Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... ãã£ãšèŠã
Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dkð Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris ðð Super skÞn k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Intensivt forlÞb og rimelige priser!
Kune ikke vÊre mere tilfreds
Kune ikke vÊre mere tilfreds! Det er et fantastisk turboforlÞb de tilbyder, det er det jeg har taget. Der er bare styr på det hele, både det mentale og det praktiske, ift. underskrifter og tilmelding. Det er nogle super dygtige kÞrelÊrere og undervisningen er god og grundig. En brand varm anbefaling herfra!
Fantastisk kÞreskole
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling. Det er en mega god kÞreskole, hvor man kan ha det sjovt samtidig med at man lÊrer noget. Der er alt andet end stille i bilen når man kÞrer med Tommy, tihi. Dejlig oplevelse!
Det ER sjovt at tage kÞrekort her!
En stor tak til de kompetente og utroligt kÞrelÊrere, Tommy & Palle, der lykkedes med at få et kÞrekort i hus 13/03/2024.
Uden deres fÊlles indsats var det aldrig min forventning at bestå hhv. teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg, også selvom, der skulle lidt ekstra kÞretimer til.
MEN jeg har nydt hver eneste kÞretime herefter, og det har altid vÊret en glÊde at komme ud og kÞre fagligt og få oplevelser for livet samtidigt!
Jeg vil tÊnke tilbage på de gode oplevelser i skolevognene. KÞrelÊrerne er af en type, jeg godt kunne drikke en fyraftensÞl med til enhver tid.
Landets fedeste!
Det må simpelthen vÊre landets bedste kÞreskole - med lÊngder! KÞrelÊrerne er kompetente, dedikerede og virkelig interesserede i deres elever. De har mine varmeste anbefalinger. Aldrig havde jeg troet, det skulle fÞles så trygt bag rattet og så sjovt i et teorilokale
FÞrstehjÊlp kursus kan stÊrkt anbefales
FÞrstehjÊlp kursus kan stÊrkt anbefales
Mega god kÞreskole
Mega god kÞreskole. Virkelig sÞde kÞrerlÊrer og spÊndende fÞrstehjÊlp
FÞrstehjÊlps kursus kan stÊrktâŠ
FÞrstehjÊlps kursus kan stÊrkt anbefales.
Den bedste kÞreskole
Rigtigt fint kÞreskole der tilpasser sig og passer på eleven. Man kan kun anbefale kÞreskolen.
Rigtig fin kÞreskole med lÊre derâŠ
Rigtig fin kÞreskole med lÊre der indordner sig efter hvilke elever de har med at gÞre. Super dygtige helt almindelige nede på jorden mennesker ligsom os andre. Sjov og ballade uden det bliver useriÞst. Kan klart anbefales herfra.
FÞrstehjÊlpskursuset
FÞrstehjÊlpskursuset hos skolevogn er mega godt
Virkelig en god oplevelse med virkeligeâŠ
Virkelig en god oplevelse med virkelige dygtige KÞrerlÊrere.
Det er vel ikke okay at en kÞrer lÊrerâŠ
Det er vel ikke okay at en kÞrer lÊrer ikke forstår hvor man må parkerer sin bil og slet ikke en skolevogn, og hans svar når han så bliver gjort opmÊrksom på at det ikke er en P plads, er hans svar hvor står det? og hvad rager det egentlig dig. Har foto af den ulovlige parkering

Skolevogn.dk ApS ããã®åç
Fed oplevelse med fÞrstehjÊlp!
Kuno kommer med masser god energi ogâŠ
Kuno kommer med masser god energi og muskler
Godt sted med dygtigt kÞrelÊrer
Godt sted og tage fÞrstehjÊlp
Aalborgs bedste kÞreskoleð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹