Super fin service. Nogle produkter var gået i stykker undervejs. Jeg fik nye uden problemer.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg går regelmæssigt hos de sødeste og skønneste piger hos skin of fashion. Sidst jeg kom ind var jeg så plaget af helvedes ild og blev tilbudt at prøve fullbody beauty angel. Udover det var 20 mi... もっと見る
Er så positivt overrasket! Udover at varen blev sendt ca 1 time efter bestilling (endda en fredag) Så modtog jeg pakken allerede lørdag. Til min store overraskelse modtog jeg udover det bestilte, o... もっと見る
Super service, udover det sædvanlige. Jeg skulle bruge en solcreme og tilmeldte mig nyhedsbrevet da jeg på den måde kunne spare 20 % Jeg kunne bare ikke få de 20 % til at trække fra i kurven. Jeg... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Nyd en kop kaffe, og lad dig forkæle hos Skin of Fashion. Vi er en af Aalborgs ældste skønhedsklinikker og tilbyder bl.a. ansigtsbehandlinger og manicure.
Bispensgade 15, 9000, Aalborg, デンマーク
- skinoffashion.dk
God og hurtig ekspedition
God og hurtig ekspedition, en dejlig gave med i købet, og gode kvalitet produkter.
Super fin service
Super fin service.
Nogle produkter var gået i stykker undervejs.
Jeg fik nye uden problemer.
Elsker at komme ind til jer
Elsker at komme ind til jer. Bliver altid mødt med et smil - og I er alle så søde og dygtige til det, I laver. Super service ALTID 😊 kh/Bente Hansen
Luxury
Altid en fornøjelse at komme i klinikken. Der er altid en skøn atmosfære og alle hygger sig. Får altid den bedste behandling og går altid derfra med et smil på læben 🥰❤️ Glæder mig altid til at komme igen.
Helt exceptionel god kundeservice og…
Helt exceptionel god kundeservice og lækre varer 😊
Super service, udover det sædvanlige.
Jeg kunne bare ikke få de 20 % til at trække fra i kurven. Jeg betalte, og skrev efterfølgende og bad om hjælp. Regnede dog ikke med noget.
Men lynhurtigt poppede der en MobilePay ind på de 20 % jeg ikke havde kunnet trække fra.
Det var dælme god service 😊
Service i top 😁Fantastisk webshop altid…
Service i top 😁Fantastisk webshop altid venlig og kompetent rådgivning. Hurtig levering.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. En oase i Aalborg, hvor du er i centrum og bliver forkælet af faglig dygtige kvinder, der kan deres håndværk inden for skønhed og velvære.
Det er den bedste oplevelse at komme…
Det er den bedste oplevelse at komme ved skin of fashion. man bliver altid taget godt imod, får god vejledning og så er der en god stemning. Jeg har fået lækre behandlinger af niko og Kamilla ( begge elever) -de gør det virkelig godt og jeg har allerede bestilt en ny tid. Det kan virkelig anbefales.
Fantastisk oplevelse
Når man kommer ind i klinikken, bliver man taget så godt imod. Jeg har fået lavet nogen så fine negle to gange hos Nicoline, der er elev. Hun er så dygtig til hendes arbejde. Virkelig en anbefaling.
De er virkelig gode i Skin of fashion til at give gode råd til alt i forhold til creme og pleje af hud.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Når man træder ind i klinikken fornemmer man der er styr på tingene :) Jeg fik lavet de fineste negle af Kamilla, en af de nye elever. Var super tilfreds.
God stemning, smilende personale og god service :)
Niko (elev) tog imod mig med varme og…
Havde bestilt tid til en ansigtsbehandling. Niko (elev) tog imod mig med varme og interesse. Fik den skønneste ansigtsbehandling med grundig vejledning. Hun tog sig tid og jeg følte mig i de bedste hænder. Skyndte mig at bestille en tid ved hende igen.
Super service og hurtig forsendelse.
Gode varer - Gode priser hurtig forsendelse og super kundeservice.
Vi “ ses” igen 100%.
Varen var klar til afhentning straks…
Varen var klar til afhentning straks efter bestilling!
Fin oplevelse, -håber at varen lever op til forventningen idet den først bliver pakket op den 28. jan!
Gunnar
Lækre behandlinger
Lækre behandlinger, skønne produkter, super søde piger og dejlige omgivelser
God oplevelse 😊
Super dygtig personale og altid klar…
Super dygtig personale og altid klar til at hjælpe med alt fra hudpleje til negle kan kun varmt anbefale dem
Anmeldelse af transportabel lysterapi produkt
Transportabelt lysterapi sæt
Jeg har købt deres nye produkt, som er lysterapi som man har hjemme og den er super nem at samle og virkelig nem at bruge. Der er forskellige farver lys som går ind og påvirker forskelligt - men det er et virkelig genialt produkt. Jeg er super glad for det.
Ny dygtig elev
Skulle ind for at have beauty angel full body og sidde i Pelvic, da jeg var færdig i Pelvic blev jeg spurgt om jeg lige ville have farver bryn og vipper af deres nye elev Jakobina, det tilbud sagde jeg bestemt ikke nej til.
Hold nu op så dygtig hun allerede er, meget omhyggelig og omsorgsfuld. Jeg er så glad for mine nye friske bryn og vipper.
Jakobina får bestemt mine varmeste anbefalinger.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。