Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... ãã£ãšèŠã
Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dkð Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris ðð Super skÞn k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kan klart anbefalde skolevogn.dk
Super god kÞreskole, med stor faglig udbytte inde i teorilokalet og i skolevognen. Der er plads til at stille spÞrgsmål, samt at hygge sig og ha' det sjovt. Godt forlÞb med lÊre der går op i din lÊring, kan helt sikkert anbefales!
En Êgte fornÞjelse
Jeg har vÊret utroligt glad for at tage kÞrekort ved skolevogn.dk. Super gode kÞrelÊrere, der går op i det de laver, hvilket for mig er Sà vigtigt. Tingene bliver formidlet på en måde, at alle kan vÊre med, og der er altid plads til at have det sjovt (og spise chokolade og drikke kakao;)). Det har vÊret en Êgte fornÞjelse at tage kÞrekort her:)
Meget stor anbefaling!
Jeg vil varmt anbefale kÞreskolen Skolevogn.dk. De har nogle super sÞde og engagerede lÊrere, som virkelig har den enkelte elev i fokus, hvilket gÞr at man bliver godt klÊdt på til både teoriprÞven, og kÞreprÞven.
Super god oplevelse!
Super god oplevelse! KÞrelÊrerne tager sig godt af hver enkelte elev og gÞr dem klar til kÞreprÞven så man fÞler sig sikker i sin kÞrsel inden man skal op:)
Kan helt sikkert anbefales.
En varm anbefalingâ
Jeg har vÊret utroligt glad for at tage kÞrekort ved skolevogn.dk. Super gode lÊrere, der gÃ¥r op i dét de laver, hvilket, for mig, er mega vigtigt. Alting bliver formidlet pÃ¥ sÃ¥dan en mÃ¥de, at alle kan vÊre med, og der er altid plads til sjov. Det har vÊret en sand fornÞjelseð¥¹
Super god kÞreskole med fantastiske kÞrelÊrere
Super god kÞreskole med fantastiske kÞrelÊrere. Meget forstÃ¥ende, flinke og gode instruktÞrer der kan forklare ens fejl. SpÊndende, sjov og engagerende teoriundervisning der forklarer trafikken pÃ¥ den bedst mulige mÃ¥de. Hjalp mig hele vejen til et kÞrekort ð
Utrolig god kÞreskole med engagerede ogâŠ
Utrolig god kÞreskole med engagerede og dygtige kÞrelÊrer, der helt tydeligt brÊnder for deres elever. Teoritimerne er hyggelige og selv på de kedelige dage går det alligevel, da der er chokolade og kakao i verdensklasse. Humoren fejler heller ingenting og jeg fik kortet i fÞrste forsÞg på både teori og den praktiske prÞve:)
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!
Det har virkelig vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort her, teori timerne og kÞretimerne er bÃ¥de sjove og lÊrerige. OgsÃ¥ er der en varm kakao/kaffe maskine, som altid er et plusð
Fantastisk kÞreskole!
Fantastisk kÞreskole!
Det var den helt rigtige beslutning at tage mit kÞrekort hos Skolevogn.dkð¥°
Både kÞrelÊrer og TeorilÊrer gjorde det at tage kÞrekort både sjovt men også trygt.
KÊmpe anbefaling herfra!ð€
Utroligt sÞde og professionelle kÞreâŠ
Utroligt sÞde og professionelle kÞre -og teorilÊrerâºïž bedste oplevelse med at tage kÞrekort! Har kun godt at sige om skolevogn.dkð
Skal du til at lÊre at kÞre bil, er dette det eneste rigtige sted at lÊre detð
Mine Aller varmeste anbefaling herfraâ¥ïž
God kÞreskole med hjÊlpsommeâŠ
God kÞreskole med hjÊlpsomme kÞrelÊrer!ð
Man fÃ¥r en underholdende teoriundervisning der fÃ¥r de 3 timer til at gÃ¥ meget hurtigere. ðŠFor mig har det virkelig vÊret dejligt at teoriundervisningen ikke ligger sent om aftenen hvilket det gÞr pÃ¥ mange at byens andre kÞreskoler. Det kan vÊre svÊrt at lytte efter efter en meget lang dag og det er derfor dejligt allerede kl. 16! ð¥³
Deres fÞrstehjÊlpsunderviser Kuno er også virkelig god til at gÞre et ellers kedeligt emne meget sjovere.
AnbefalelsesvÊrdigt!
SUPER anbefaling til skolevognen
Super anbefaling til skolevognen
Jeg er igang med at tage kÞrekort ved skolevognen og har kun varme anbefalinger, kÞrelÊrerne er i top klasse og tager sig tiden til at hjÊlpe med indlÊringen. Det er både sjove kÞreskole oplevelser og gode tips og tricks til både teoriprÞve og kÞreprÞve.
Desuden er fleksibiliteten en stor fordel, da det gÞr det muligt at finde tider, der passer ind i hverdagen som virkelig er en fordel.
5/5 helt fortjent her fra ð€©
Kan klart anbefale!
Jeg tager kÞrekort ved Skolevogn.dk og kan klart anbefale det til alle der går og overvejer at tage kÞrekort. De forstår at gÞre det både sjovt og trygt at tage kÞrekort, og man bliver godt klÊdt på til både teori- og kÞreprÞve.
Super fed oplevelse.
FÞrstehjÊlp ved skolevogn.dk
Man lÊrer meget når man har Kuno Pedersen til fÞrstehjÊlp og en god kÞreskole
God oplevelse
Gode kÞre-, teori- og fÞrstehjÊlpslÊrere. Fleksible kÞretider.
KÃMPE ANBEFALING
Mega fed oplevelse og sÞde kÞrelÊrer! De forstår at lave teori- og kÞretimer sjove, lÊrerige og så fÞler man sig godt forberedt til prÞverne. KÊmpe anbefaling herfra!
Verdens bedste kÞreskole ð€©
Verdens bedste kÞreskole ð€©. Kan varmt anbefales ogsÃ¥ hvis du har sÊrlige behov. De er utrolig flinke, rolige, anerkendende og dygtige. Det var helt klart den bedste beslutning at min sÞn kom til Skolevogn.dk. Tak for et godt samarbejde, han kÞrer jo simpelthen sÃ¥ flot den unge mand ð€©ðªðŒ
100 % VARM ANBEFALING
specielt egnet for ungerne med udfordringer(!!!)
Den her kÞreskole er rolig, forstående og tilpasser sig ungernes fremskridt. Her er det simpelthen en god oplevelse og en fornÞjelse at lave kÞrekort.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ