レビュアーのコメントを見てみましょう
Waardeloos
Waardeloos. Allereerst 4 weken moeten wachten op zeer slechte producten die niet overeenkomen met de getoonde kleding op de website. Vervolgens na herhaaldelijk mailen geen reactie op retourneren. Dus geld kwijt.
Niet bestellen, slechte kwaliteit en geen retourbeleid
Via Instagram kwam er een advertentie voorbij van van der Graaf mode. Op de beelden zag het er erg mooi uit en ook van goed materiaal. Daarbij stond er dat uit Amsterdam kwam. Mooi niet dus, ik kreeg de kleding uit China toegestuurd en de kwaliteit voldeed zeker niet. De kleding was van slechte kwaliteit en de maten klopten niet. Na veelvuldig mailen met ene Noah, die de ene keer vroeg of ik foto's wilde maken van de staat van de kleding en vervolgens foutief antwoordde op mijn berichten, gaven ze aan dat ik het retour kon sturen maar dat de retourkosten dan voor mij waren. Een andere optie was om het te houden en dan korting te krijgen op de volgende aankoop en een deel van het geld terug. Toen ik aangaf dat ik geen korting wilde en de kleding terug wilde sturen, hoorde ik niks meer. Echt erg jammer dit, totaal niet transparant en meedenkend. Ik heb de nog opgezocht op de Kvk, maar kon ze zo snel niet vinden.
Voor 200,00 euro kleding gekocht komt…
Voor 200,00 euro kleding gekocht komt niet overeen met het bestelde, terug sturen onmogelijk.
OPLICHTERS!!!!!
Arnaque
J’ai attendu 2 mois avant d'obtenir ma commande. Je l'ai enfin reçue. UNE VÉRITABLE CATASTROPHE. Les vêtements sont en nylon. D’une qualité tellement médiocre que j’ai tout jeté à la poubelle!!! Ne vous fiez absolument pas aux photos. Il s'agit d’une grosse arnaque. NE RIEN ACHETER SUR CE SITE QUI CHANGE DE NOM NOTAMMENT SUR LES SITES COMME INSTAGRAM OU ILS FONT DE LA PUB.
Oplichters
Ik heb slechts 1 van de 2 artikelen geleverd gekregen. Wat wel binnenkwam, was geen stijlvol kleedje zoals op de site, maar een stof zoals de schorten van overgrootmoeder, het zag eruit als een mislukt slaapkleed. Op mijn mails krijg ik geen enkele reactie. Oplichterij dus.
Na een maand van vele mailtjes over…
Na een maand van vele mailtjes over wanneer de levering binnen komt heb ik welgeteld 1 x een antwoord gekregen.
Ik heb er geen vertrouwen meer in dat ik überhaupt nog wat binnen krijg. En na het lezen van deze revieuws al helemaal niet meer.
Voor 134 euro opgelicht!!
Je wordt echt in de maling genomen
Je wordt echt in de maling genomen. Ze geven de indruk een Amsterdams bedrijf te zijn maar ze doen gewoon aan drop shipping. Service zeer slecht. Reageren niet op klachten of vragen en als ze dan uiteindelijk een reactie sturen staat er standaard bij dat ze je bedanken voor je begrip en geduld. Daarnaast is retourneren en je geld terugkrijgen gewoon onmogelijk. Ze reageren gewoon niet. Je kan ook geen retour melden op de site.
NIET BESTELLEN! OPLICHTERS!
Als ik 0 sterren zou kunnen geven, zou ik het doen. De producten ogen mooi en kwaliteitsvol op de foto's op hun website maar de producten zijn van de meest goedkope kwaliteit uit China. De snit is helemaal uit verhouding en slecht afgewerkt en de stof is puur polyester.
30 dagen retour-garantie? Ze geven gewoon geen antwoord meer.
Oplichters!
Slechte kwaliteit en slechte service
Na heel lang wachten eindelijk m’n bestelling binnen. Materiaal is echt heel slecht en pasvorm klopt niet. Dus ik wil m’n bestelling retourneren maar na meerdere reminders via de mail krijg ik geen info voor m’n retourzending. Echt diep teleurgesteld in dit bedrijf. Advies: niets bij bestellen
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, namaak tov de foto’s, en geen mogelijkheid tot retourneren
Een pak besteld en betaald maar nooit…
Een pak besteld en betaald maar nooit ontvangen
Ene Noah belooft na een lange…
Ene Noah belooft na een lange mailwisseling opeens 20% van het koopbedrag terug te storten. Als bewijs van goede wil! Niet dat ik daarom gevraagd had, ik wil het hele bedrag terug en het ontvangen vod retourneren.
Maar zelfs deze belofte, tot 3 x toe gedaan, komen ze niet na!!
Geen enkel bedrag ontvangen !!
Ze blijven maar liegen en bedriegen!
Doen zich voor als professioneel…
Doen zich voor als professioneel Nederlands bedrijf, terwijl men in werkelijkheid gewoon een doorverkoop bedrijf is die hun spullen uit China halen.
Chinese oplichterij
Een bestelling geplaatst eerste helft van februari 2026. De goederen zijn nog steeds niet verstuurd. Ik vraag nu al 2 weken een refund. En wordt afgewimpeld, misschien wel door een AI-bot. Voor mij is dit oplichterij.
OPLICHTERS!!!!!!!!¡
OPLICHTERS!!!!!!!!¡
ZIJN GEEN STER WAARDIG.
Had een jas besteld van 60euro.
Na weken een pakketje (een jas)door de bus ontvangen uit China.Een vodje wat je niet eens een vest kan noemen. Als je vraagt hoe te retourneren krijg je geen antwoord. Wettelijk mag je binnen 14 dagen retouneren!! OPLICHTERS
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Kei lang onderweg. Echt een scam!
Kan niet geloven dat ik er zelf ben ingetrapt!
Gewoon daar wegblijven.Sinds 1 maand…
Gewoon daar wegblijven.Sinds 1 maand besteld en nog steeds niets ontvangen en ondertussen ondervonden dat alles uit China komt en daarbij nog van zeer slecht kwaliteit.Begrijp dan ook niet dat de echter winkel uit Amsterdam geen klacht indienen, toch slecht pinkiciteit voor hun toch
2 maanden geleden besteld
2 maanden geleden besteld, nog steeds niks ontvangen. Bestel hier aub niks! Is oplichterij
Zelfs binnen annulering van 24 uur geven ze niet thuis
Bestelling binnen 24 uur geannuleerd (zelfs 2x) reageert N. de eerste keer na 5 dagen en laat weten dat de bestelling niet meer geannuleerd kan worden omdat deze al onderweg is. Afspraak = afspraak, je hebt het op je website staan.
Als je deze kleding wil kopen doe het dan via de Chinese weg, ben je goedkoper uit en weet je wat je kunt verwachten. Nu niet....
Oplichters
Oplichters. Besteld linnen pakje met borduursel. Geleverd polyester troep. Geen retourbeleid kosten daarvan zijn 50/60 euro.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。