Mus i huset! Virkelig ulÊkkert opdager vi ifbm at vi pakker vores ting for at tage hjem, at der er fyldt med musselorte under sengen i sovevÊrelset! Det gÞr vi selvfÞlgelig opmÊrksomme pÃ¥ samme dag. S... ãã£ãšèŠã
Vilket urusel hantering av skidbuss blÃ¥ rutt idag. MÃ¥nga har vÀntat utan buss i 2 timmar och Skistar har ingen lösning, man tar uppenbarligen inte sina kundlöften pÃ¥ allvar, inte för 5 öre faktiskt.... ãã£ãšèŠã
Bokade och betalade resa för vÃ¥ren 2026. Betalade in allt redan sommaren 2025. Sen blev jag allvarlig sjuk veckorna innan tÀnkt resa 2026 och avbokade 15 dagar innan nÀr jag fick definitivt besked frÃ¥... ãã£ãšèŠã
Giver SkiStar 5 stjerner. Netop afholdt skiferie i uge 3 (2022) i Hemsedal. Nem booking, og ingen problemer i at efterfÞlgende Êndre i booking. God information og overskuelig side. Sidst, men ikk... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bokning och information om skidresa till skandiaviens största skidanlÀggningar
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.skistar.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 4ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Mus i huset! SkiStar ligeglade
Mus i huset! Virkelig ulÊkkert opdager vi ifbm at vi pakker vores ting for at tage hjem, at der er fyldt med musselorte under sengen i sovevÊrelset! Det gÞr vi selvfÞlgelig opmÊrksomme på samme dag. Ski star kundeservice anerkender problemet og at det er Êrgerligt, men Þnsker ikke at tilbyde nogen former for kompensation eller lignende. Det er godt nok ulÊkkert og virkelig dårlig kundeservice. Vi har bÞrn der kravler rundt! FÞj for den.
Vilket urusel hantering av skidbuss blÃ¥âŠ
Vilket urusel hantering av skidbuss blå rutt idag. Många har vÀntat utan buss i 2 timmar och Skistar har ingen lösning, man tar uppenbarligen inte sina kundlöften på allvar, inte för 5 öre faktiskt.
Har pratat med kundtjÀnst som bara rycker pÃ¥ axlarna, sÃ¥nt e livet sa domâŠâŠ.
Nej tack Skistar o i synnerhet Skistar Trysil.
NedenstÃ¥ende Ros og anmeldelse erâŠ
Nedenstående Ros og anmeldelse er udelukkende til skilÊrer Julie B i Hemsedal.
Jeg har sendt denne til skiskolen i Hemsedal, men har aldrig fået svar.
Julie fÃ¥r 5 ððððð af mig!
"Jeg vil gerne sende en meget stor ros til jeres skilÊrer Julie B., som jeg har haft undervisning hos i Hemsedal.
Julie har vÊret helt exceptionel. Hun har en imponerende evne til at aflÊse mennesker og tilpasse sin undervisning derefter. For mig betÞd det, at hun ikke kun arbejdede med min teknik, hun arbejdede i hÞj grad også med det mentale, som faktisk var min stÞrste udfordring.
Jeg startede ugen på bÞrnebakken med en ret stor mental blokade og en del frygt for fart og fald. Julie mÞdte mig med tålmodighed, humor og en utrolig god fornemmelse for, hvornår hun skulle stÞtte, og hvornår hun skulle presse mig lidt videre. Hun skubbede mig prÊcis nok til, at jeg turde tage nÊste skridt, uden nogensinde at fÞle mig presset ud over det, jeg kunne.
Resultatet var ret vildt for mig personligt: Jeg startede på bÞrnebakken og sluttede ugen med at kÞre på både Totten og Tinden. Det havde jeg Êrligt talt aldrig troet muligt, da jeg stod der den fÞrste dag.
Julie formår at skabe tryghed, samtidig med at hun udvikler sine elever. Hun er fagligt dygtig, pÊdagogisk stÊrk og har en smittende energi, der gÞr undervisningen både lÊrerig og virkelig sjov.
Jeg kunne forstÃ¥, at hun sidste Ã¥r vandt jeres interne pris for udvikling - og det forstÃ¥r jeg virkelig godt. Hvis I har en pris for âÃ
rets SkilÊrerâ eller mÃ¥ske endda âÃ
rets GÊsteoplevelseâ, sÃ¥ synes jeg oprigtigt, hun fortjener at blive indstillet til den i Ã¥r.
Hun er prÊcis den type medarbejder, der gÞr, at man får lyst til at komme tilbage til Skistar igen.
Jeg skal ihvertfald booke flere lektioner hos Julie nÊste år."
Skistar-ERV missbruk
Bokade och betalade resa för våren 2026. Betalade in allt redan sommaren 2025. Sen blev jag allvarlig sjuk veckorna innan tÀnkt resa 2026 och avbokade 15 dagar innan nÀr jag fick definitivt besked från lÀkare. Skistar hÀnvisar till ERV ( Jag bestÀllde extra avbestÀllningsskydd av Skistar ). Skistar hÀnvisar till deras "21 dagars regel" och tar inget ansvar. Efter 4 veckor har jag fortfarande inte fått tillbaka det jag betalt trots skickat in alla uppgifter. Skistar och deras partner ERV missköter detta grovt.
Vi er tre familiefÊdre pÃ¥ skiferie medâŠ
Vi er tre familiefÊdre pÃ¥ skiferie med smÃ¥ bÞrn (3, 4 og 5 Ã¥r). Vi bookede to lejligheder pÃ¥ Fyri Resort Hemsedal gennem SkiStar, fordi vi netop Þnskede kombinationen af lejlighed + hoteloplevelse: mulighed for morgenmad/restaurant, en drink i baren efter putning â og ikke mindst badelandet, som bÞrnene glÊdede sig til (og havde fÃ¥et lovet).
To dage inde i ferien fÃ¥r vi besked om, at hotellet er udlejet til et privat arrangement resten af ugen, og at vi derfor reelt kun kan opholde os i vores lejligheder. Det betyder, at den hotelservice og de faciliteter, som var en vigtig del af vores kÞb, ikke kan bruges â og vi fik ikke information i tide til at kunne planlÊgge om eller vÊlge noget andet.
Det er ikke rimeligt at sÊlge en âresort-oplevelseâ og sÃ¥ fjerne centrale dele af produktet i sidste Þjeblik uden ordentlig varsling. Resultatet er frustrerede forÊldre, skuffede bÞrn og en ferie, der starter med bÞvl.
Min anbefaling: vÊr meget varsom med at booke gennem SkiStar, hvis faciliteterne er en del af grunden til, at I vÊlger stedet.
Uge 8 i Vemdalen
Uge 8 i Vemdalen for 2. gang. Begge gange uden problemer. Fin service fra Skistar, da vi havde glemt vores liftkort hjemme og da opvaskemaskinen gav fejlkode. Fine pister, sÞdt personale, Fin restaurant i Storhogna - gode pizzaer til rimelige priser. Book tÊt på lift - at kunne kÞre hjem til frokost fungerer godt for os :-)
SÀmsta upplevelsen någonsin
SÀmsta upplevelsen nÃ¥gonsin. Skickar ut fakturor som redan Àr förfallna och hotar om inkasso pÃ¥ redan betalda.ð€
a definite alternative to the Alps
I understand the negative comments about it being expensive, it is, but all resorts are...
Norway, trysil is a completely undiscovered gem. New airport opened 40 mins away in airport called Scandinavian Mountains. This place has everything. A hundred or so runs, from black to green. Beautiful chalets and apartment ls depending on what you want. In my opinion a definite alternative to the Alps. Well done Norway.
Ett företag som bara vill tjÀna pengarâŠ
Ett företag som bara vill tjÀna pengar och inte bryr sig om kunden alls.
Jag köpte ett nytt skipasskort med en dags skidåkning för att åka med barnen första timmen på morgonen då köerna var kortare.
Skistar var duktiga på att snabbt ta betalt men inte lika på på att lösa och kompensera problemet.....
Nya liftkortet fungerade inte så jag fick ta av skidor och missade hela den planerade morgonåkningen som jag fick lÀgga på att besöka kundcenter istÀllet.
NÀr jag reklamerade det och bad om en ny dag så svarade de att de inte gör det och kan inte göra nåt åt att deras sålda kort inte fungerar!?
Usel kundservice rakt igenom
Trasiga laddare
Idag har vi parkerat vid tre olika AC-laddare för elbil. Två fungerade vÀldigt dåligt 3kW resp 7kW och en fungerade inte alls. Oseriöst och slarvigt av Skistar att inte sÀkerstÀlla en underentreprenör med högre standards Àn så. Det Àr sjÀlva sinnebilden av Skistar att alltid maximera priser och hålla lÀgsta tÀnkbara kvalitet.
Kun halvdelen af pisterne var åbne og skistar sendte extra regning for nÞgler
Kun halvdelen af pisterne var åbne.
Det var ikke tydeligt skiltet hvor lejlighedens nÞgler skulle afleveres. Vi lagde dem derfor i lejligheden. EfterfÞlgende sendte Skistar regning for nye nÞgler
AmatÞrerâŠ.
Totalt lÊkkert vejr, totalt meget sne⊠alt taler for en fantastisk skidag. DesvÊrre vÊlger SkiStar at lifterne slet ikke skal kÞre, bortset fra bÞrne liftene. Derudover er informationsniveauet på skistars app under alt kritik. De opdaterer slet ikke informationen om hvornår de forventer at åbne lifterne igen.
Hittegods och kundservice Àr Ànglar
Jag glömde min necessÀr i en stuga à re nÀr vi checkade ut. Hade kontakt med framförallt hittegods men också kundservice vid ett flertal tillfÀllen och det var en genomgående positiv erfarenhet. TACK för bra bemötande och att ni hittade min necessÀr.
DÃ¥lig kundservice
Dålig kundservice. Lång svarstid, noll engagemang och ingen vilja att hjÀlpa. Att gömma sig bakom villkor istÀllet för att bemöta kunden på ett mÀnskligt sÀtt Àr inte acceptabelt. Jag Àr superbesviken och avråder starkt andra från att anvÀnda deras tjÀnster.
SkiStar har ikke styr på deres lifte - flere er nede i flere dage i trÊk!!
Det der sker i HundfjÀllet i de sidste to dage er decideret latterligt !! Ingen af deres lifte virker - derfor pres pÃ¥ West Express og Þvrige knaplifte stÃ¥r af - to dage spildt pÃ¥ ventetid og begrÊnset ski⊠fÃ¥ nu styr pÃ¥ det ð«©
Det er dårlig ferie
SkiStar - nej tak
Egentlig burde de end ikke få en stjerne.
Vi burde have haft hytten kl 17, men fik fÞrst en sms om at hytten var klar kl 17.20.
Mange af pisterne er ikke klar og det samme gÊlder for liftene, der ofte har tekniske problemer, og alligevel fuld pris på liftkort.
SkiStar er svÊre at få fat på, hvis man har brug for hjÊlp. Eks. larmer vores ovenboer vildt meget med hÞjt musik, og efter vi har forsÞgt at kontakte beboerne flere gange uden det hjalp og ingen hjÊlp fra SkiStar. Så vi har måtte kÞre hjem to dage fÞr tid ud af en uge, fordi vi ikke kunne vÊre i hytten pga larm.
BÞrnevenligt er det i hvert fald ikke.
Kan klart anbefale BranÊs, og det bliver det fremover.
FuldstÊndig rÊdselsfuld oplevelse og krâŠ
FuldstÊndig rÊdselsfuld oplevelse og kr 30.000 tabt og skuffede bÞrn.
LÊnge planlagt ferie ml jul/nytår blev en ren katastrofe! Der var ingen sne. Det kan SkiStar ikke gÞre for, men den måde man alligevel tager fuld pris når 10 pister har åbent og det primÊrt er bÞrnebakker på skiskolen kan kÞre er under al kritik. Vi har utal af gange henvendt os til kundeservice (mangel på samme). De har vÊret så flabede og til absolut ingen hjÊlp. Vi opgav at starte to biler og kÞre til Trysil da de heller ikke havde planer om at kÞre med snekanoner. Der var INGEN mulighed for ski. Og alligevel vil de IKKE kompensere os for hytten men de har skovlet kr 30.000 lige i lommen og fortÊller os i mails, de var vores eget valg at blive vÊk. Skam jer SkiStar. Og vi har ikke givet op endnu på at blive kompenseret hvilket er FAIR.
Vi har kommet hos jer hvert år i 13 år. Vi kommer ikke tilbage. Kig lige engang på jeres ledelse og om I er blevet for store og pengeslugebde at I glemmer jeres dna
Skistar shop svarar aldrig i telefonâŠ
Skistar shop svarar aldrig i telefon varken i Vemdalen eller sÀlen man kanske har en fråga om de har en vara inne så man inte åker flera mil i onödan. Ringde minst 20 gånger på olika tider men bara telefonsvarare och webshopen kan inte heller hjÀlpa till
SkiStar Trysil
Vi havde kÞbt liftkort hos SkiStar Trysil kort tid inden jul (pÃ¥ det tidspunkt mÃ¥ de have vÊret opmÊrksom pÃ¥ de tekniske vanskeligheder) og blev meget skuffede â bÃ¥de over selve oplevelsen og over mÃ¥den, vores klage blev hÃ¥ndteret pÃ¥.
På grund af akut sygdom kunne jeg desvÊrre ikke selv rejse, så mine to bÞrn på 18 og 20 år valgte at kÞre alene fra Sydjylland til Trysil. Deres fÞrste tur på egen hånd. De ankom sent sÞndag og glÊdede sig naturligvis til at komme på ski.
Mandag var mange lifter lukkede, hvilket betÞd, at de kun kunne tage få ture på grÞnne/blå pister. Senere lukkede alle lifter på grund af blÊsevejr, hvilket selvfÞlgelig er forståeligt.
Tirsdag stod de i kÞ i omkring en time for at komme på T7-liften og nåede i alt kun tre nedkÞrsler den dag.
Onsdag stod de igen i kÞ til T7, men inden de nåede frem, blev liften lukket på grund af en teknisk fejl(ikke den eneste gang). De stillede sig derefter i kÞ til en anden lift i lang tid og fik én enkelt tur, fÞr de opgav.
Flere lifter virkede til at vÊre ude af drift uden nogen tydelig forklaring â blandt andet var T11 ikke i drift i hele perioden, mens mine bÞrn var pÃ¥ pisterne.
For at redde ferien undersÞgte jeg alternative muligheder, og mine bÞrn tog en dag til Fulufjellet Alpinsenter, ca. 30 km fra Trysil, hvor de kÞbte et dagskort til lifterne. Her havde de en hel dag med velforberedte pister og ingen lange kÞer. (de sorte pister var lukkede) Det viste tydeligt, at det var muligt at tilbyde en ordentlig skioplevelse i området på samme tidspunkt.
Hvad er en snegaranti sÃ¥ vÊrd, nÃ¥r man som kunde oplever lukkede lifter, ekstrem kapacitetsmangel og meget begrÊnset adgang til skilÞb â selv om der faktisk er mulighed for gode forhold i nÊromrÃ¥det?
PÃ¥ grund af de gentagne problemer valgte mine bÞrn at kÞre hjem en dag fÞr tid â pÃ¥ trods af, at de i forvejen var ankommet en dag senere pga. min sygdom.
Efter en grundig og saglig klage tilbÞd SkiStar 10 % kompensation og afsluttede sagen med beskeden om, at âsagen er lukket fra deres sideâ. Det opleves som bÃ¥de utilstrÊkkeligt og meget lidt kundeorienteret.
Baseret pÃ¥ vores oplevelse kan jeg ikke anbefale SkiStar Trysil â hverken nÃ¥r det gÊlder driften pÃ¥ fjeldet eller hÃ¥ndteringen af klager.
Elendig kundeservice og levering
Som fleire påpeikar, svÊrt treig levering. I tillegg elendig kundeservice som brukar lang tid på å svare, og som ikkje svarar på det ein spÞr om. Fleire purre e-postar sendt, men fÞles nesten som dei ignorerer deg. Finst nok meir seriÞse butikkar å handle frå.