Ringde och fick hjÀlp. Man skickade varan och kom helt enligt vad man lovade. Trots att jag bor i Göteborg. Dessutom var det en mkt trevlig norrlÀnning sÃ¥ jag mÃ¥ste nog pÃ¥stÃ¥ att norrlÀnningar Àr trev... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag lade nÀtet tillsammans med tvÃ¥ andra som hade lite större maskor, Jag fick fisk pÃ¥ alla tre .nÀten abborre sik och lax , laxöring. Största fisken laxen jÀttestor var pÃ¥ nya nÀtet. Men det hade... ãã£ãšèŠã
Köpte en issåg lite som en chansning. Men vilket verktyg. Sågade loss båten 5.85 m lång och bryggan med pålar ner dy. Istjocklek 20-25 cm, fÀrskvatten. Toppen bra verktyg.
Bra billigt och snabb leverans. Om jag skulle påpeka något så hade det varit skönt med ett bekrÀftelse mail att man bestÀllt direkt och inte nÀr dom behandlar ordern.
äŒæ¥æ å ±
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- é£ããšãµåº
- ãŽã«ã ã³ãŒã¹
- ããã±ãŒã¯ã©ã
- ã¢ãŠãã㢠ã¹ããŒãçšååº
- ãµãã«ãŒå Ž
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har mycket lång erfarenhet och kunnande nÀr det gÀller fiskenÀt, nÀtslingor och telnar, slow-feeding hönÀt för hÀstar, idrottsnÀt som fotbollsnÀt, hockeynÀt och golfnÀt. I sortimentet finns också skyddsnÀt som fågelskyddsnÀt, kattskyddsnÀt, uppfångningsnÀt för idrottsanlÀggningar och skolor, skyddsnÀt och sÀkerhetsnÀt för industrin, inhÀngnadsnÀt för återvinningsanÀggningar och returanlÀggningar, transportnÀt för åkerier som sopnÀt, containernÀt, flisnÀt och spånnÀt. Vi har också ett av Sveriges största lager av Bradley Smoker rökskåp och Bradley Smoker briketter och vi Àr också svensk återförsÀljare för flytbryggan Rentukka med sina unika rullande pontoner. Kolla också in det geniala repsystemet Runlock med de unika ögelrepen och vårt sortiment av flytoveraller.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra återkoppling vid oklarhet
snabb och bra leverans.
Allt har funkat riktigt bra varje gÃ¥ngâŠ
Allt har funkat riktigt bra varje gång jag har handlat hos er
JagdÃ¥lig frakt har fortfarande inte fÃ¥tt minaâŠ
Jag har fortfarande inte fått mina varor så ni bör byta frakt bolag
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ