I har skosÃ¥ler i stÞrrelse 49. Det var nÊsten umuligt at fÃ¥ skosÃ¥ler i den stÞrrelse - det samme gÊlder for sko. DavÊrende Mr. Lihn Skomager i Frederiksberg Centeret - nuvÊrende placering i RÞdover... ãã£ãšèŠã
Bestilte forleden nogle snÞrebÃ¥nd, som blev leveret hurtigt til pakkeshoppen, men desvÊrre manglede en enkelt pakke snÞrebÃ¥nd. Jeg skrev til dem om de ville eftersende dem eller returnere de 29 kr... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering. Var i butikken i RÞdovre Centrum efterfÞlgende og fik meget venlig og grundig vejledning vedr. den skoblokker jeg havde kÞbt, samt tilbud om bytning, hvis jeg ikke kunne bruge den.... ãã£ãšèŠã
Er tilfreds med kÞbet, men der er klart plads til forbedringer hos forhandleren. Hjemmesiden var virkelig besvÊrligt opsat til at foretage kÞbet. Betaling for retur, fri retur er en service stor... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dansk website med alt til dine sko og stÞvler
RÞdovre Centrum 1G, st. 170, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- +45 31370570
- info@skopleje.nu
- skopleje.nu
kÊmpe udvalg og gode priser.
Godt produkt til fair pris og kvikâŠ
Godt produkt til fair pris og kvik ekspedition
Hurtig levering
I har skosåler i stÞrrelse 49
I har skosåler i stÞrrelse 49. Det var nÊsten umuligt at få skosåler i den stÞrrelse - det samme gÊlder for sko.
DavÊrende Mr. Lihn Skomager i Frederiksberg Centeret - nuvÊrende placering i RÞdover Centeret -havde altid skosåler i stÞrrelse 49.
Så jeg forbliver trofast kunde hos Mr. Lihn og dermed også Skopleje.nu ApS.
Hurtig betjening,rigtig god varerâŠ
Hurtig betjening,rigtig god varer virker og er en kÊmpe hjÊlp tak.
LÊkkert lÊderskohorn
LÊkkert lÊderskohorn! Hurtig levering! God pris! Med andre ord ⊠et Êgte kinder-Êg ;-)
Kan klart anbefales!
Kun godt at sige om handlen
Gode varer, som svarer til beskrivelsen på web-siderne. Hurtigt leveret.
Godt udvalg
Godt udvalg, alle lÊngder af snÞrebånd i forskellige farver.
Hurtig pakning og forsendelse.
SnÞrerbånd ikke lige lange
SnÞrerbÃ¥nd ikke lige lange, tynd kvalitet kan faktisk slet ikke brugesð¡
LÊkre bÞrster og virkelig god skocreme
Var glad for at finde Tacco sÃ¥ler ogâŠ
Var glad for at finde Tacco såler og pelotter hos Skopleje.nu ApS. Handlen forlÞb fint, så jeg er meget tilfreds.
Fin vare og levering
Super god service da jeg havde brug forâŠ
Super god service da jeg havde brug for en ekstra hurtig levering. Alt klappede. Tak
Bliver ved med og spÞrge om bedÞmmelse
Hurtig levering
UdmÊrket udblokker men lidt dyr