Jeg har været trofast kunde hos mesoshop i mange år. Priserne er gode ift. konkurrenterne og kommer altid til tiden. Kan anbefale enhver at købe mesoestetic produkter hos mesoshop.dk!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Reklamere over den Cosmelan 2, jeg har modtaget, og langsom levering. COSMELAN 2 jeg modtog, fremstår med tydelig mørk/orange farve samt tør/oxideret overflade, Da der er tal... もっと見る
Bruger Mesoshop produkter i mange år. Rigtig god kvalitet for rimelig priser. Altid god service og vejledning. Vil køber fra så længe de er. Tak Galina, for du får mig til at ser yngre og friskere ud!... もっと見る
企業が回答しました
Altid den bedste service og rådgivning. Mine varmeste anbefaling herfra, efter jeg er kommet i deres hænder er mine pigmenter væk, som jeg ellers har døjet med igennem de seneste 12 år.
企業情報
当該企業による記述
Mesoshop.dk er leverandør af Mesoestetic produkter som er de mest avanceret og anderkendt medicinsk kosmetik som produceres af Pharma Group Mesoestetic i Barcelona. Vi har også en hudpleje klinik Bodyfokus, som ledes af sygeplejerske Galina Rasch. Hun har mange års erfaring indenfor branchen. Vi laver behandlinger som passer din hudtype og løser dine hudproblematikker. Konsultation er altid gratis. Vi er eksperter i medicinsk hudpleje med mange års erfaringer i behandlinger mod hudproblematikker som: Hyperpigmentering, Akne, Antiaging & Øjenbehandlinger.
デンマーク
- mesoshop.dk
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Cosmelan 2 og langsom levering som endte med refundering.
Reklamere over den Cosmelan 2, jeg har modtaget, og langsom levering.
COSMELAN 2 jeg modtog, fremstår med tydelig mørk/orange farve samt tør/oxideret overflade, Da der er tale om en aktiv behandling, er produktets stabilitet og friskhed afgørende for både effekt og sikkerhed.
Jeg har været i kontakt med jer, men har ikke modtaget en faglig forklaring på produktets tilstand, kun at det “kan variere”. og at den er fin.
Ellers kan jeg søge på det, på chat-gpt.
seriøst altså.
På den baggrund er jeg ikke tryg ved at anvende produktet så var nødt til at få en second opinion
Jeg har været i kontakt med kosmetologer da jeg havde brug for noget faglig viden. ''her bliver der fortalt, '' ved at jeg først har modtaget produktet inden for et par dage, er det dårligt at produktet jeg har modtaget ikke er frisk, selvom det er normalt at aktive ingredienser kan oxider, og derfor vil effekten på cremen ikke være forsvarligt i langsigt ellers kan man ikke regne med et jævn resultatet.
Og i forhold til levering skal man ikke regne med hurtig levering, først da jeg tog kontakt til dem hvorfor det tog så lang tid fx ventet jeg næsten 2 uger på en Solcreme, for så at finde ud af de ikke havde den på lager men alligevel solgte de den på hjemmesiden.
Det eneste plus er refundering gik stærkt pga Solcremen, men det var også kun fordi jeg tog kontakt.
Selvom hjemmesiden kører med rabat, så vil jeg ærligt sige at det ikke har været hovedpinen værd.
- Levering langsom, uden kontakt.
- Det produkt jeg endte med at modtage er ikke frisk( oxideret meget ) og pga dette, har cremen mistet meget af effekten(faglig vurdering)
Grundet denne lange klage, er det tydeligt også på baggrund af, en samtale med medarbejder fra mesoshop som gjord det hele mere usikker ved ikke at være ærlig, om produktet og kun tænkte på salg(cosmelan 2)
og fordi jeg havde prøvet cremen fra en anden klink før, vidste jeg denne så noget anderledes ud.
der er intet sikkert ved at bruge noget der kan ende med at gøre det modsatte.
PAS PÅ.
Jeg er normalt en stabil kunde som…
Jeg er normalt en stabil kunde som altid køber den samme solcreme igen og igen gennem Mesoshop.
Jeg har dog for første gang, nogensinde fået tilsendt en helt tom pakke?? Har forsøgt at komme i kontakt med Mesoshop, dog uden held!?
Pengene er blevet trukket, men den pakke jeg har modtaget er uden indhold!?
Bruger Mesoshop produkter i mange år

Mesoshop からの回答
En glad kunde gennem 9 år :-)
Jeg har igennem de sidste 9 år købt mine ansigtsprodukter på Mesoshop samt i Bodyfokus på Frederiksberg og fået så god behandling og vejledning af Galina 🙏 Jeg opnåede tydelige og flotte resultater ret tidligt efter at være startet med at bruge Mesoestetic og får i dag ofte komplimenter for min hud. Ikke mindst har jeg altid modtaget de produkter, jeg har bestilt online - og tilmed ret hurtigt efter bestilling 😊
Hurtig levering og høj kvalitet af…
Hurtig levering og høj kvalitet af produkter 👍🏻👍🏻
Paid to have my package to be delivered…
Paid to have my package to be delivered to my house, they instead sent it to be collected. 😕
Altid den bedste service og rådgivning
Levering gik hurtigt men smadret…
Levering gik hurtigt men smadret produkt… sendt mail, om vi kan finde en løsning. Intet hørt… 6 dage siden…
Min Kone har købt nogen Produkter some…
Min Kone har købt nogen Produkter some er fake !! Vi vil ikke sige at alt er Fake men vi har brugt en del Penge for det. Efter vi har prøvet og kontakte dig blive du sure eller starter med sige noget helt andet.
Vi kommer aldrig til og købe mere Produkter fra Mesoshop.
Pas på Volk !!! Det er Fake !!!

Mesoshop からの回答
Modtog en pakke med hudprodukter
Modtog en pakke med hudprodukter.
Produkterne var forældede - og kundeservice svarer ikke rigtigt.
Produkterne blev sendt indenfor ok tid.

Mesoshop からの回答
Hold jer langt væk fra denne…
Hold jer langt væk fra denne hjemmeside..! Det er ren svindel og humbugt….
Har aldrig modtaget mine penge retur fra mine tilbageleveret produkter. Har dog skrevet den sidste reminder til hende i dag omkring mine penge.
Hun bliver politianmeldt i næste.
Føj føj føj.
Har købt fra mesoshop i næsten 3 år😊 Gode priser og hurtig levering! De sender også små prøver, hvis man vil prøve nyt produkt👍🏻
Har købt fra mesoshop i næsten 3 år😊
Gode priser og hurtig levering!
De sender også små prøver, hvis man vil prøve nyt produkt👍🏻
En virkelig positiv oplevelse. Tak Galina! …
Jeg har kun positive oplevelser med denne shop - gode priser og effektive produkter, hurtige leveringer, venlig og kompetent kundeservice. Vil bestemt anbefale denne shop til alle.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。