Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... ãã£ãšèŠã
Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dkð Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris ðð Super skÞn k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)
é£çµ¡å
Lollandsgade 14, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- 20939305
- info@skolevogn.dk
- skolevogn.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Godt fÞrstehjÊlp
Rigtig godt fÞrstehjÊlps kursus. Klar anbefaling her fra :)
Jeg var til fÞrstehjÊlps kursus der
Jeg var til fÞrstehjÊlps kursus der, og jeg havde en rigtig god oplevelse.ð kuno var min lÊre
Alle pengene vÊrdðð€©
Mega god kÞreskoleð
Rigtige sÞde kÞrelÊrer, det er alle pengene vÊrd.
Jeg har vÊret rigtig glad for at gÃ¥ pÃ¥ skolen, da jeg har nogle udfordringer, kan varmt anbefales ð
Tak for alt og jeres gode stÞtte og jeres gode humÞrð
Ikke mindst for en god oplevelse med alle kÞretimer og teoritimer, samt kÞreteknisk ð
Super godt forlÞb
Jeg startede pÃ¥ mit kÞrekort hos skolevogn.dk i marts og har haft en virkelig god oplevelse. Nils gjorde teoriundervisningen let at forstÃ¥ og samtidig spÊndende, og Tommy som kÞrelÊrer fik mig til at fÞle mig tryg og godt forberedt pÃ¥ vejen. Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞgð
Kan varmt anbefales!
Jeg startede i marts pÃ¥ mit kÞrekortâŠ
Jeg startede i marts på mit kÞrekort forlÞb hos, skolevogn.dk; ikke nok med at det var en fantastisk oplevelse, med en masse hyggelige og lÊrerige stunder i både teorilokalet og i skolevognen, så bestod jeg både teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Jeg kan klart anbefale at tage kÞrekort her, jeg har nydt det. Tak for kÞrekortet, sjove kÞretimer og fed undervisning, Niels og Tommy.:)
-Ida. (Lunde)
Kuno er legendarisk
Kuno var fantastisk, han lÊrte, hvordan man laver HLR, ABC og andre måder at redde nogen på, han var også fuld af god humor. Fuldt ud 5 stjerner, nu er det snart tid til min kÞredel!
KÊmpe anbefaling
Jeg havde en super god oplevelse med at tage kÞrekort hos skolevogn.dk. Tommy og Nils er utrolig engageret og dygtige, samt formår at tilpasse undervisningen til den enkelte elev og dens behov. Jeg var meget nervÞs for at skulle ud i trafikken, men min kÞrelÊrer Tommy formåede at skabe et trygt rum fra start, hvor der var plads til at blive fortrolig med bilen i mit eget tempo. Tommy er rolig, Êrlig og tålmodig, og ligesom der var plads til at lave fejl, var der også plads til anerkendelse. Hvilket jeg satte stor pris på, når man synes det virkede helt håblÞst at få det kÞrekort.
KÊmpe anbefaling at tage kÞrekort hos Tommy og Nils.
Jeg tog kÞrerkort hos skolevogn.dk
Jeg tog kÞrerkort hos skolevogn.dk, og det var en rigtig god oplevelse.
Mega godt fÞrstehjÊlpskursus
Mega godt fÞrstehjÊlpskursus. Og mega god instruktÞr med godt humÞr og god energiâºïž
God oplevelse
God oplevelse, det er ikke kedeligt selvom det man for undervisning er
Vildt gode lÊre både til kÞre timer
Vildt gode lÊre både til kÞre timer, fÞrstehjÊlp og teori. De for alle undervisning til at fÞle mere spÊndene kan 100 % anbefale
Perfekt
Kuno vores instruktÞr var helt genialt, fÞrstehjÊlps kurset blev meget sjovere, når man har en med erfaring, og gerne vil gÞre det sjovt og spÊndende.
Kan stÊrkt anbefale
SpÊndene fÞrstehjÊlps kursus med KunoâŠ
SpÊndene fÞrstehjÊlps kursus med Kuno som instruktÞr. Meget lÊrerigt med lidt aktiviteter, som får en op ad stolen.
Tog fÞrstehjÊlpskususet
Tog fÞrstehjÊlpskususet, Det er nemt og forstå og lÊren er meget god til sÞrge for man forstår materialet
Sjov underviser
Sjov underviser. GÞr at det ikke er så tÞrt at komme igennem.
Rigtig god kÞreskole med sjoveâŠ
Rigtig god kÞreskole med sjove kÞrelÊrere og en rolig atmosfÊre
Jeg har haft en super god oplevelse medâŠ
Jeg har haft en super god oplevelse med at tage mit kÞrekort hos Skolevogn.dk, og isÊr vil jeg fremhÊve Tommy, som var min kÞrelÊrer. Han er rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene. Han skaber en tryg stemning, hvor man tÞr lave fejl og lÊre af dem og det har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg var supernervÞs i starten, men Tommy var virkelig god til at håndtere det. Han fik mig hurtigt til at slappe af og tro på mig selv, og det gjorde hele forlÞbet meget nemmere og mere overskueligt. Jeg har haft det sjovt gennem hele processen både til teori og kÞretimer. Undervisningen var lÊrerig, men samtidig hyggelig og afslappet.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Med venlig hilsen Anna Lotta og Aslak
Kan 100% anbefales
FÞrstehjÊlp ved Kuno synes jeg er god og sjov han formår at gÞr det, så det ikke bliver kedeligt.
Kan klart anbefales.
Anbefales 100%
Kan 100% anbefales. FÞrstehjÊlpskurset var fantastisk.
Kan anbefales uden tvivl!
Mega dybtgående og godt kursus og fornemt arbejde af Kuno.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ