Skolevogn.dk ApS レビュヌ 209

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne kÞreskole. Undervisningen var bÃ¥de professionel og let at forstÃ¥, og min kÞrelÊrer var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene pÃ¥ en mÃ¥de, der... もっず芋る

Verdens bedste kÞreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og trovÊrdig kÞreskole. Der er plads til bÃ¥de sjov og lÞjer men ogsÃ¥ professionel lÊring i bÃ¥de teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... もっず芋る

Skolevogn.dk er en ekstremt god kÞreskole med fantastiske lÊrere som hjÊlper med bÃ¥de at fÃ¥ en fantastisk oplevelse pÃ¥ vejen men ogsÃ¥ i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... もっず芋る

KÊmpe anbefalinger fra min side. Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos skolevogn.dk😊 Super sÞde og sjove teori/kÞrelÊrer samt rigtig fint forlÞb med en billig pris 😄👍 Super skÞn k... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

KÞrekort til bil, trailer, samt fÞrstehjÊlp - i et godt og trygt lÊringsmiljÞ. Lav dumpeprocent og glade kÞrelÊrere :)

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

209件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

En Êgte fornÞjelse

Jeg har vÊret utroligt glad for at tage kÞrekort ved skolevogn.dk. Super gode kÞrelÊrere, der gÃ¥r op i det de laver, hvilket for mig er SÅ vigtigt. Tingene bliver formidlet pÃ¥ en mÃ¥de, at alle kan vÊre med, og der er altid plads til at have det sjovt (og spise chokolade og drikke kakao;)). Det har vÊret en Êgte fornÞjelse at tage kÞrekort her:)

2025幎1月7日

Super god oplevelse!

Super god oplevelse! KÞrelÊrerne tager sig godt af hver enkelte elev og gÞr dem klar til kÞreprÞven så man fÞler sig sikker i sin kÞrsel inden man skal op:)
Kan helt sikkert anbefales.

2024幎11月1日

En varm anbefaling✅

Jeg har vÊret utroligt glad for at tage kÞrekort ved skolevogn.dk. Super gode lÊrere, der gÃ¥r op i dét de laver, hvilket, for mig, er mega vigtigt. Alting bliver formidlet pÃ¥ sÃ¥dan en mÃ¥de, at alle kan vÊre med, og der er altid plads til sjov. Det har vÊret en sand fornÞjelse🥹

2024幎12月18日
自発的なレビュヌ

Super god kÞreskole med fantastiske kÞrelÊrere

Super god kÞreskole med fantastiske kÞrelÊrere. Meget forstÃ¥ende, flinke og gode instruktÞrer der kan forklare ens fejl. SpÊndende, sjov og engagerende teoriundervisning der forklarer trafikken pÃ¥ den bedst mulige mÃ¥de. Hjalp mig hele vejen til et kÞrekort 😁

2024幎12月17日
自発的なレビュヌ

Utrolig god kÞreskole med engagerede og

Utrolig god kÞreskole med engagerede og dygtige kÞrelÊrer, der helt tydeligt brÊnder for deres elever. Teoritimerne er hyggelige og selv på de kedelige dage går det alligevel, da der er chokolade og kakao i verdensklasse. Humoren fejler heller ingenting og jeg fik kortet i fÞrste forsÞg på både teori og den praktiske prÞve:)

2024幎12月11日

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse!
Det har virkelig vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort her, teori timerne og kÞretimerne er bÃ¥de sjove og lÊrerige. OgsÃ¥ er der en varm kakao/kaffe maskine, som altid er et plus😊

2024幎11月28日

Fantastisk kÞreskole!

Fantastisk kÞreskole!
Det var den helt rigtige beslutning at tage mit kÞrekort hos Skolevogn.dk🥰
Både kÞrelÊrer og TeorilÊrer gjorde det at tage kÞrekort både sjovt men også trygt.
KÊmpe anbefaling herfra!🀗

2024幎11月13日
自発的なレビュヌ

Utroligt sÞde og professionelle kÞre

Utroligt sÞde og professionelle kÞre -og teorilÊrer☺ bedste oplevelse med at tage kÞrekort! Har kun godt at sige om skolevogn.dk😌
Skal du til at lÊre at kÞre bil, er dette det eneste rigtige sted at lÊre det😁
Mine Aller varmeste anbefaling herfra♥

2024幎11月12日

God kÞreskole med hjÊlpsomme

God kÞreskole med hjÊlpsomme kÞrelÊrer!🚗
Man fÃ¥r en underholdende teoriundervisning der fÃ¥r de 3 timer til at gÃ¥ meget hurtigere. 🚊For mig har det virkelig vÊret dejligt at teoriundervisningen ikke ligger sent om aftenen hvilket det gÞr pÃ¥ mange at byens andre kÞreskoler. Det kan vÊre svÊrt at lytte efter efter en meget lang dag og det er derfor dejligt allerede kl. 16! 🥳
Deres fÞrstehjÊlpsunderviser Kuno er også virkelig god til at gÞre et ellers kedeligt emne meget sjovere.
AnbefalelsesvÊrdigt!

2024幎11月6日

SUPER anbefaling til skolevognen

Super anbefaling til skolevognen
Jeg er igang med at tage kÞrekort ved skolevognen og har kun varme anbefalinger, kÞrelÊrerne er i top klasse og tager sig tiden til at hjÊlpe med indlÊringen. Det er både sjove kÞreskole oplevelser og gode tips og tricks til både teoriprÞve og kÞreprÞve.
Desuden er fleksibiliteten en stor fordel, da det gÞr det muligt at finde tider, der passer ind i hverdagen som virkelig er en fordel.
5/5 helt fortjent her fra 🀩

2024幎10月29日

Kan klart anbefale!

Jeg tager kÞrekort ved Skolevogn.dk og kan klart anbefale det til alle der går og overvejer at tage kÞrekort. De forstår at gÞre det både sjovt og trygt at tage kÞrekort, og man bliver godt klÊdt på til både teori- og kÞreprÞve.

2024幎10月28日

Verdens bedste kÞreskole 🀩

Verdens bedste kÞreskole 🀩. Kan varmt anbefales ogsÃ¥ hvis du har sÊrlige behov. De er utrolig flinke, rolige, anerkendende og dygtige. Det var helt klart den bedste beslutning at min sÞn kom til Skolevogn.dk. Tak for et godt samarbejde, han kÞrer jo simpelthen sÃ¥ flot den unge mand 🀩💪🏌

2024幎8月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。