Vi har inden for to dage i september besÞgt restauranten til bÃ¥de aftensmad (2 personer) og frokost (7 personer). Alt var fremragende. Maden er tilberedt af friske lÊkre fortrinsvis lokale rÃ¥va... ãã£ãšèŠã
Virkelig dejlig servering, fÃ¥ men meget velsmagende retter pÃ¥ aften menu kortet. Kompetent og imÞdekommende betjening. Vores to bÞrn blev mÞdt i ÞjenhÞjde, og fik serveret bÞrnemenu der ikke var drive... ãã£ãšèŠã
Utrolig lÊkker mad i hyggelige omgivelser fyldt med natur og udsigt tl havnen. En smule dyrt, men jeg vil vove at sige at det var det vÊrd, pÃ¥ grund af kvaliteten og anretningen af maden. Toiletfacili... ãã£ãšèŠã
Det kan gÞres bedre Vi ankom 9 personer til frokost forrige weekend og fik et bord indenfor - men pÃ¥ intet tidspunkt fÞlte vi os velkomne - vi bestilte vores mad ved en ung halvsur kvinde med mÞrkt... ãã£ãšèŠã
Gourmet kartoffelmad og sublimâŠ
Gourmet kartoffelmad og sublim betjening af Mia :)
AnbefalelsesvÊrdigt
Virkelig dejlig servering, få men meget velsmagende retter på aften menu kortet. Kompetent og imÞdekommende betjening. Vores to bÞrn blev mÞdt i ÞjenhÞjde, og fik serveret bÞrnemenu der ikke var drivende af friture, der i mod med dagens friske grÞntsager. Tak for en dejlig oplevelse.
Skuffende
Maden er sikkert god, men vi valgte at forlade stedet i gÃ¥r pga. nedladende behandling. Et rÃ¥d til andre, bed om bekrÊftelse nÃ¥r I bestiller bord, isÊr hvis I fÃ¥r at videâman kan ikke reservere udenfor, men er vejret godt, fÃ¥r I selvfÞlgelig et bord udenforâ Det havde vi ogsÃ¥ fÃ¥et i gÃ¥r, hvis vi ville vente og stÃ¥ i kÞ med 12-15 andre der stod i kÞð Vi fandt et andet sted, hvor betjeningen havde styr pÃ¥ hvordan msn taler til gÊster ... og maden var dejlig!
En overraskelse ved Ballen havn pÃ¥âŠ
En overraskelse ved Ballen havn på SamsÞ. Når man er på SamsÞ og man specifikt er ved Ballen havn, forventer man ikke at der skulle ligge en gourmetrestaurant lige dér. Men nÊsten helt nede på kajen ved havnen ligger der hvad der ligner en god gammeldags dansk kro med tilhÞrende haveservering. Forventningen til spisekortet er vel gammeldags dansk mad med flÊskesteg, hakkebÞf, medisterpÞlse og måske noget med friturestegte fiskefiletter?; men nej!
Spisekortet er ikke stort. en 2- eller 3-retters menu med 4-5 for- og hovedretter samt desserter. Kan også kÞbes som á la carte.
Jeg og mine 3 venner fik lange (torskefiske familien) og det var dels utroligt velsmagende og dels serveret på en fantasifuld måde med herlig garniture med små lÊkre samske kartofler. Til dessert fik jeg lÊkre, sÞde jordbÊr med dobbeltflÞde (48%) og karsesukker. Mine venner fik en lÊkker cremet fiskesuppe som forret og den blev rost til skyerne.
Joh, man behÞver ikke tage til de meget dyre Michelinrestauranter får at få madoplevelser. Det klares til en meget rimelig pris på Skipperly ved Ballen havn på SamsÞ.
Det blev ikke en ringere oplevelse af, at betjeningen var både venlig, behjÊlpelig og meget profesionel.
Tak for mad.