レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... もっず芋る

Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... もっず芋る

Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... もっず芋る

KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dk😊 Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris 😄👍 Super skÞn k... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

209件のレビュヌ

FÞrstehjÊlpskursus

Jeg har vÊret til fÞrstehjÊlpskursus hos Skolevogn.dk, som jeg helt sikkert kan anbefale til andre. Vi havde fornÞjelsen af Kundo, som var god til at uddybe, forklare og havde god humor.
Man får også en masse god viden, og for at tilfÞje er der også masser af drikke i form af kaffe og saftvand.

2025幎8月31日

God kÞreskole

KÞrelektioner samt fÞrstehjÊlp er gjort på sådan en måde at alle er draget ind i undervisning, uanset baggrund og personlige vanskeligheder. Undervisningen er også gjort spÊndende og engagerende uden at blive useriÞst.
Det er altid rart at komme her :)

2025幎8月31日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret ude for et fejlfrit

Jeg har vÊret ude for et fejlfrit forlÞb. Bestod begge prÞver i fÞrste hug. Kan klart anbefales. Havde Nils som kÞrelÊrer, og han er sindssyg kompetent indenfor området. Jeg har set frem til alle kÞrelektioner ligeså meget som teorilektioner.

2025幎8月19日

Mega god kÞreskole

Jeg kan helt klart anbefale skolevogn.dk. Jeg bestod begge prÞver, både teori- og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Det er helt klart takket vÊre de fantastiske kÞrelÊrere hos kÞreskolen. Alt bliver forklaret på en helt vildt god måde, og alle lektioner både i teorilokalet, men også i skolevognen, har vÊret både lÊrerige og hyggelige. Kan kun anbefalede skolevogn.dk!

2025幎8月14日
自発的なレビュヌ

En stor anbefalese her fra

KÊmpe anbefalse her fra det er det bedste fÞrstehjÊlps kursus, efter at havde siddet i 8 timer går man har fra meden fornemmelse af at man har lÊrt noget uden at side og falde i sÞvn - Kuno er en virkelig god instruktÞr der for det hele til af blive meget bedre
⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎7月22日
自発的なレビュヌ

Jeg er til fÞrstehjÊlpskursus og jeg

Jeg er til fÞrstehjÊlpskursus og jeg har en mand der hedder kuno som lÊre. Jeg havde fået afvide af mine venner fÞrste hjÊlp er kedeligt. Men kuno gÞr det virkelig virkelig fedt og sjovt og giver en lyst til vÊre her og bidrage. Og man har virkelig et smil på lÊben nÊsten hele vejen igennem.

2025幎7月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。