Jeg havde fÃ¥et forÊret en lÊkker rom adventskalender, hvori der var sneget sig en mindre fejl ind. Efter hurtig respons pÃ¥ mail, blev fejlen rettet op og ovenikÞbet med lidt ekstra goder. SÃ¥ forud... ãã£ãšèŠã
Jeg kan kun skamrose Skotlander Rum pigerne og drengene! Meeega hjÊlpsomme, hurtig feedback og fantastiske varer. (Har en svaghed for den sÞde rom GREAT DANE RUM Barrel Aged og kan VARMT anbefale... ãã£ãšèŠã
Meget tilfreds med bÃ¥de mine vare og kundeservice - pris og kvalitet hÊnger selvfÞlgelig sammen.. Havde spÞrgsmÃ¥ til min ordre, fik svar samme dag, alt blev fikset. Super sÞde mennesker bag dette k... ãã£ãšèŠã
Dansk rom i verdensklasse, rigtigt flinke og dygtige mennesker, med en bred viden omkring rom, gin og andet. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrev fÃ¥r man del i den gode viden omkring hvordan og hvorlede... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Prisvindende spiritus produceret af Familien Skotlander i Nordjylland ð¥. BesÞg vores lokaler i Pandrup eller kÞb online pÃ¥ skotlander.com
Hjulmagervej 19, 9490, Pandrup, ãã³ããŒã¯
- post@skotlander.com
- skotlander.com
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Alt som det skulle vÊre ð
Fantastisk service!
Oplevede desvÊrre problemer på webshoppen ifbm. Black Friday, men det blev hurtigt lÞst på Messenger/Facebook og senere mail.
Hurtige svartider og lÞst så de nu har en tilfreds og glad kunde som kun kan anbefale Skotlander!
Alt blev lÞst til mig som kundes fordelâŠ
Super produkter kender deres skotlander Rom og igår havde de udfordringer pga tilbud på Gin og Rom i forbindelse med Black Friday men super support via facebook og messenger. Alt blev lÞst til kundens fordel.
Hurtig levering
Hurtig og effektiv levering!
Super hurtig levering
Super hurtig levering af den vare jeg bestilte hos jer.
Super overskuelig og nem hjemmeside
Super overskuelig og nem hjemmeside - meget hurtig levering - efter bestilling
Alt meget fint og sikkert modtaget
Hurtig ekspedition af ordren.
Topper kundeforventningerne
Det er let at bestille og super hurtig levering.
Sikkert pakket i solid kasse.
Fantastisk kundeservice og ultra hurtigâŠ
Fantastisk kundeservice og ultra hurtig levering
Hurtig svar og hurtig levering
Nem at bestille og jeg kunne hente denâŠ
Nem at bestille og jeg kunne hente den i pakkeboks indenfor 3 dage.
Hurtig levering
Hurtig levering, alt var som det skulle vÊre.
Har kÞbt en adventskalender
Har kÞbt en adventskalender.
God og hurtig levering. Fin information undervejs om hvor langt min pakke var.
BelÞbet blev fÞrst trukket ved afsendelse.
Altid en fornÞjelse ð
Altid en fornÞjelse ð
Altid god rom ðð»
Nem site at bestille på
Nem site at bestille på
KÞbte en Rom adventskalender og glÊder os til at åbne den
Nemt og overskueligt site
Nemt og overskueligt site - nemt at bestille og betale. Afsendelsesfrist overholdt, ordentligt pakket ind. Rigtig god oplevelse
Blev ekspederet meget hurtigt