レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... もっず芋る

Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... もっず芋る

Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... もっず芋る

KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dk😊 Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris 😄👍 Super skÞn k... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

209件のレビュヌ

Alle pengene vÊrd😊🀩

Mega god kÞreskole😊
Rigtige sÞde kÞrelÊrer, det er alle pengene vÊrd.

Jeg har vÊret rigtig glad for at gÃ¥ pÃ¥ skolen, da jeg har nogle udfordringer, kan varmt anbefales 😊

Tak for alt og jeres gode stÞtte og jeres gode humÞr😊
Ikke mindst for en god oplevelse med alle kÞretimer og teoritimer, samt kÞreteknisk 😊

2025幎7月16日

Super godt forlÞb

Jeg startede pÃ¥ mit kÞrekort hos skolevogn.dk i marts og har haft en virkelig god oplevelse. Nils gjorde teoriundervisningen let at forstÃ¥ og samtidig spÊndende, og Tommy som kÞrelÊrer fik mig til at fÞle mig tryg og godt forberedt pÃ¥ vejen. Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg😄
Kan varmt anbefales!

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Jeg startede i marts pÃ¥ mit kÞrekort

Jeg startede i marts på mit kÞrekort forlÞb hos, skolevogn.dk; ikke nok med at det var en fantastisk oplevelse, med en masse hyggelige og lÊrerige stunder i både teorilokalet og i skolevognen, så bestod jeg både teoriprÞven og kÞreprÞven i fÞrste forsÞg. Jeg kan klart anbefale at tage kÞrekort her, jeg har nydt det. Tak for kÞrekortet, sjove kÞretimer og fed undervisning, Niels og Tommy.:)
-Ida. (Lunde)

2025幎3月3日

Kuno er legendarisk

Kuno var fantastisk, han lÊrte, hvordan man laver HLR, ABC og andre måder at redde nogen på, han var også fuld af god humor. Fuldt ud 5 stjerner, nu er det snart tid til min kÞredel!

2025幎7月9日

KÊmpe anbefaling

Jeg havde en super god oplevelse med at tage kÞrekort hos skolevogn.dk. Tommy og Nils er utrolig engageret og dygtige, samt formår at tilpasse undervisningen til den enkelte elev og dens behov. Jeg var meget nervÞs for at skulle ud i trafikken, men min kÞrelÊrer Tommy formåede at skabe et trygt rum fra start, hvor der var plads til at blive fortrolig med bilen i mit eget tempo. Tommy er rolig, Êrlig og tålmodig, og ligesom der var plads til at lave fejl, var der også plads til anerkendelse. Hvilket jeg satte stor pris på, når man synes det virkede helt håblÞst at få det kÞrekort.

KÊmpe anbefaling at tage kÞrekort hos Tommy og Nils.

2025幎6月24日

Perfekt

Kuno vores instruktÞr var helt genialt, fÞrstehjÊlps kurset blev meget sjovere, når man har en med erfaring, og gerne vil gÞre det sjovt og spÊndende.

Kan stÊrkt anbefale

2025幎6月22日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en super god oplevelse med

Jeg har haft en super god oplevelse med at tage mit kÞrekort hos Skolevogn.dk, og isÊr vil jeg fremhÊve Tommy, som var min kÞrelÊrer. Han er rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene. Han skaber en tryg stemning, hvor man tÞr lave fejl og lÊre af dem og det har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg var supernervÞs i starten, men Tommy var virkelig god til at håndtere det. Han fik mig hurtigt til at slappe af og tro på mig selv, og det gjorde hele forlÞbet meget nemmere og mere overskueligt. Jeg har haft det sjovt gennem hele processen både til teori og kÞretimer. Undervisningen var lÊrerig, men samtidig hyggelig og afslappet.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Med venlig hilsen Anna Lotta og Aslak

2025幎6月13日