レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min elbil meldte fejl pÃ¥ hÞjvoltsbatteriet og kontaktede i fÞrste omgang til Skoda pÃ¥ Amager. De havde fÞrst tid 3 mÃ¥neder senere, men henviste mig til Skoda i HelsingÞr, da de havde tider fÞr.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig dÃ¥rlig service. Vi sender vores bil til reperastion hos dem, hvoefter de selv laver en kÞrerskade pÃ¥ vores bil. De lovede, at det selvfÞlgelig ikke skulle gÃ¥ ud over os, og at de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har i dag trillet vores nye Skoda Fabia Combi ud over rampen hos Skoda med et stort smil pÃ¥ lÊben. Vi har fÃ¥et en helt igennem fantastisk god behandling. SÊrligt tak til Henrik Stender, som med sin... もっず芋る

Har haft en super god oplevelse med Jakob Brink Madsen fra skoda i HelsingÞr. Vi var pÃ¥ udkig efter en elbil og vidste ingenting om elbiler. Jakob tog sig virkelig god tid og fortalte meget Êrligt om... もっず芋る

䌁業情報

1. シュコダ ディヌラヌ
  2. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Skoda HelsingÞr er en del af Semler Mobility.

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Rigtigt godt behandling

Rigtigt godt behandling , nemt ,hurtigt og supper professional personal ,splendit revil af vores ny bil ,tusind tak Skoda HelsingÞr og tak Nebojsa S. Maljkovic det var en stort fornÞjelse

2023幎5月4日

Å koda HelsingÞr - en del af Semler Mobility からの回答

Hej Sergiu, 1000 tak for de varme ord! Vi er glade for at du var tilfreds med servicen, og vi står altid klar til at hjÊlpe :-)

Altid god service

Altid god service , der er intet der er for småt til lige at kÞrer forbi og spÞrge om. Man fÞler sig altid velkommen.

2022幎3月7日

Tak Maj-Britt for dejlig feedback - ses i forretningen

Fantastisk og hurtig service - fÞr og efter salg

Fabelagtig service, med kompetent, hurtigt, professionelt og venligt personale.

David Jankov solgte mig min bil for 3 år tilbage, og har vÊret yderst professionel, fleksibel, tålmodig og rar gennem hele forlÞbet - og er stadig yderst tilfreds med min bil, samt vÊrkstedets fleksibilitet.

David og Skoda i HelsingÞr har mine varmeste anbefalinger - hvad enten du skal kÞbe bil eller have bilen fikset.

2021幎2月17日

Det skal I have Skoda HelsingÞr

Det skal I have Skoda HelsingÞr
Kommer forbi fordi min Skoda Citigo rasler
Jeg får en kop kaffe, og vupti, så har I lÞst problemet der handlede om en lÞs bundplade. Sådan. Og ydermere uden beregning. Jeg er imponeret. IÞ er det altid en dejlig måde I mÞder jeres kunder på
Hilsen Ann-Charlott

2020幎5月14日

GennemfÞrt god service

Tag et smut til HelsingÞr, hvis du kigger efter en Skoda.
Under hele kÞbsforlÞbet, har Tobias vÊret serviceminded, svaret på alle mine spÞrgsmål og håndteret små problemer, til UG, hvilket har gjort det til en sand fornÞjelse, at handle med ham. Stor ros herfra.

2019幎8月27日
自発的なレビュヌ

Vi har i dag trillet vores nye Skoda

Vi har i dag trillet vores nye Skoda Fabia Combi ud over rampen hos Skoda med et stort smil på lÊben. Vi har fået en helt igennem fantastisk god behandling. SÊrligt tak til Henrik Stender, som med sin professionelle og meget behagelige vÊremåde, har solgt os bilen og har fulgt os hele vejen igennem. Ligeledes en stor tak til både Nicolai og Tobias med at vÊre behjÊlpelige undervejs. Trods bump på vejen, som skyldtes lovÊndring, kan vi kun udtrykke stor tilfredshed med forlÞbet og vores handel af ny bil hos Skoda.

2018幎12月19日
自発的なレビュヌ

En rigtig god oplevelse at handle bil

En rigtig god oplevelse at handle bil med Skoda HelsingÞr. Personalet er yderst service minded, meget informative,kompetente, venlige og ikke mindst meget engageret..
Havde fornÞjelsen af at handle med Tobias Finne , en ung lovende sÊlger, som var meget behagelig og forstående overfor mine behov.
Ringede også til butikken nogle måneder efter da jeg var usikker omkring, dÊktryksmålinger, her fik jeg meget fin hjÊlp og vejledning af Nicolaj.
Jeg har kun pÊne ting at sige om Skoda HelsingÞr, og kan varmt anbefale dem....

2018幎12月4日

Rigtig god service

KÞbte vores nye bil hos Skoda HelsingÞr. Der var bare super fin service fra start til slut og de tog med glÊde vores gamle bil i bytte.

Det er helt sikkert her vi handler bil fremover!

2018幎11月13日

Hej BilkÞber og skoda,

Hej BilkÞber og skoda,

jeg har vÊret oppe og kigge på en city go sammen med min kÊreste (vi er fÞrste gangskÞbere). Vi havde en episode med en af sÊlgerne hos skoda, hvor vi bliver prÊsenteret med et tilbud med finansiering. Dagen efter ringer sÊlger og tilbyder vinterdÊkkene med i prisen. Han tilsender et nyt tilbud - som jeg selvfÞlgelig kigger igennem. Tilbuddet ser mÊrkeligt ud, fordi restkÞbesummen er ikke blevet billigere, tvÊrtimod er den blevet 100 kroner dyre. Så jeg kigger tilbuddene igennem og det viser sig at man bare har allokeret omkostningerne fra "vinterdÊk" til lånets "stiftelses omkostninger".
Jeg syntes det er skandalÞst og jeg er chokeret over dette overhoved er lovligt - brutalt Êrligt syntes jeg det er svineri, etisk forkert og umoralsk.

SÊlgeren er kontaktet efterfÞlgende; det var åbenbart ikke passende bare at sige undskyld. TvÊrtimod kom en lang sÞforklaring på at han burde måske have fortalt os at pengene var tillagt et andet sted.

Jeg håber Êrligt talt ingen kÞber bil hos jer, hvis man kan tillade sig at behandle folk på den måde, burde i ikke have tilladelse til at sÊlge noget som helst.

2018幎10月31日
自発的なレビュヌ

DÅRLIG service og info og ingen hjÊlp at hente

Jeg har kÞbt en Skoda citigo for ny. Prisen lyder på 121.000 og jeg ligger 24.000 i udbetaling. Bil sÊlgeren var en elev og dermed i gang med at blive lÊrt op. (Tror jeg nok)
Det skal siges at det er fÞrste gang jeg kÞber en ny bil og ved derfor ikke noget om proceduren. Jeg spÞrger sÊlger om de 121.000 er TOTAL PRISEN på bilen og hun svare JA. Da jeg efterfÞlgende finder ud af at 15.000 kr ud af de 24.000 jeg har lagt i udbetaling går til provision og andre omkostninger. SÊlger fortÊller intet om dette og selvom det måske fremgår i min 30 sider lange kontrakt så burde hun rådgive og vejlede. Specielt efter jeg spÞrger om total prisen er på de 121.000 og regner med, at efter udbetalingen, er gÊlden er nede på 97.000 og ikke 112.000. Dårlig service og dårlig information og håber ikke andre folk laver den samme fejl som jeg. Skoda i HelsingÞr må blive bedre til at oplÊrer deres personale og skal vÊre gode til at informere og rådgive SPECIELT til fÞrstegangskÞberer.

Dermed at tilfÞje at jeg har klikkende lyde fra koblingen som har vÊret der fra fÞrste tur i den. Har haft den oppe hos Skoda i HelsingÞr som siger at sådan skal den lyde. (Sådan skal en sprit ny bil bestemt ikke lyde) Kan se herinde at flere har samme problem. Det lÊderrat jeg tilkÞbte er af så dårlig kvalitet at det skaller af (hvilket Êgte lÊder ikke burde gÞre) og at den har hakket i bremserne i lavt tempo fra dag et. Alt i alt dont go Skoda, Du vil fortryde det!

2017幎10月12日

Hej EP
Beklager den misforståelse som min sÊlger og dig desvÊrre har haft, det er desvÊrre altid sådan så når man låner penge er der opstartsgebyr/renter, lånet tjekkede vi sammen og det er fuldstÊndig på samme betingelser som andre bilhandler. Hvis ikke du har fået styr på din kobling ser vi gerne på den igen, for det lyder selvfÞlgelig ikke korrekt at den skal lyde sådan. Vi tager gerne SKODA Danmark med ind over den hvis den kan tages på noget garanti.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。