Skrev til dem vedr et spÞrgsmÃ¥l omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nem og enkel mÃ¥de at booke en fantastisk rejse pÃ¥. Vi blev mÞdt med Ã¥bne arme af supporten og fik svar pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjÊlpsom og ville gÞre alt for at imÞd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fint pakke rejse vi fik til Egypten til hotellet La Rose Waves dog lever hotellet selt ikke op til de 4 stjerner samt billeder fra hjemmet siden. Vi er ankommet til et hÃ¥rdt ned slidt hotel hvor selv... ãã£ãšèŠã
Vi vil fortsat vÊre Danmarks bedste platform til at sÞge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sÊtter en Êre i at gÞre livet nemt for jer. God sÞgelyst på www.skovrejser.dk !
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Nem sÞgning og bestilling online. Her er ingen tillÊg for bagage og transfer.
BookingbekrÊftelse kommer med det samme. Ved eventuelle problemer kan man få dansk hjÊlp ved Skov rejser, hvis man ikke er så stÊrk i tysk. De er altid klar til at hjÊlpe
Nemt og hurtigt at bestille hos skovrejser. God info og alt bliver hurtig sendt på mail.
Ville have fÃ¥et 0 stjerne hvis muligt. Glemte desvÊrre en computer pÃ¥ farten i GrÊkenland pÃ¥ vores hotelvÊrelse (dumt af mig selv yes). MEN har skrevet til det danske og tyske selskab som er i samme koncern af 3-4 gange. Der er gÃ¥et 4 uger og bliver bare spist af med samme svar at de kontakter nogen. MÃ¥ indrÞmme jeg synes det er en forfÊrdentlig service det lidt som om at nÃ¥r rejsen er slut og betalt sÃ¥ der ikke den store hjÊlp hvis der er behov for detteâŠ
Som helhed har vi haft en god rejse og ferie med Skovrejser og Vtours.
Vi har dog enkelte kritikpunkter.
Vi ankom i de tidlige morgentimer. Uden vi selv havde nÊvnt noget om den havudsigt, vi havde bestilt og betalt for, undskyldte den unge mand på forhånd for vÊrelsets placering og sagde venligt, at vi nok skulle få et andet vÊrelse, når vi havde sovet.
Sådan blev det dog ikke lige med det samme. Hotelmanageren viste os nogle bogstaver, Vtours havde tilfÞjet foran havudsigt. Disse bogstaver betÞd så, at vi gerne måtte placeres på siden af hotellet. Her skulle vi stå op og lÊne os lidt til siden for at se vandet. Samtidig var det ud til et tag, hvor der boede kattekillinger, der larmede en del.
Manageren var ligeglad med, at vi havde en mailkorrespondance mellem os og Skovrejser, hvori de bekrÊfter, at vi bestiller direkte havudsigt.
Han ville finde et andet vÊrelse til os for 50â¬. Vtours svarede ikke pÃ¥ mails og opkald. Skovrejser er altid sÞde til at svar pÃ¥ telefon og mail, men i denne forbindelse mente Lucas fra Skovrejse, det ikke var deres problem, da de blot var formidlere𥎠underligt til trods for, det jo er deres job at formidle vores Þnsker og givet tilbud tilbage. Ellers kunne vi lige sÃ¥ godt have aftalt direkte med Vtours.
Vi gik selv på opdagelse på hotellet og fandt flere ledige vÊrelset med den bestilte udsigt. Det nÊvnte vi for manageren.men han var stålfast på at modtage de 50⬠og sagde også at vÊrelserne ikke var ledige.
Vi endte, efter et par dage, med at betale de 50⬠( uden kvittering) og fik den fineste udsigt på netop det vÊrelse, vi selv havde fundet.
Herefter var manageren et stort smil, når han så os.
Hotellet var fin standart og hvis man kan lide kylling og salat, så var maden også fin.
Der var rent og pÊnt på hotellet.
Personalet var venlige og hjÊlpsomme. Ligeledes var transfer-chauffÞrerne.
Og så får man suverÊn massage i Hotellets Hamam og spa.
Vi havde nÞje udvalgt flytiderne efter, at vi skulle kÞre til og fra Hamburg. Vtours Êndrede vores hjemrejse efter blot få dage på hotellet. Tiden blev Êndret fra ca. 10.30 til 7.30 og efterfÞlgende Êndrede de yderligere tiden til 5.35. Vi mistede dermed den nats sÞvn, vi havde kalkuleret med.
Skovrejser undersÞgte, om vi kan få kompensation herfor, da tiden blev flyttet mere en fire timer, men det kan vi ikke, fordi det er meldt ud i så god tid.
Vi havde betalt for 21 dageâŠAlt i alt fik vi 19 feriedage og to rejsedage.
Vi er heldigvis positive af sind og havde en skÞn ferie.

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi er lige kommet hjem efter en ferie på 2 uger i Tyrkiet på hotel Side Royal Paradise, booket gennem skovrejser.dk
Der er det vÊrste hotel vi nogensinde har vÊret på, alt er mÞg beskidt og det lugter af kloak/opkast agtig stort set over hele hotellet. Glas, kopper og service generelt er så beskidte at det er direkte sundheds skadeligt. Vi blev alle 4 syge på skift med diarré under opholdet. Deres kÞleskabe til drikkevand lugter af opkast når de åbnes og de kan slet ikke kÞle, man kan altid kun få varmt vand. Poolen og poolomdrådet bliver aldrig rengjort ikke engang inden en ny dag starter. Der flyder med affald og kopper og fulde askebÊgre fra dagen fÞr. Generelt er der bare intet positivt at sige om dette hotel.
Vi vil på det kraftigste anbefale folk ikke at rejse til dette hotel. Og vi håber skovrejser.dk vil fjerne den fra deres hjemmeside så andre ikke også bliver snydt.

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi har rejst med dem mange gange og det er vÊret helt i top. Hurtig kontakt og tryghed fantastisk kun 5 stjerner herfra

SkovRejser.dk ããã®åç
Hurtigt svar da jeg skrev og efterlyste vores billetter.
Var i tvivl om den rejseplan jeg fik tilsendt var vores billetter, der tog skov rejser hurtig kontakt til vires rejseselskab og undersÞgte sagen, det var de.

Total uhÞrt!!!
I burde slet ikke kunne få nogle stjerner.
Vi bestiller rejse gennem jer og tror på det her er okay. Vi vÊlger et hotel i siger god for, men får så afvide det er forfÊrdeligt dernede på hotellet.
Vi kigger på anmeldelser på andre sider hvor der er billeder af mug på vÊrelserne, kakerlakker, ingen rengÞring. Klamme badevÊrelser, sengetÞj som er beskidt og mad som er fordÊrvet og rationer på selvom det er all inclusive. Vi kontakter jer da vores dreng har Astma og ikke skal bo i et vÊrelse med mug. I siger vi kan ombytte og vi snakker frem og tilbage en hel uge og finder til sidst to andre hoteller, hvorefter i siger det ikke kan lade sig gÞre alligevel. Så vi må enten bare lade det komme an på en prÞve eller miste alle pengene. Så vi takker for at have taget fusen på os -ingen ferie, mistet en helveds masse penge og 2 dybt ulykkelige bÞrn. Jeg er så skuffet over man kan stå inde for sådan noget sjusk. Aldrig om jeg nogensinde kommer til at vÊlge jer igen og skal personligt selv gÞre alt for at sprede budskabet til flest muligt. Det kan jeg love jer for !
Svar til dig Henrik: jer og udbyder skriver til os at vi godt kan ombytte sender os to hoteller igår og vi har jo på besked at de skriver om vi hellere vil derover. Hvorefter i skriver dagen efter det kan i så ikke alligevel, det er da så dårlig stil. Og ja hvis i ser billederne dernede fra ville i sÞrme heller ikke tage derned. TÊnk at i vil vÊre det bekendt at have sådan en på jeres side og snyde folk på den måde. I vÊlger faktisk også at sige i telefonen at i ikke vil tilbyde den fremadrettet. Så der må jo vÊre noget om snakken.
Den vÊrste service til dato fra jeres side. Aldrig om vi nogensinde kommer til at vÊlge jer en anden gang!!!!

SkovRejser.dk ããã®åç
Jeg kan ikke finde billetter. Alt foregår på tysk. Og der er så mange mellem led. Så man ikke kan tjekke ind på nettet.

SkovRejser.dk ããã®åç
Altid god service, så intet at klage over, vi har rejst med skovrejser mange gange.

SkovRejser.dk ããã®åç
Bookede en rejse gennem Skov rejser til 14.075 kr (1887 Euro) og fik tilsendt bekrÊftelse, flybilletter osv og pengene blev hÊvet på mit kort.
Dagen efter får jeg en mail hvor de siger de har lavet en prisfejl og nu koster rejsen så pludselig 51.707kr ( 6936 Euro) hvis jeg vil beholde den - Rejsen er nu annulleret så må vi så bare håbe jeg får pengene retur

SkovRejser.dk ããã®åç
ALT var som forventet, dvs. alt i orden i forhold til service og beskrivelse. ;-)
Vi kÞber ved Skovrejser nÊste gang igen. :-)

SkovRejser.dk ããã®åç
Vi har rejst mange gange gennem skovrejser
NÃ¥r vi som denne gang oplever udfordringer
( denne gang pga. tysk rejseselskabs konkurs) stoler vi trygt på at skovrejser gÞr alt hvad de kan for at hjÊlpe os.
Det lykkedes også denne gang med kun 4 dage til afrejse.