Bestilte et skjerf som jeg er veldig fornÞyd med! Pakken ble sendt raskt og kom med et hyggelig hÃ¥ndskrevet brev som takket for kjÞpetð«¶
Kan virkelig anbefale at shoppe online hos SkjÞnn.no - de forhandler fint, tidlÞst og bÊredygtigt design til store og små og i tilegg får man super betjening. Anbefaler at fÞlge dem på Instagram.
Det går så raskt fra man betaler og til pakkken ligger i postkassen. Og med en kjempe hyggelig håndskrevet og personlig hilsen :) det betyr mye når man ikke kan gå fysisk i butikken.
Hatt mange hyggelige handle opplevelser her.Alle varer er plukket med hjerte og de har så utrolig mye fint,til både store og små.Rask levering og gode priser i nettbutikken.Kan varmt anbefales.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SkjÞnn Concept Store er en online konsept butikk for kvinner og barn med hÞy fokus på kvalitet, tidlÞshet og bÊrekraft. SkjÞnn krever produksjon med respekt for mennesker, dyr og miljÞ. Vi opererer med anerkjennelse av våre håndverks-partnere og insisterer på bruk av Þko-vennlige materialer med mål om å opprettholde håndverk og miljÞ, og samtidig tilby verdi for både forbruker og leverandÞr. Vi fÞrer merker fra hele verden og hvert merke er plukket ut nettopp på grunn av kvalitet,tidlÞshet og bÊrekraftighet. Et konsept basert på disse tre betingelser gir rom for at produktet kan brukes i årevis, eventuelt arves videre eller bli solgt videre og bli like mye verdsatt av neste eier.
Hegrenesveien 36, 5042, Begren, ãã«ãŠã§ãŒ
- post@skjonn.no
- skjonn.no
Positiv opplevelse!
Kjempefin butikk med personlig serviceð€©
Veldig rask og hyggelig handel hosâŠ
Veldig rask og hyggelig handel hos SkjÞnn consept store.
Gode produkter av god kvalitet
Fine unike produkter og super hyggeligâŠ
Fine unike produkter og super hyggelig service
Rask og god tilbakemelding hvisâŠ
Rask og god tilbakemelding hvis spÞrsmål. Alltid hjelpsomme! Rask levering.
Fantastisk service og kjapp leveranse .
Veldig fornÞyd med service og varer
Veldig fornÞyd med service og varer. Fikk veldig koselig kort med bestillingen minâ€ïž
Hyggelig kort ð©· Rask sending av varen
Hyggelig kort ð©· Rask sending av varen, og nydelig produkt.
Alltid hyggelig å handle hos SkjÞnn!!
Hyggeligste netthandelen
Ekstra hyggelig med kort fra dere pÃ¥âŠ
Ekstra hyggelig med kort fra dere på bestillingen, varene kommer raskt og utvalget dere har er veldig godt.
Helt nydelig service â€ïž
Helt nydelig service â€ïž Jeg blir garantert Ã¥ handle her igjen! StÃ¥ pÃ¥ - dere gjÞr en god jobb!
Virkelig skÞn og personlig kundeserviceâŠ
Virkelig skÞn og personlig kundeservice som hjalp med at afsende hurtigt, så jeg kunne nå at modtage pakken inden jeg skulle flytte.
Her handler jeg gerne igen!
Utrolig god serviceð€©ðž
Nydelig butikk med fantastisk fineâŠ
Nydelig butikk med fantastisk fine kvalitetsprodukter!
Super service
Godt utvalg av superfine klÊr av god kvalitatet til barn og voksne og god service!
Fantastisk service og klÊr av hÞy kvalitet!
Beste servicen man kan få! Rask levering og nydelige pakket inn med personlig hilsen. KlÊr som er tidlÞse og bare varer og varer, pga kvaliteten!