レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jeg Þnsket Ã¥ sende et par sko som jeg betalt 1500 kr i retur. Fikk beskjed om at jeg da mÃ¥tte dekke frakt pÃ¥ mellom 700-900 kr. Ble anbefalt Ã¥ selge skoene selv pÃ¥ Finn.no. I tillegg tok det 41 dager... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Etter flere dårlige erfaringer andre steder ble jeg positivt overrasket. Skotorget leverte akkurat som avtalt og jeg fÞler meg trygg på å bestille her igjen.

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte HOKA joggesko i februar og mottok dem i slutten av mars. De unnskyldte seg med underveis at de sendte skoene fra sitt hovedlager i Malaysia. I postoppfÞlgingen sÃ¥ blir disse skoene sendt f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte et par HOKA joggesko. Jeg mottok skoene etter 38 dager. Jeg Þnsket Ã¥ gjentatte ganger Ã¥ kansellere bestillingen etter ca 2-5 ukers venting, men det nektet de. NÃ¥r jeg omsider mottok skoene,... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Skotorget! Hos oss finner du et bredt utvalg av sko fra kjente merkevarer til gode priser. Vi jobber for Ã¥ gi kundene en trygg og enkel handleopplevelse – med kvalitet, service og fornÞyde kunder i fokus.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Svindel

Svindel! Lang leveringstid fra asia. Oppgir verdi til 10-dollar ved fortolling. Skoene ser ok ut, men når du sammenligner med ekte hoka-sko, kan du tydelig se at de er falske.

2026幎4月4日

Retur av sko

Jeg Þnsket å sende et par sko som jeg betalt 1500 kr i retur. Fikk beskjed om at jeg da måtte dekke frakt på mellom 700-900 kr. Ble anbefalt å selge skoene selv på Finn.no. I tillegg tok det 41 dager fra jeg bestilte skoene til jeg mottk dem. Anbefaler ikke å bestille noe via denne nettsiden.

2026幎4月9日

KjÞpte Hoka sko

KjÞpte Hoka sko. Dette er ikke originale sko, men billige kopier som blir sendt fra Asia. StÞrrelse er 1-2 nummer mindre en original. Når jeg har fått skoene og skal reklamere på mail, blokkerer de deg.

2026幎3月5日

Bestilte HOKA joggesko

Bestilte et par HOKA joggesko. Jeg mottok skoene etter 38 dager. Jeg Þnsket å gjentatte ganger å kansellere bestillingen etter ca 2-5 ukers venting, men det nektet de. Når jeg omsider mottok skoene, var de helt ok, men oppleves som fake, da jeg har like sko. De er også litt mindre enn originalen, og jeg Þnsket å returnere dem. Fikk da beskjed om at dette ville koste ca 900 kr i frakt. De anbefalte meg heller å selge dem privat via FINN el lign.
Jeg er svÊrt misfornÞyd. Dette er svindel, så hold unna!

2026幎4月7日
5぀星のうち1の評䟡

Nettsiden selger falske kopier av HOKA joggesko

Bestilte HOKA joggesko i februar og mottok dem i slutten av mars. De unnskyldte seg med underveis at de sendte skoene fra sitt hovedlager i Malaysia. I postoppfÞlgingen så blir disse skoene sendt fra Kina.
Oppdaget en dag eter bruk at skoene er falske kopier. Deler av sålen begynte å lÞsne opp, noe HOKA sko ikke skal gjÞre.

Styr unna denne nettsiden.

2026幎4月7日

UseriÞs nettbutikk

UseriÞs nettbutikk, skoene ble bestillt for 2 uker siden og det er fremdeles ikke mulig Ã¥ spore dem. Skotorget pÃ¥stÃ¥r at de ble sendt fra lager for en uke side. Etter Ã¥ ha lest sÃ¥ mye dÃ¥rlig omtale forsÞkte jeg Ã¥ heve kjÞpet fÞr melding om at varen var sendt. Dagen etter fikk jeg melding om at kjÞpet ikke kunne heves fordi varen allerede var sendt. Dette er lÞgn. IKKE KJØP SKO FRA SKOTORGET.

2026幎3月30日

STYR UNNA

STYR UNNA! Alt som står i andre anmeldelser er sant! Trist jeg ikke leste disse fÞr handel! Så STYR UNNA OG SPRE BUDSKAPET! Jeg prÞvde legge mld på facebook og instagramsiden deres- da ble jeg bannet!!!!!! STYR UNNA!!!!!!!

2026幎3月21日

Ligg unna

Ligg unna! Jeg bestilte Hokasko fra de den 17.2. og det stod det var 2-6 dagers leveringstid. 26.2. fikk jeg mail at skoene skulle sendes fra Malaysia og 18.3. fikk jeg melding fra Posten at jeg må betale toll for å få de. Ikke greit!

2026幎3月19日
5぀星のうち1の評䟡

Lang frakttid, toll og falske sko

Skoene brukte mange uker på å komme, jeg måtte betale toll og er rimelig sikker på at skoene er fake - da de er helt ulike de jeg har fra fÞr... Ville styrt unna. Tar også betaling på direkten, som bl.a. gjÞr det vanskelig med retur.

2026幎3月10日

Ligg unna

Har konstruert sin egen 'Trustpilot' med falske anmeldelser inne på siden sin. Skoene er antagelig ekte, men sendes fra Kina -ikke Malaysia som oppgitt. Tar lang tid. Skoene tolles inn med mye lavere pris enn varen koster - noe som er ulovlig. Du får selv tollkrav fra Posten i etterkant. Driver handel i en mÞrk gråsone slik jeg ser det

2026幎2月25日

Styr unna!!

Styr unna!!! Må betale toll /mva. Noe som ikke er opplyst om på siden. Når jeg fikk svar på mail, fikk jeg tilsendt en link hvor de har skrevet helt andre ting som ikke man finner fram til selv på siden. Dette er virkelig svindel!!!

2026幎3月5日

Styr unna!

Styr unna!
Sender kopier, som de fortsetter å påstå er ekte. Sendes fra Kina, med lang shipping og tolldeklarering på $10 (hvilket såklart tilsier de er uekte), selv om de påstår å vÊre en norsk nettbutikk. Må også betale tollgebyr inn til Norge.
Kundeservice autogenerer svar, svarer ikke på det du spÞr om. Ved forespÞrsel om retur, truer de med at man som kunde må dekke opprinnelig frakt de reklamerte med som gratis (noe som også er ulovlig praksis, å kreve denne dekket av kjÞper i ettertid), + returfrakt på mange hundre kroner. Altså kommer returkostnad på opptil 900,- kroner, som fremstår som trusler for at man som kjÞper ikke skal sende produkter i retur
Når man sier at dette skal dekkes av selger, da produktet er en reklamasjon, slutter de å svare. Vil ikke sende returlapp og heller ikke si hvilket land de i det hele tatt tar i mot returer til.

Svindel hele veien - styr unna! Kommer til å klage inn saken for både MC og Forbrukerrådet.

2026幎2月27日

Styr unna

Styr unna! Reklamerer med rask levering, min tok 24 dager, pakken kom selvfÞlgelig fra Kina og jeg måtte betale 70 kr i toll. Mistenker at Hokaskoene jeg fikk er fake også.

2026幎1月31日

Venter fremdeles..

Nå har det gått 1 måned siden jeg bestilte, måtte legge inn sporingsnummer selv i posten sin app, ser da at de ligger på et lager i Kina? Ingen flere oppdateringer. Dette skulle vÊre en julegave, bestilte 22. november, i dag er det 20. desember..

2025幎11月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス