企業情報

1. 化粧品店

当該企業による記述

Your skin deserves care that truly works. That’s why skjur® brings together the best of nature and science in biomimetic skincare: formulas that work the way your skin does. By mirroring its natural processes, our products support what your skin is already built to do: hydrate, protect and renew. skjur® builds on over 50 years of pharmaceutical expertise in hyaluronic acid, ophthalmology and dermatological care. The result: gentle, natural skincare with pharmaceutical-grade quality. Developed by experts to be effective yet kind to every skin – even the most sensitive. For skin that has everything it needs to stay healthy, strong and radiant.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Een heerlijke crème!!!

Een heerlijke crème!! In de "Linda" zat er een proefje bij van Skjur! Een heerlijke hydraterende crème. De gezichtshuid voelt zacht aan na het aanbrengen. En je voelt de hydratatie de hele dag!! Gisteren besteld en vandaag al bezorgd!! Top!!

2025年12月6日

Snelle levering van topproducten

Via Facebook kwam ik de reclame tegen en eerst dacht ik "het is het zoveelste merk aan producten dat hier gepromoot wordt". Maar omdat ik wel benieuwd werd door de vormgeving van de producten en het verhaal erachter, dacht ik, ik probeer deze toch ook maar eens;-). De aflevering van mijn eerste bestelling liep zeer vlot en ik ben de producten nu 2 weken aan het testen en ik zie echt al wel resultaten. Mijn gevoelige, gecombineerde huid is stabieler en rustiger. Dus ik kan het enkel maar aanbevelen! Dikke pluim voor de service en de producten!

2025年10月15日

Skjur dag & nachtcrème

Ik gebruik de Skjur dag- en nachtcrème nu een paar weken en ik ben echt fan! Mijn huid voelt de hele dag goed gehydrateerd en soepel, zonder vettig aan te voelen. ’s Nachts merk ik dat mijn huid mooi herstelt en frisser oogt ’s morgens.

De verpakking vind ik ook prachtig – strak, elegant en het staat supermooi in de badkamer.

Echt een aanrader!

2025年10月10日

Kan niet meer zonder

Ik begon eerst met alleen de Skjur dagcrème en merkte toen al dat mijn huid veel beter gehydrateerd aanvoelde. Inmiddels gebruik ik ook de nachtcrème en ik ben echt verrast door het verschil. Mijn huid voelt zachter, ziet er frisser uit en zelfs fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. Het is zo fijn om eindelijk een crème te hebben die écht doet wat hij belooft

2025年10月9日
5つ星のうち4の評価

Een openbaring.

Na researce stuitte ik op Skjur en het gedachte goed erachter sprak mij meteen aan. Ik ben 75 + en heb al heel wat gezichtsverzorgings producten gebruikt. In de loop van de dag werd mijn huid vaak droog. Nu ik Skjur gebruik, cleaner, dag- en nachtcrème, gaat het heel goed. Soms smeer ik in de middag nog een heel klein beetje rond de mond bij.
Mijn huid voelt zacht aan, heeft een goede teint en trekt niet meer. Ik voel mij er heel goed bij!!
Snelle afhandeling van mijn bestelling was ook fijn. Ik geef 4 sterren omdat ik de geur te sterk vind maar tot op heden nog geen allergische reactie gehad.
Thera

2025年10月9日

Erg fijne huidverzorging

Overgestapt naar Skjur en ik ben fan. Door de rijke nachtcrème i.c.m lichte dagcrème voelt mijn huid super zacht. Sinds kort gebruik ik de milde reinigingsschuim en die is ook erg fijn.

2025年10月4日
Skjur® ロゴ

Skjur® からの回答

Bedankt voor je review. Leuk dat je meerdere producten uitprobeert.

レビューの対象になっている企業の方へ

プロフィールを登録して、Trustpilot の無料ビジネス ツールにアクセスし、お客様とのつながりを広げてください。