Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... ãã£ãšèŠã
Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... ãã£ãšèŠã
Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dkð Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris ðð Super skÞn k... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)
Lollandsgade 14, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- 20939305
- info@skolevogn.dk
- skolevogn.dk
Det var sådan en rar oplevelse
Det var sådan en rar oplevelse, at tage kÞrekort hos skolevognen.dk! KÞrelÊrerne er super sÞde og rigtig gode til at lÊre fra sig, og få en til at fÞle sig tryk bag rattet. 5/5 stjerner herfra!
Det har vÊret en mega god oplevelse atâŠ
Det har vÊret en mega god oplevelse at tage kÞrekort på kÞreskolen!
KÞrelÊrerne har gjort det sjovt og trygt at komme igennem kÞretimerne og prÞverne! Jeg har kun gode ting at sige om denne kÞreskole og vil varmt anbefale den.
Ikke kedeligt fÞrstehjÊlpskursus
FÞrstehjÊlpskursus med Kuno var rigtig underholdende og lÊrerigt.
Super hyggeligt fÞrstehjÊlpskursus
Det er et fedt sted
Det er et fedt sted, kurserne er fantastiske, og specielt hvis man har Kuno som instruktÞr. Han er sku en meget sjov mand og generelt fantastisk!
10/10 anbefaler
fÞrstehjÊlp med Kuno var mega sjov ogâŠ
fÞrstehjÊlp med Kuno var mega sjov og hyggeligt!ð
Rigtig fedt fÞrstehjÊlpskursus
Rigtig fedt fÞrstehjÊlpskursus. Kuno er god til både at forklarer og gÞre undervisningen spÊndende samt en masse lÊring.
FÞrstehjÊlpkursus med Kuno
FÞrstehjÊlpkursus med Kuno, super sjovt og lÊrerigt. Havde regnet med det var kedeligt, men det har vÊret ganske udemÊrket og humoristisk
Skolevogn kan klart anbefales til fÞrstehjÊlp!
Jeg har vÊret til fÞrstehjÊlpkursus hosâŠ
Jeg har vÊret til fÞrstehjÊlpkursus hos Kuno. Det har vÊret et super godt kursus. Han var god til at forklare og var spÊndende og hÞrer meget om. Kan stÊrkt anbefales!
Det var et mega lÊringsfyldt og sjovtâŠ
Det var et mega lÊringsfyldt og sjovt fÞrstehjÊlpkursus, som Kuno leverede til os. ðªð€ªð€
Jeg vil klart anbefale skolevognen og Kuno
Mig og min veninde har vÊret tilâŠ
Mig og min veninde har vÊret til fÞrstehjÊlp kursus med Kuno vi synes det var en rigtig godt og lÊrerigt kursus. Kuno var god til at forklar og gÞre det spÊndende. Vi anbefaler. ð¥
Jeg har vÊret fÞrstehjÊlp ved kuno
Jeg har vÊret fÞrstehjÊlp ved kuno, det var mega hyggeligt og godt ð
FÞrstehjÊlpskursus
Jeg har vÊret til fÞrstehjÊlps kursus ved Kuno, og det har vÊret en god oplevelse med sjove og spÊndende opgaver og dilemmaer
Fantastisk kÞrerskole
Jeg har haft et super godt kÞrekort forlÞb hos Skolevogn. KÞrer-og teorilÊreren har vÊret super erfarne, sjove og gode til at lÊre fra sig. Jeg vil helt sikkert anbefale det til andre.
Var til fÞrstehjÊlp hos kÞreskolen
Var til fÞrstehjÊlp hos kÞreskolen, og Kuno var virkelig god. Han gjorde det sjovt, nemt at forstÃ¥ og meget mere underholdende end forventet. Man lÊrte noget vigtigt, uden at det blev kedeligt. Kan klart anbefales! âïž
Det var sjovt og lÊrerigt
Man lÊre, at kÞre bil uden, at det bliver
for kedeligt.
Jeg var til fÞrstehjÊlps kursus med kuno
Jeg var til fÞrstehjÊlps kursus med Kuno. Behagelig oplevelse hvor der blev indraget humor og spÊnden opgaver for at få det lange 8 timers kursus til at fÞles kortere.
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole. Samt fantastiske lÊrer. Og alle har god humor og godt fÊrstehjÊlpskursus.
Kuno er fanme dygtig og super nice!
Kuno er fanme dygtig og super nice!
Jeg var bange for at jeg skulle bruge 8 timer på dÞd sygt og kedelig fÞrste hjÊlp men Kuno skabte en fed stemning og gjorde det til en mega fed oplevelse! Tak for det Kuno!