KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dkð Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris ðð Super skÞn k... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Smerte fri! God humor, velformulernde, behagelig, tryg ,undervisning. Med masser af lÊring! Ikke mindst det er den 100 procent rigtige underviser, som har masser af livs erfaringer, han glÊ... ãã£ãšèŠã
Jeg startede i marts pÃ¥ mit kÞrekort forlÞb hos, skolevogn.dk; ikke nok med at det var en fantastisk oplevelse, med en masse hyggelige og lÊrerige stunder i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen, sÃ¥ bes... ãã£ãšèŠã
Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fed oplevelse
Fed oplevelse, mega god kÞreskole. Det hele spiller bare. Hyggelig undervisning og fÞrstehjÊlpskursus, med styr på det hele og gode undervisere. Alt i alt bare en fed oplevelse.
Simpelthen er finurlig oplevelse
Simpelthen en finurlig oplevelse
FÞrstehjÊlp var en god og lÊrerigâŠ
FÞrstehjÊlp var en god og lÊrerig oplevelse. God lÊrer og rigtig god til at involvere eleverne i undervisningen.
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole med både fantastiske teoritimer og kÞretimer.
Derudover er kÞrelÊrerne også utroligt venlige og sjove, og man har aldrig et kedeligt Þjeblik i hverken teorilokalet eller skolevognen. Der er også en kÊmpe forståelse for hver elevs enkelte behov, som leder til et trygt og roligt kÞreskoleforlÞb.
KÊmpe anbefaling herfra:)
Tak til Jysk trafikskole
Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse hos Jysk trafikskole!
Hvis man har nogen udfordringer psykisk er det her en kÞreskole som griber dig når det er svÊrt, og med nogle professionelle kÞrelÊrer som ved lige hvad de laver. udover at det er en meget seriÞst kÞreskole er de samtidig fyldt med humor og du kommer ikke igennem en teori time uden at grine! jeg havde det utrolig svÊrt med både teori og kÞrsel og alligevel bestod jeg fÞrste gang i både teori og til kÞreprÞven. Du for lov at arbejde sammen med nogle Êrlige mennesker som ikke slipper dig medmindre du er helt klar, og sÞrger for du er perfekt klÊdt på til dine prÞver. helt igennem fantastiske mennesker som arbejder på Jysk trafikskole, de har endda jordens sÞdeste sekretÊr !! TAK FOR JER
KÊmpe anbefaling
Jeg har nydt at tage kÞrekort ved skolevogn.dk. De er meget professionelle, men også med en masse humor. Det har vÊret en kÊmpe overskridelse af mine grÊnser at skulle sÊtte mig ind i en bil, men min kÞrelÊrer gjorde det hurtigt trygt for mig at vÊre i trafikken. Der har vÊret plads til at lave fejl og de tog sig god tid til at lÊre og det har jeg virkelig sat pris på. De tager hensyn til eleven og ser på hvad hver enkelte elev har brug, hvilket er en kÊmpe hjÊlp. Jeg har kun gode ting at sige, så kÊmpe anbefaling herfra!
Helt fantastisk oplevelse at tage kÞrekort hos Jysk Trafikskole.
Helt fantastisk oplevelse at tage kÞrekort hos Jysk Trafikskole. Jeg har kun god til at sige om denne kÞreskole. KÞreskolen har nogle fantastiske kÞrelÊrer, som brÊnder for eleverne og vil gÞre alt for at de får deres kÞrekort hurtigst muligt. Og alt den tid der er blevet brugt i skolevognen har vÊret fantastisk, der har hele vejen igennem vÊret en god stemning, med jokes og smil på lÊben, hvilket er blevet hvertsat. KÞretimerne er nu fÊrdige og 10 uger efter jeg startede med teori, har jeg nu fået mit kÞrekort.
Tak til Jysk Trafikskole for give en fantastisk oplevelse med at få et kÞrekort
KÊmpe anbefaling
Jeg tog mit kÞrekort ved jysk trafikskole Aalborg, og har kun gode ting at sige herfra!
De tager det meget seriÞst med at gÞre en klar til kÞre og teori prÞve, mens de samtidig har plads til sjov og ballade. De er også gode til at tage det i ens eget niveau, og mÊrker på den enkle elev hvad de har brug for. Jeg kender mange der har taget det derude, og har også kun hÞrt gode ting fra dem
Så kÊmpe anbefaling herfra!
Jeg vil klart anbefale Jysk traffikskole
Jeg vil klart anbefale Jysk traffikskole, kÞrerlÊrerene er virkelig flinke og rigtig hjÊlpsom
Kan varmt anbefales
Godt forlÞb, med sÞde og dygtige kÞrelÊrere âºïž Kan varmt anbefales.
KÞrekort ved skolevogn.dk
Jeg har taget kÞrekort ved jysk trafikskole, og kan jeg helt klart anbefale at tage kortet der! KÞrelÊrerne er vildt engageret og rigtig gode! Et kÊmpe plus, sÃ¥ har de en fantastisk humor, sÃ¥ du kommer ikke til at kede dig et Þjeblik! Det har vÊret rigtig sjovt at tage kortet der, og jeg kan ikke forestille mig en bedre kÞreskoleoplevelse, sÃ¥ den kan du trygt vÊlge!âðŒ
God oplevelse
Jeg har taget mit kÞrekort hos skolevogn.dk, og det var en fantastisk oplevelse. De har de bedste beståelses procenter og de gÞr alt hvad de kan for at få dig til at bestå. Der er ikke noget trÊls der, alt er bare i orden.
HumÞret var altid i top
HumÞret var altid i top, og et super kÞrelÊre team. De gjorde det sjovt at tage kortet, selv teorien. Virkelig ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥. Klart en anbefalning hvis du vil lÊres af de bedsteððŒ
Fantastisk kÞreskole
Jeg har taget kÞrekort hos skolevogn.dk/ jysk trafikskole, og det var helt klart det bedste valg af kÞreskole for mig.
De er enormt dygtige til deres arbejde, og det giver en form for ro, hos en der er ny bag rettet. Lige fra man trÊder ind af dÞren på kÞreskolen, bliver man mÞdt af smil og en fantastisk imÞdekommenhed, uanset hvem man stÞder ind i.
Der er plads til sjov og spas, men stadig en meget stor professionalitet angående både teori-lÊring og kÞrelektioner.
Personligt var det meget grÊnseoverskridende at sÊtte sig ind i en bil, for fÞrste gang bag rettet, men jeg havde en fantastisk kÞrelÊrer, som fik mig til at fÞle mig komfortabel i situationen, i stedet for at fÞle en form for ubehag.
Jeg vil helt klart anbefale skolevogn.dk/ jysk trafikskole til andre der skal til at tage kÞrekort, da de har en god forståelse for, hvordan man formidler lÊring videre til eleven, og samtidig skaber omgivelser man fÞler sig godt tilpasse i.
Kan klart anbefales
Kan kun sige at mine oplevelser hos skolevognen er gode. Ekstremt gode lÊrer, som virkelig går op i deres arbejde.
Har aldrig haft nogen dårlige oplevelser. Kan klart anbefales.
Vores datter Josefine med autisme
Vores datter Josefine med autisme, adhd og angst tog kÞrekort ved jysk trafikskole/skolevogn.dk. Vi kan kun give vores absolut varmeste anbefalinger til både kÞreskolen som helhed og hendes helt igennem formidable og forstående kÞrelÊrer Nils, som i allerhÞjeste grad formåede at give vores datter tryghed og rigtig mange gode stunder, under hendes kÞrelessioner. Vi oplevede at der var styr på tingene, de var let at få fat i,meget omstillingsparate om mÞdte vores datter, lige netop der, hvor hun skulle mÞdes. Vores absolut allerbedste anbefalinger kan kun gives herfra.
Sikke en forstÃ¥else for arbejdet medâŠ
Sikke en forståelse for arbejdet med unge mennesker!
Tusind tak fordi I tog jer så godt af min datter.
Rigtig god kÞreskole
Skolevogn er en rigtig god kÞreskole, fyldt med gode undervisere og altid rigtig godt humÞr. Undervisningen er virkelig god og lÊrerig, både i teorilokalet og når man er ude og kÞre. man får virkelig noget for pengene hos Skolevogn. KÊmpe anbefalning herfra!
Et rigtigt behageligt forlÞb
Et rigtigt behageligt forlÞb, kan kun anbefales!
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole. De ansatte er både dygtige, flinke og har god humor :-). De er gode til at få en til at fÞle sig tryg, hvis man er nervÞs. Og generelt bare gode til at vÊre forstående overfor, hvad end ens situation er.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ