レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Nem og enkel måde at booke en fantastisk rejse på. Vi blev mødt med åbne arme af supporten og fik svar på alle vores spørgsmål. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjælpsom og ville gøre alt for at imød... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi vil fortsat være Danmarks bedste platform til at søge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sætter en ære i at gøre livet nemt for jer. God søgelyst på www.skovrejser.dk !
Stolte rejseformidlere
当該企業による記述

- Samme pris som hvis man køber direkte ved de tyske rejsebureauer
- Samme pris, men med dansk support oveni. Få overblikket over tilbuddene, samtidigt med at du har os til at hjælpe dig - uden at det koster ekstra. Vi lever af et provisionscut fra de tyske rejsebureauer. Det er win-win.
連絡先
ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk kundeservice og tårnhøj integritet (Henrik er i særklasse)
Jeg har netop haft en oplevelse med Skov Rejser, som jeg sjældent har mødt i rejsebranchen. Selvom selve rejsen (arrangeret af Alltours) desværre ikke levede op til forventningerne på grund af hotellets forhold, og jeg startede med at give en rigtig dårlig anmeldelse til Skov Rejser, har jeg måtte æde de ord igen.
Skov Rejser – og særligt Henrik – håndteret sagen helt unikt, da jeg først kom i kontakt med ham, og ikke kun trivianet og Alltours.
Da Henrik hørte om vores oplevelse, valgte han med det samme at refundere hele sin egen provision på vores rejse, da han ikke ønskede at tjene penge på en tur, hvor vi ikke var blevet behandlet ordentligt. Det er handling bag ordene, som man ikke ser mange steder. Derudover ønskede han selv alt den konstruktive kritik jeg kunne komme med for at få forbedret sine fremtidige kunders oplevelse. Kæmpe respekt!
Henrik har kæmpet vores sag over for sine tyske samarbejdspartnere ad flere omgange og har været en utrolig god støtte gennem hele forløbet. Selvom de store tyske bureauer kan være svære at danse med, har Henrik vist, at han prioriterer sine kunders tryghed og retfærdighed højere end sin egen fortjeneste.
Jeg har desuden fået tilbudt personlig rådgivning og en rabat til vores næste rejse, så vi er sikre på at få en god oplevelse næste gang.
Hvis du vil have et rejsebureau, der rent faktisk tager ansvar og er der for dig, når tingene driller, så kan jeg varmt anbefale Skov Rejser!
Gode billige rejsetilbud .
Gode billige rejsetilbud .
God service.
Vi har rejst med skov rejser i flere år nu.

SkovRejser.dk からの回答
Nem og overskuelig hjemmeside og meget…
Nem og overskuelig hjemmeside og meget alsidige rejser .. noget for enhver

SkovRejser.dk からの回答
Hotel langt under standard…
Bestilte gennem Skovrejser og bookede et 4-stjernet hotel. Det var så ringe og ulækkert - ikke i nærheden af mere end 1-2 stjerner. Generelt utroligt bøvlet og al info på tysk - sidste gang vi har prøvet det.

SkovRejser.dk からの回答
Søde mennesker og god hurtig opfølgning…
Søde mennesker og god hurtig opfølgning på henvendelser.

SkovRejser.dk からの回答
Det er anden gang vi skal rejse med…
Det er anden gang vi skal rejse med skovrejser. Super god betjening, hurtig hjælp. Kan klart anbefales:)

SkovRejser.dk からの回答
Langt billigere end andre danske…
Langt billigere end andre danske rejseselskaber....når du selvfølgelig flyver fra Hamburg

SkovRejser.dk からの回答
Det virker som en omgang fusk.
Jeg har prøvet at høre på en ferie til 15 personer. Men det er en eller anden person som intet ved om hvad der foregår som svare. De læser ikke engang hvad jeg har skrevet til Skov rejser. De svare bare som de har lyst.

SkovRejser.dk からの回答
Nemt bestille og hurtig kvittering og…
Nemt bestille og hurtig kvittering og billetter, og intet at sætte en finger på

Nemt, nemt, nemt
Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overblikket. Ligeledes stod der ikke nogle små gebyr eller trælse vilkår med småt.
Herhjemme er vi enige om, at sommerferien - og vinterferien - fremadrettet bestilles via SkovRejser.dk

SkovRejser.dk からの回答
Nemt at bestille en rejse via Skov…
Nemt at bestille en rejse via Skov Rejser.
Forståelig hjemmeside på Dansk.
Billige priser i forhold til Danmark, både bagage og transfer er med i prisen-dejligt overskueligt.

SkovRejser.dk からの回答
Det er svært at få svar på sine…
Det er svært at få svar på sine spørgsmål når man kontakter dem på mail og i kontaktinformationen. Når man så ringer kan medarbejderen kun tale tysk selvom der står på hjemmesiden, at de også er engelsk talende. Det gør det ret svært at få hjælp.

SkovRejser.dk からの回答
Stor tak til Henrik for fantastisk hjælp
Vi havde lidt udfordringer i forbindelse med en booking, men blev ringet op af Henrik, som tog sig tid til at lytte, forstå vores situation og finde en rigtig god løsning. Det betyder meget at møde en partner, der både er professionel, ordentlig og menneskelig i sin tilgang. Vi sætter stor pris på den forståelse og fleksibilitet, vi mødte – en stor tak til Henrik. Vi føler os trygge ved at rejse med Skovrejser og kan varmt anbefale dem som en troværdig rejsepartner.

Elendig kundeservice
Efter en dårlig oplevelse med kundeservice, blev jeg kontaktet af Henrik fra Skov Rejser. Meget professionel og imødekommende - og det resulterer i at vi har mere ro i maven med rejsen. Henrik har efterfølgende fulgt op på os for at tilsikre at alt er som det skal være. Vi er endt med at være meget tilfredse med Skov Rejser igen

SkovRejser.dk からの回答
Syntes faktisk det var super fint.
Syntes faktisk det var super fint.
Dog var der der lidt bøvl med betalingen, og ingen at kontakte. Man skal være opmærksomme på at der er ca. 2 andre selskaber bag her når man booker.
(så lidt manglende info om det)
Ellers var alt fint og og super tur:-)

SkovRejser.dk からの回答
Overall god oplevelse, men..
Skrev til dem vedr et spørgsmål omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anmeldelser omkring det hotel du har booket, på tripadviser, for de fleste hoteller kan købe sig til ekstra stjerner, hvilket vi opdagede da vi ankom til hotellet. Vi havde booket et 5-stjernet hotel, men på en god dag med masser af medvind kunne det måske lige svinge sig op på 3-stjerner.
Selve rejsen forløb uden problemer

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。