Jeg kÞrer min hobby premium 560 pÃ¥ vÊrkstedet til taksering i forbindelse med stormskade. Jeg spÞrger om de vil skifte vandvarmer i samme omgang, og det vil de selvfÞlgelig. De ringer 14 dage efter og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig god service fÞr, under og efter vores lejemÃ¥l. Kunne altid fÃ¥ fat pÃ¥ medarbejder, nÃ¥r spÞrgsmÃ¥l indtraf. Super lÊkker camper, hvor alt bare fungerede og ingen udfordringer opstod undervejs. V... ãã£ãšèŠã
Har for nyligt lejet en autocamper gennem Jysk Caravan Center, og kan kun anbefale at bruge dem. Fik en super service og rÃ¥dgvning, og det var vigtigt fot os da vi er nye pÃ¥ omrÃ¥det. Det gav os e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jysk Caravan Center- Salg af campingvogne, trailere, campingudstyr og reparation af campingvogne.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kÞrer min hobby premium 560 pÃ¥âŠ
Jeg kÞrer min hobby premium 560 på vÊrkstedet til taksering i forbindelse med stormskade. Jeg spÞrger om de vil skifte vandvarmer i samme omgang, og det vil de selvfÞlgelig. De ringer 14 dage efter og melder min vogn totalskadet, men alligevel har de skiftet vandvarmer og jeg står med en regning. Efter min mening er dette helt forkert rÊkkefÞlge. Det de kan tilbyde er at de fratrÊkker belÞbet på regningen ved kÞb af ny vogn.
Super god personale og super god gasâŠ
Super god personale og super god gas mand der var ude pÃ¥ Dokkedal camping til min hobby vong nu virker det igen er bare glad kan kun anbefale dem vis der er nogen der kan sÃ¥ er dem sÃ¥ tÞv ikke med og give dem et kald vis der er noget igen super god oplevelse ððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒððŒ
HjÊlpsom personale bÃ¥de pÃ¥ vÊrksted ogâŠ
HjÊlpsom personale både på vÊrksted og i butik.
Butikken har et fint udvalg af varer.
Rigtig god service på vÊrkstedet, selvom der var meget travlt.
PÊn orden alle steder.
Spild af tid.
Efter flere samtaler med sÊlger ang kÞb af en Knap 3 år gammel Benimar autocamper til en pris på 900.000 kroner, afsÊtter vi en hel dag på at kÞre de 2 gange 300 kilometer fra Fyn til det nordjyske. Er godt klar over at det en brugt vogn, men den visuelle oplevelse af en mat og ridset vogn er det fÞrste der lige springer en i Þjnene. Konstaterer derefter hurtigt lÞse luger og dÊksler , fugt i lygter, revner i hynder mv . FÞrersÊdet kan ikke låses, olielampe lyser under kÞrsel, de 200 m vi kÞrte,aftegninger på kÞlerhjelmen viser det har vÊret en udlejningsvogn, hvilket sÊlger nÊgter . Og ellers burde have informeret om som noget af det fÞrste. UseriÞst utrovÊrdigt firma.

Jysk Caravan Center ããã®åç
Mega flabet og uprofessionel!
Mega flabet og uprofessionel!

Alt spilledeâŠ
Rigtig god service fÞr, under og efter vores lejemål. Kunne altid få fat på medarbejder, når spÞrgsmål indtraf. Super lÊkker camper, hvor alt bare fungerede og ingen udfordringer opstod undervejs.
Vil klart anbefale Jysk Caravan og vil helt sikkert forbi dem igen nÊste gang vi skal afsted.
Superservice pÃ¥ alt fra bestilling tilâŠ
Superservice på alt fra bestilling til aflevering af lejet autocamper
Har for nyligt lejet en autocamperâŠ
Fik en super service og rådgvning, og det var vigtigt fot os da vi er nye på området. Det gav os en god og tryg fÞlelse inden vi bookede.
Camperen kÞrte dejligt og alting fungerede efter hensigten.
Alt med aflevering osv. gik helt glat og uden udfordringer.
5 stjerner og varme anbefalinger herfra.
Vi havde lejet aotocamper d 4/7-11/7âŠ
Vi havde lejet aotocamper d 4/7-11/7 ahorn Alaska vi var 2 personer og passede på den så den ikke sku få skader da vi kom hjem gik de den efter alt var ok et par dage efter fik vi en frakture på at de havde skiftet forrude vi var sikker på der ikke var skader på den og ringede der ud og de ville undersÞge det og ringede tilbage at det var en lille revner i rude i dÞr og det sku vi ikke tÊnke over det er garentien på camperen for den er kun 1 år gammel sÞren ringede igen at den sku vi betaler men i kan bare bruge jeres rejseforsikring det gÞr andre bare det vil jeg ikke det er bedrageri når vi ikke kar lavet skaden så pas på hvis i lejere der ude så opfordrer alle til ikke at leje der

NUL stjerner herfra,
NUL stjerner herfra,
Havde lejet en autocamper,betalte 8000 for leje og 8000 idepositum, kommer retur med den og ved jeg ikke har ramt noget så viser de en bule streger i for skÊrmen som man tydelig kan se er gammel og forsÞgt skjult,ud over det skulle vi kÞre med en kÊmpe revne forruden,der manglede masser af service i vognen så vi selv skulle ud og kÞbe det,
Og kigger man pÃ¥ vognen var der masser af skrammer og buler som var blevet âlappetâ sÃ¥ gud ved hvor mange lejere der har mistet deres depositum uden fejlene er blevet lavet? De beholder mit depositum pÃ¥ 8000kr og forlanger yderligere 1500kr total fup.
Som skrevet i mail til jer vil jeg gerne se regning på skaden .
Og hvorfor forlanger 1500kr mere .?
Og parkering skade er uden selvrisiko

Jysk Caravan Center ããã®åç
God service, fik Camper til tiden.
God instruktion inden brug så alt var perfekt.
Vil med sikkerhed leje der igen.
Vi fik vores reservedel og lÃ¥nte deresâŠ
Vi fik vores reservedel og lånte deres vÊrksted. HjÊlpsomme på alle niveauer.
Pass på hvis i kÞber fra denne butik
Jeg anbefaler ikke man kÞber noget for denne butik.
Vi kÞbte en campingvogn her, imod udbetaling på vores egen campingvogn. Vi skriver under og tÊnker alt er i ordne.
SÃ¥ ville vi bytte vognen til en anden vogn i en anden butik.
Men vi finder så ud af at de har haft en anden kÞbsaftale neden under.
Så nu er den vi skulle kÞbe steget med 10.000 kr og vi har så heller ikke fået det aftalte for vores vogn så alt i alt er vi blevet snydt for ca 35.000 kr.
der var så fejl og tingene var i stykker på den vogn vi kÞbte som vi fÞrst opdagede efter fÞlgende og det nÊgter de at lave det.
De har derudover også solgt campingvognen for dyrt, så de har snydet os for ca 50.000 i salget. Så vi kan ikke sÊlge den uden et stort tab.
Kan ikke anbefale.

Jysk Caravan Center ããã®åç
Rigtig fin kommunikation og super godâŠ
Rigtig fin kommunikation og super god service både fÞr og efter.
Lejer gerne autocamper gennem JCC igen, hvis det bliver relevant.

Jysk Caravan Center ããã®åç
Ringede til dem kl.14 i går for at hÞre omkring en vare, hvor der stod 3-7 dages levering. Jeg fik at vide, at der var ikke blevet hentet ordrer endnu, så hvis jeg placerede ordren med det samme, så burde jeg få varen i dag.
Ganske rigtigt. Kl.9 i morges blev varen leveret. Fantastisk service og mega hurtig levering ð

Fantastisk service!
Jeg vil gerne takke Jysk Caravan Center for en fantastisk oplevelse. Vi oplevede stor fleksibilitet og imÞdekommenhed ifm. vores tur, og det er lige det en bÞrnefamilie har brug for.
Vi var afsted to voksne og tre bÞrn i alderen 4,5 år, 3 år og 8 måneder. Og selvom det er lidt hektisk med tre så små bÞrn på lidt plads, så havde vi den skÞnneste tur. Og så roste min mand bilen kÞreevne, hvilket jo blot er endnu et stort plus.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi skal pÃ¥ autocampertur!ð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ