レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

SUPER service!🙌🏌 Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle vÊre igjen 1 par av i min str. De var lovet Ã¥ komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fÃ¥tt sporingsinfo pÃ¥ dag 2, sendt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Etter å ha lagt inn bestilling, fikk jeg en sms med spÞrsmål om jeg ikke Þnsker å bestille samme str.som sist. Hvilket viste seg å stemme, etter en kjapp kontrollmåling. Imponerende ekstraservice!

5぀星のうち5の評䟡

KjÞpte Saucony Triumph 22 i butikk, utrolig fornÞyd med handelen! Beste skoene jeg har prÞvd, og var en super enkel og hyggelig handel. De ansatte er utrolig hjelpsomme og flinke med store mengder ku... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg hadde bestilt lÞpesko og sÃ¥ frem imot levering. Ble kontaktet pÃ¥ telefon med beskjed om at de skoene jeg hadde bestilt dessverre var utsolgt selv om nettsiden viste at varen var pÃ¥ lager. De bekla... もっず芋る

䌁業情報

1. 履物卞業者

圓該䌁業による蚘述

Rotation er en norsk nettbutikk med fokus om å levere et bredt og eklusivt utvalg av sko. Hos oss finner du varer fra merker som Hoka, Nike, Adidas og mange fler!

連絡先

Imponerende ekstraservice!

2026幎3月16日

SUPER service!🙌🏌

SUPER service!🙌🏌
Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle vÊre igjen 1 par av i min str. De var lovet Ã¥ komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fÃ¥tt sporingsinfo pÃ¥ dag 2, sendte jeg mail. Ingen svar. Tenkte jeg kunne prÞve Ã¥ ringe, forventet ikke svar. Telefonen ble besvart etter 30 sek av en veldig hyggelig ansatt som beklaget pÃ¥ det sterkeste at lagerstatus ikke var oppdatert, og at skoene jeg hadde bestilt dermed ikke ville komme. Han tilbydde meg Uggs i annen farge som kunne sendes pÃ¥ dagen, i tillegg til et gavekort som kompensasjon. Skoene kom i dag som lovet og sto absolutt til forventningene!🀩

2026幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

SvÊrt uprofesjonelt

Skriver en veldig forsinket anmeldelse, da jeg kom over en samtale mellom meg og rotation og kom på at jeg ikke hadde skrevet anmeldelse. Siden jeg synes rotation var helt sinnsykt uprofesjonelt, tenker jeg at folk burde få vite om det. Jeg bestilte i mars 2025 noen UGG tasman fra rotation. Jeg bestilte da med klarna, siden jeg ikke hadde hÞrt om nettsiden fÞr og var litt skeptisk. Jeg mottok ordrebekreftelse, men ingenting mer skjedde. Klarnafakturaen ble etter en stund avbrutt, da det gikk så lang tid uten at jeg hÞrte noe. Samme dag som denne ble avbrutt ble jeg oppringt fra noen i rotation. De kunne fortelle at det hadde vÊrt en misforståelse mellom lager i fysisk butikk og nettlager, så de måtte vente med å sende skoene fÞr de faktisk fikk de på nettlager. Jeg fikk nye betalingslink der jeg betalte med en gang, og jeg tenkte at «okei, feil med nettlager kan jo skje», og skoene dukket opp ikke så lenge etter jeg hadde snakket med de. Når skoene da etter veldig lang tid kom, var jeg fornÞyd med de! I september 2025 ringer de plutselig fra rotation og sier at de nå har gått gjennom ubetalte fakturaer og at de kan se at jeg ikke har betalt. Jeg prÞver å fortelle de at det ikke stemmer og at jeg har betalt, men de sier at det ikke er feil hos dem. Jeg finner da igjen betalingen, og når jeg skal til å sende bilde av den får jeg en melding fra de om at jeg har betalt og at de beklager rotet.

Med bakgrunn i hele opplevelsen min med rotation synes jeg de fremsto veldig uprofesjonelt, og håper at andre har bedre opplevelse med de enn det jeg hadde.

2025幎3月18日

Rotation からの回答

Hei, og takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

FÞrst og fremst Þnsker vi å beklage for frustrasjonen og usikkerheten du opplevde i forbindelse med bestillingen din. Dette er ikke den kundeopplevelsen vi Þnsker å gi, og vi forstår godt at situasjonen fremsto som uprofesjonell fra ditt ståsted.

Når det gjelder den opprinnelige forsinkelsen, skyldtes dette en feil i synkroniseringen mellom vårt fysiske lager og nettlager. I noen tilfeller kan reserverte betalinger via Klarna automatisk bli kansellert dersom varen ikke sendes innen en viss frist. Dette skjer uten at vi som butikk alltid mottar tydelig varsel, noe som dessverre bidro til forvirringen i ditt tilfelle. Dette er likevel vårt ansvar å håndtere bedre, og vi beklager at det gikk utover deg.

Når det gjelder henvendelsen i september om manglende betaling, forstår vi at dette opplevdes både uriktig og belastende. Det skulle selvfÞlgelig vÊrt grundigere kontrollert fÞr vi tok kontakt. Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på betalingen, og beklager igjen at du måtte bruke tid på å dokumentere noe som allerede var i orden.

Vi er en liten bedrift, og selv om det ikke er en unnskyldning, betyr det at vi kontinuerlig jobber med å forbedre rutiner og systemer. Etter disse hendelsene har vi investert i nye datasystemer og forbedrede kontrollrutiner for å sikre bedre oversikt over lager, ordre og betalinger – nettopp for å forhindre at lignende situasjoner oppstår igjen.

Vi tar tilbakemeldingen din pÃ¥ alvor, og setter pris pÃ¥ at du deler den. Det hjelper oss Ã¥ bli bedre. Vi hÃ¥per du, til tross for opplevelsen, ble fornÞyd med produktet – og at vi fÃ¥r muligheten til Ã¥ gi deg en langt bedre opplevelse ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Artor hos Rotation

Fikk levert skoene i posten under 2

Fikk levert skoene i posten under 2 dÞgn etter bestilling. Kjapp og bra prosess.

2026幎2月12日

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊

Det betyr mye for oss Ã¥ hÞre at du opplevde bÃ¥de rask levering og en smidig prosess. Vi gjÞr alltid vÃ¥rt beste for Ã¥ sende ut bestillinger sÃ¥ raskt som mulig – spesielt som en liten bedrift hvor hver eneste kunde betyr mye for oss.

Vi håper du blir fornÞyd med skoene, og at du vil anbefale oss videre. Du er hjertelig velkommen tilbake!

5぀星のうち5の評䟡

Fikk ekstra skolisser + trygg butikk

KjÞpte UGG Lowmel til Herre og fikk de med ekstra lisser i tillegg som jeg ble overrasket å få. God service.

2025幎12月5日

Hei,

Tusen takk for en flott tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å hÞre at du ble positivt overrasket over de ekstra skolissene, vi liker å legge ved det lille ekstra der vi kan.

Veldig kjekt å hÞre at du opplevde oss som en trygg butikk og at servicen sto til forventningene. Det setter vi stor pris på!

Velkommen tilbake til oss igjen ✹

Ukomplisert handel 🙂

2026幎1月1日

Hei 😊

Tusen takk for 5 stjerner og hyggelig tilbakemelding!

SÃ¥ kjekt Ã¥ hÞre at du opplevde handelen som ukomplisert – det er akkurat slik vi Þnsker at det skal vÊre 🙌

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen ved en senere anledning.

5぀星のうち5の評䟡

Kunne hente bestilling samme dag :)

Bestilte UGGs på nett tidlig mandag 22/12 og fikk beskjed kl. 12:55 at de vare klare for avhenting samme dag! Helt fantastisk altså :))

2025幎12月22日

Hei 😊

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

SÃ¥ utrolig kjekt Ã¥ hÞre at du kunne hente bestillingen allerede samme dag – spesielt sÃ¥ tett opp mot jul 🎄✚ Vi vet hvor viktig det er med rask levering i en travel fÞrjulstid, sÃ¥ dette var veldig hyggelig Ã¥ lese.

HÃ¥per du ble fornÞyd med UGGsene, og at de holder deg god og varm fremover 🧡

Velkommen tilbake til oss!

Raskt og riktig levert!

Raskt og riktig levert!

2025幎12月18日

Hei,

Tusen takk for en så fin tilbakemelding! 😊

Det betyr mye for oss Ã¥ hÞre at du opplevde bÃ¥de rask og riktig levering – det er akkurat slik vi Þnsker at handelen skal vÊre.

Velkommen tilbake til oss når som helst!

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte for 8 dager siden og ingen

Bestilte for 8 dager siden og ingen vare på vei. Betalt med klarna. Det stod levering 3 dager med helt hjem, har ingen sporingsnummer eller bekreftelse på at sendt eller mottatt hos helthjem. Kun bekreftet bestilling mottatt. Og får ingen svar fra dem på mail eller Facebook. UseriÞst, styr unna.

2025幎12月17日

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår godt at det er frustrerende når en bestilling ikke beveger seg som forventet – spesielt når det står oppgitt kort leveringstid.

I desember opplevde vi dessverre noe lengre behandlingstid enn normalt på grunn av hÞyt trykk inn mot jul. Det kan i noen tilfeller fÞre til at sporingsinformasjon blir forsinket fÞr pakken registreres hos transportÞr. Når det er sagt, hadde vi fullt fokus på at alle julegaver skulle komme frem i tide.

Vi vil også presisere at Facebook dessverre ikke er vår primÊre kundeservicekanal for håndtering av bestillinger og reklamasjoner. For raskest mulig oppfÞlging anbefaler vi alltid å kontakte oss via e-post eller vårt kontaktskjema, slik at vi får tilgang til riktig ordreinformasjon og kan hjelpe så effektivt som mulig.

Dette er selvfÞlgelig ikke ment som en unnskyldning, men som en forklaring på situasjonen i en travel periode. Vi Þnsker gjerne å se nÊrmere på saken din og sÞrge for at du får en ordentlig oppfÞlging.

100% knirkefritt og lynrask levering

100% knirkefritt og lynrask levering! 11 av 10 poeng til Rotation! :-)

2025幎11月13日

Rotation からの回答

Hei, takk for at du tok deg tid til å skrive! Det betyr veldig mye. Hyggelig å hÞre du er fornÞyd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。