レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Skistar har länge varit ett utsugar företag (vampyr) Dom tar betalt för precis allt och så mycket dom bara orkar. Gjorde en vinst 2025 på över en Miljard.

5つ星のうち1の評価

Otroligt dåligt av Skistar att ha en dynamisk prissättning på liftkort. Vi hade sjuka barn veckan innan resan och vågade inte köpa liftkort innan. Köpte online när vi kom upp och då var liftkor... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Sämsta skidorten som finns. Vanligen brukar man kunna säga ”men detta var bra”. Men det finns inget med ski star som är bra. Svin dyrt Extremt Mycket kö till allt. Litet utbud av både mat oc... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Hyrde stuga men inget i köket var diskat. Fick diska allt första dagen. Behövde ta omväg på 2 x 40 minuter med bil för att hämta/lämna nycklar. Sedan 20 minuter åt andra hållet för att slänga åter... もっと見る

1.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dårlig service

Lejlighed var ikke gjort ordentligt rent da vi ankom.
Der var beskidt service i skabene. Stegepanden var ubrugelig.
Der maglede en hovedpude.
Der var ikke noget rør til støvsugeren.
Den ene lampe i gangen virkede ikke.
Vi kontaktede SkiStar dagen efter vi ankom og påpegede manglerne. De lovede at komme og ordne tingene i løbet at dagen...men de kom ikke.
Dagen efter kontaktede vi dem igen.De beklagede at de havde haft meget travlt og derfor ikke nået at komme til os,men lovede at komme i dag. De kom heller ikke den dag!!! Vi fik aldrig ordnet tingene i løbet af den uge vi boede der.Meget dårlig service.
Desuden synes vi det er for dårligt at det kun er muligt at parkere 1 bil udenfor en lejlighed der er til 8 personer.
Familie fra Danmark

2026年3月8日
5つ星のうち1の評価

Hyrde skidutrustning i skistarshop på…

Hyrde skidutrustning i skistarshop på holiday club Åre 21-2-26. En ung oengagerad tjej lämnade ut pjäxor och skidor och hade ett nonchalant och ej serviceinriktat bemötande.Då vi i två dagar och hårt kämpande i 30 min varje gång skidorna skulle tas på fick vi av en förbipasserande i backen, rådet att kontakta SkiStar personal då något måste vara fel. Visade sig då att bindningarna var felinställda. Åtgärdades av kunnig personal från SkiStar i backen på ca en minut. När vi tog upp detta med SkiStar Holiday club bortförklarade sig denna tjej och påstod att vi hade tagit tre storlekar för stora pjäxor och själva skruvat på bindningarna. Foten hade mätts innan utprovning så märklig kommentar av denna tjej. Vi fick de första två skiddagarna mer eller mindre förstörda och bemötandet från SkiStar efteråt är under all kritik. Kommer inte att hyra skidor av SkiStar igen,

2026年2月26日

Besvikelse

Boendet var inte städat vid ankomst, disken var inte diskad. Otydligheter i datum för skipass vid bokning av paket och totalt noll i customer service. Uppväxt med att åka i skistars anläggningar men kommer aldrig sätta min fot där igen.

2026年1月30日
5つ星のうち1の評価

Otroligt dåligt av Skistar att ha en…

Otroligt dåligt av Skistar att ha en dynamisk prissättning på liftkort.

Vi hade sjuka barn veckan innan resan och vågade inte köpa liftkort innan. Köpte online när vi kom upp och då var liftkorten dyrare än var de var några dagar innan.

Sätt ett pris för liftkort och låt det vara.

Skärp er Skistar!

2026年2月9日

Riktigt dåligt Skistar

Det första vi fick göra när vi kom till boendet vi bokat i Hundfjället via Skistar var att tömma skidförrådet på massa saker för att ens kunna få in vår utrustning. När vi senare skulle basta så upptäckte vi att bastuaggregatet var ur funktion. Tråkigt att inte kunna använda bastun som man ändå betalar ganska mycket extra för att ha.
För detta skulle Skistar kompensera oss med 100kr per person i presentkort hos Skistar. Riktigt dåligt. Förvänta er inte att få vad som beskrivs i bokningen när ni bokar boende via Skistar.

2026年1月15日
5つ星のうち2の評価

Tallmyrsslingan, Högfjället

Bodde i tallmyren. Finns ingen sophantering, man var tvungen att ta sig till högfjällshotellet för att kasta sopor, vi var också utan bil. Helt absurt att man inte tänker på miljön mer. Skid bussarna, stannar inte vid byarna utan mitt i allt. Mycket jobbigt och svårt att gå i snön med skidor m.m. Hade varit bättre om bussarna stannar vid varje by? Ingen logik alls i detta då de ska vara till för de som ej har bil. Transport liften Tallmyren - Högfjället , katastrofal. Man ramlar av flera ggr, snabbare att gå. Annars fin stuga, inte ordentligt städad men ändå fräsch och bekväm.

2026年1月18日

Boka inte via Shitstar

2 skäl att boka boende direkt hos boendet och inte via Shitstar: (1) Då blir det avbokningsbart så man kan få pengarna tillbaks men det kan man INTE med Shitstar, (2) Du måste ringa deras växel för att få kontakt men boendet kan du välja att maila eller ringa

2026年1月3日
5つ星のうち1の評価

Experium = urusel upplevelse.

Tråkigt med underbemannad, otrevlig och icke serviceminded personal i kassan. Stod i kö i 15 min för att fylla på kortet samt betala för dryck och snacks, sen när man väl kom fram så blev man avvisad(!) med hänvisning att de måste prioritera gäster som skall bowla.

2026年1月8日

Typ McDonalds

Att Skistar finns här, bland stora företag är redan del av problemet. Man vill ha ett spontant och genuint upplevelse på skidsörter samt en mysig känsla, inte något i McDonalds stil.

Har varit i Sälen. Stora reklam överallt även mellan banorna! 3300:- för en dag (två vuxna med tre barn), med elften av backarna öppna. Vi pratar inte ens om en stor anläggning, hela Lindvallen har just tre stolliftar!?!

Flytande pris, så man vet aldrig vad det kommer kosta. Vill man köra halva dagen, sparar man typ 40:-, wow!
Mindre backarna i området har samma pris än Lindvallen, även om förbindelserna är stängda.

2025年12月22日
5つ星のうち1の評価

Gränsar på bedrägeri, kommer aldrig åka på en skistar anläggning någonsin igen.

Att åka skidor på skistars anläggningar i Sälen är med råge den värsta semesterresan jag någonsin gjort. Jag känner att jag blivit bedragen och behöver semester från "semestern" efter den här vistelsen.

Trots lågsäsong (Januari 2025 efter snöstormarna) och mycket snö i terrängen är knappt några backar och liftar öppna (barnkullarna räknas inte som backar!). Detta medför att alla människor samlas och köar i de få backar som finns tillgängliga. Trots det tar de hutlösa 3000 spänn för en kortvecka, dyrare än vad det är i alperna för en helvecka och med extremt mycket sämre skidåkning.

Inte nog med att du får betala hutlösa pengar för liftkortet (där du ändå måste stå i liftkö större delen av tiden för det är knökfullt med folk på de få ställena där det är öppet) så måste du betala 25kr timmen för att parkera på gångavstånd till liftarna. De skriver på deras webbsida att det finns 50% gratisparkeringar men de ligger då så långt borta att du ändå inte kan gå till liften; sen undrar jag om påståendet ens stämmer med tanke på hur mycket Skistar ljuger och förvränger sanningen om deras anläggningar.

Personalen på anläggningarna anställer de nog med bara absolut sämsta villkor för det är så otrevliga personer att de aldrig skulle kunna jobba inom något annat serviceyrke så som de behandlar sina kunder. En enkel fråga till en liftvakt var jag kan hitta automaten för liftkorten möttes av "du får gå och läsa det på kartan".

Sen kommer vi till kvalitén på skidåkningen, det är inte snö som ligger på backarna, det är i stort sett bara is. Tillskillnad från alperna där man kompletterar med konstsnö på lägre höjd, så spenderar Skistar nätterna med att täcka backarna med vad som närmast kan likna en ismassa. Det är så synd nu när det kommit jättefin snö att man förstör backarna på det sättet. Funderar på om skridskor kanske är bättre än skidor i backarna med tanke på hur mycket is backarna består av.

Mat att köpa i backarna är bara att glömma om du inte är höginkomstagare, räkna med 200-300 kronor för en simpel lunch bestående av en hamburgare och dricka per person. Det är liksom billigare att äta på resturang i centrala Stockholm än vad det är att äta ute i Sälen.

Styrelsen och VDn Stefan Sjöstrand som styr Skistar känner verkligen ingen skam i kroppen och upplever nog bara girighet som enda känsla. Jag känner mig spottad på.

Jag råder er som funderar att åka till Sälen med Skistar att ta folket som skriver dessa omdömmen på Trustpilot på orden, det ÄR verkligen så dåligt. Åk till Norge (absolut inte Skistar!) eller till Alperna för med Skistars priser är det knappast dyrare och kvalitén är flera hundra gånger bättre.

2026年1月5日
5つ星のうち3の評価

Bra engagemang i backar och spår, boende kan bli perfekt

Spenderat en vecka i Sälen i ett av skistars nybyggda parhus med 8 bäddar, 2km från Tandådalen.

Boendet har en fin standard med allt man kan önska sig som t.ex. bastu, kamin, välutrustad kök osv.
Dock problem med TV som saknar kanaler endast "play"-funktion.
Inget fiber bredband på plats, endast en 3g router som inte har tillräckligt med signalstyrka för att driva "play"-funktion på TV.

Mindre konstiga saker att nämna är att badrummen saknar hållare för toalettpapper och sänglamporna är monterade så lågt ner att dom inte kan ge lyse åt en bok i sängen.
Ingen som helst förvaring på övervåning där 4 sovplatser är placerade, dessa gäster fick leva i sin resväska under veckan.

Under vår vecka var snöläget väldigt dåligt men Skistar gjorde i mina ögon det dom kunde för att preppa pister och hålla liftar öppna. Fixade t.o.m. ett längdspår mellan Hundfjället och Tandådalen på kvällarna.

Möttes av trevlig personal i Skistars-butiker samt i pister.

2025年12月28日

SkiStar är ett skämt.

SkiStar är ett skämt, allt är fruktansvärt dyrt. Vi var där när mindre än hälften av backarna var öppna och betalade fullpris för liftkortet (vet att andra skidanläggningar hade rabatterat pris).
Dessutom tar dom 95kr för parkering och lapplisorna går runt. Betala annars blir det böter.

Vackert ställe synd att SkiStar kommer hit och förstör.
Synd att skistar inte har en serviceanda där gästernas skidupplevelse ligger i fokus. Tråkigt också med okunnig personal.
Tyvärr kan vi inte rekomendera SkiStar.

2026年1月2日
5つ星のうち1の評価

Sämsta skidorten som finns.

Sämsta skidorten som finns.
Vanligen brukar man kunna säga ”men detta var bra”.
Men det finns inget med ski star som är bra.
Svin dyrt
Extremt Mycket kö till allt.
Litet utbud av både mat och dryck
Dålig skidåkning för både barn och vuxna.
Okunnig personal
Sämre boknings system får man leta efter
Att skänka sin resebudget till miljöpartiet är bättre än att spendera en krona hos skistar

2025年12月26日
5つ星のうち1の評価

Total mangel på medmenneskelighed og kundeloyalitet

Vi har været loyale SkiStar-kunder gennem flere år og har rejst med vores børn gentagne gange. Denne gang oplevede vi en behandling, som jeg ærligt talt stadig er rystet over.

Vores booking blev automatisk annulleret pga. en manglende restbetaling, som var 5 dage forsinket – udelukkende pga. en menneskelig fejl i en meget svær privat situation (fyring og sygdom). Der var aldrig tale om manglende vilje til at betale, annullere eller ændre rejsen. Jeg tilbød straks at betale det fulde beløb og bad blot om en genaktivering eller en rimelig løsning.

Trods gentagne, respektfulde henvendelser – hvor jeg appellerede til dialog, fleksibilitet og medmenneskelighed – blev jeg mødt med standardsvar, ingen reel dialog og ingen vilje til at undersøge alternative løsninger (fx flytning af depositum, identisk genbooking eller delvis kompensation).

Svarene bestod udelukkende af:
• “Vi følger vores vilkår”
• “Vi har desværre ikke mulighed”
• Henvisning til Forbrugerrådet – uden nogen form for reelt forsøg på at hjælpe

Der blev ikke taget højde for kundehistorik, situation eller proportionalitet, og ingen tog ansvar for at eskalere sagen til ledelse eller en beslutningstager. Som kunde følte jeg mig reduceret til et bookingsystem – ikke et menneske.

For en virksomhed, der markedsfører sig mod familier, er denne tilgang både skuffende og uprofessionel. Man kan godt følge vilkår og samtidig udvise rimelighed.

Jeg kan desværre ikke anbefale SkiStar, hvis noget uforudset opstår – her er der ingen fleksibilitet, ingen dialog og ingen kundeloyalitet.

⭐ 1 stjerne – alene fordi der ikke kan gives 0.

2025年12月12日

Jag ville uppgradera

Jag ville uppgradera, och betala mer!, till en annan ledig stuga men det gick inte med deras policy då det var för nära ankomstdag.
Förstår grejen, men om den andra stugan ändå var ledig... och de skulle få mer betalt...
Dålig Kundservice kan aldrig vara bra, så aldrig mer Skistar. Betalar hellre det dubbla om det ingår bra Kundservice.

2025年12月4日
5つ星のうち2の評価

Beroende av mobil nu, inte längre stressfritt..

Vi var alltid hos er förut, regelbundet året runt. Vi lade bort mobilen och stressade ner. Numera lär man ha mobilen till allt och fixa biljetter till allt själv, inget går att köpa på plats. Man var tom. tvungen att öppna stugan med mobilen, då min inte var så ny så kom vi inte in, satt i bilen och frös 1tim och väntade på familjemedlem med nyare mobil. Man kan inte heller stanna till lite snabbt här och där, nu ska man trixa med nån parkeringsapp. Värst av allt, de delar ut böter fast man betalt och visar kvitto, de har väldigt dåligt rykte tydligen och satt detta i system.. Allt detta gör mig bara stressad och arg så lär nog leta nytt ställe att varva ner på.. Synd då vi har lite anknytning dit och ibland varit där 10 tal gånger per år, ofta lågsäsong när det är lugnt och skönt. Passar inte längre oss lantisar som inte använder parkeringsappar och annat och svårt även för pensionärer numera.. Så synd. Byt parkeringsbolag åtminstone och så borde man få köpa biljetter av personalen..

2025年10月28日

Otroligt dyrt med allt

Otroligt dyrt med allt. Försämrar service och höjer priset med 15-20 % varje år. Tar bort alla förmåner för medlemmar el gör de så krångliga att använda så man orkar inte. Jag slutar åka till Skistar anläggningar.

2025年9月15日

レビューの対象になっている企業の方へ