SKOGMA.SE レビュヌ 558

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt gÀng som stÀller upp nÀr det blir trassel! Fick en helt ny Vaellan uppkörd annandag jul av chefen dÃ¥ det blivit miss pÃ¥ varan vi köpte. En helt ny monterad stod pÃ¥ gÃ¥rden 5 dagar eft... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Orderdatum 19.02.2026 med flera artiklar och 1 artikel levereras inom 14-16 arbetsdagar ==> Det blev 4 paket. 600 Sek betalt för hemleverans. 2 paket blev levererat i mars med en veckan i mellan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Skogma och Nordforest Àr en av vÃ¥ra huvudleverantörer av skogsmateriel. PÃ¥ webbshopen finns ett bra utbud av utrustning och det Àr lÀtt att bestÀlla. Utbudet utvecklas kontinuerligt, vilket uppska... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BÀst i test Jag handlar alltid hos Skogma Snabb leverantör och alltid fin backade varor med bÀsta kvalitet pÃ¥ alla produkter. Jag Àr vÀldigt glad och nöjd nÀr jag handlar dÀrifrÃ¥n gÃ¥r kÀnsla frÃ¥n JÀm... もっず芋る

䌁業情報

6. 安党服・䜜業服店

SKOGMA.SE に぀いお

圓該䌁業による蚘述

EN HISTORIA AV FÖRTROENDE & KVALITET

I snart 100 Ã¥r har vi pÃ¥ Skogma varit en pÃ¥litlig partner för skogsÀgare, entreprenörer och naturÀlskare. FrÃ¥n vÃ¥ra klassiska kataloger till dagens moderna webshop har vÃ¥rt mÃ¥l alltid varit detsamma – att göra det enkelt och tryggt att hitta rÀtt utrustning. Vi vet att framgÃ¥ng i skogen handlar om förtroende, och vi arbetar varje dag för att erbjuda kvalitetsprodukter, personlig service och pÃ¥litliga leveranser. Med vÃ¥r lÃ¥nga erfarenhet och passion för skogen stÃ¥r vi vid din sida i alla vÀder. Som en del av familjen Grube, med över 70 Ã¥rs erfarenhet inom skogs-, jakt- och friluftsutrustning, Àr vi en del av ett större sammanhang i Europa. Men vÃ¥ra rötter finns hÀr – i Sverige.

SKOGSUTRUSTNING MED KVALITET OCH SÄKERHET I FOKUS

Vi levererar professionell utrustning för skogsbruk, jakt och friluftsliv. Vi kombinerar högkvalitativa produkter med expertrådgivning och snabba leveranser för att du alltid ska få det bÀsta. I skogen sÀtts utrustningen på prov varje dag. DÀrför Àr kvalitet och sÀkerhet avgörande, sÀrskilt för professionella anvÀndare. VÀder, maskiner och naturens krafter stÀller höga krav, och vi erbjuder skyddsklÀder och utrustning som uppfyller alla sÀkerhetsstandarder.

ETT TACK TILL VÅRA KUNDER

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla er som gör vÃ¥rt arbete möjligt. Tack till dig som planterar, vÃ¥rdar och avverkar – det Àr ditt arbete som bygger framtiden för vÃ¥ra skogar. Tillsammans skapar vi hÃ¥llbara skogar för framtiden. Vi ser fram emot att fortsÀtta vara din pÃ¥litliga partner i skogen – idag och i framtiden!

4.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Orderdatum 19.02.2026 med flera

600 Sek betalt för hemleverans.
2 paket blev levererat i mars med en veckan i mellan och till slut får jag hÀmta 2 paket i ett utlÀmningsstÀlle (april 16) nÀstan 4 mil hemmafrån.
Jag kÀnner mig lurad; 600 sek för hemleverans + kostnader egen transport = 750 Sek leveranskostnad.
Leveransservice: dåligt och för dyrt

2026幎4月9日

SKOGMA.SE からの回答

Tack för din recension – vi förstår att leveransen i ditt fall upplevts som både rörig och kostsam.

Din order skickades i flera kollin med hemleverans. Två av paketen levererades som planerat, medan de övriga tyvÀrr gick i retur och behövde skickas om. I samband med detta missades det att återstÀlla hemleverans på de sista kollina, vilket gjorde att de istÀllet hamnade hos ett utlÀmningsstÀlle.

Detta Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill ge, och vi beklagar verkligen det extra besvÀr det innebar för dig.

Som kompensation erbjuder vi att kreditera fraktkostnaden. Hör gÀrna av dig till oss så löser vi det direkt.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Bra produkt.
En annan sak Àr det med min order 648907 dÀr Ni tyvÀrr inte kan få fram besked

2026幎4月7日

SKOGMA.SE からの回答

Bra att leveransen fungerade! Vi kollar gÀrna vidare pÃ¥ din andra order – hör av dig sÃ¥ hjÀlper vi dig vidare.

5぀星のうち3の評䟡

Enkelt snabbt o bra

Enkelt snabbt o bra, men tyvÀrr fick jag en av dessa eviga enkÀter. SÀnker helt klart betyget.

2026幎4月8日

SKOGMA.SE からの回答

Tack för din recension – kul att höra att bestÀllningen upplevdes som enkel och smidig!

Vi blir dÀremot lite fundersamma kring kommentaren om en enkÀt, då vi inte skickar ut några sådana sjÀlva. Det kan möjligen röra sig om något från en extern part.

Du får gÀrna mejla oss på marknad@skogma.se och vidarebefordra det du fått eller berÀtta var du sett det, så tittar vi nÀrmare på det.

Tack på förhand!

5぀星のうち1の評䟡

Gick in pÃ¥ er hemsida för att bestÀlla

Gick in pÃ¥ er hemsida för att bestÀlla ett batteri till Solo 441. Registrera mig hos er. Som ny kund skulle man fÃ¥ 100:- i rabatt. Gick ej att bestÀlla för er hemsida var ”under uppbyggnad”. Gick in idag igen pÃ¥ er hemsida för att bestÀlla och nu funkade det. MEN fick ingen rabatt för jag var redan registrerad! BLUFF!
Avbröt bestÀllningen. Kommer att bestÀlla av någon annan som Àr seriös.

2026幎4月10日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt gÀng som stÀller upp nÀr

Fantastiskt gÀng som stÀller upp nÀr det blir trassel!

Fick en helt ny Vaellan uppkörd annandag jul av chefen då det blivit miss på varan vi köpte. En helt ny monterad stod på gården 5 dagar efter anmÀlan mitt under jul! Hade aldrig skett från nån större firma jag mött.

2025幎12月26日
自発的なレビュヌ

SKOGMA.SE からの回答

Stort tack för dina ord! Extra kul att höra att vi kunde lösa det snabbt nÀr det blev strul.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。