Mads og Ditlev og deres team oser af trovÊrdighed og ordentlighed. Udover selvfÞlgelig at vÊre dybt professionelle. De får mine varmeste anbefalinger.
Vi har altid brugt Skovhovde Dyreklinik, og har gennem Ã¥rene kun oplevet den mest omsorgsfulde og professionelle behandling. DesvÊrre mÃ¥tte vi for nylig sige farvel til vores hÞjtelskede hund. G... ãã£ãšèŠã
Igen hjalp Claus Sloth/Skovshoved Dyreklinik da min kat blev pÃ¥kÞrt og denne gang fik jeg Findus med hjem igen. Jeg kunne ikke drÞmme om at bruge andre dyrlÊger, hvis mine dyr kommer til skade med kno... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale skovshoved Dyreklinik og dets personale. Blev mÞdt af et roligt og omsorgsfuldt personale, der fra jeg trÃ¥dte ind ad dÞren havde fokus pÃ¥ at give mig og min kanin ro og tryghed.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en almen dyreklinik og en specialiseret henvisningsklinik. Så har du hund, kat, gnaver, fugl eller lignende på adressen, og vil du gerne vÊre sikker på, at der bliver taget god og professionel hånd om dit kÊledyr ved sygdom, så er Skovshoved Dyreklinik stedet for dig og din bedste ven. Vi modtager endvidere henvisninger fra vores kollegaer landet rundt, indenfor ortopÊdiske og neurokirurgiske skader.
ãã³ããŒã¯
- skovshoved-dyreklinik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk empatiske mennesker dyrlÊgerâŠ
Fantastisk empatiske mennesker dyrlÊger som veterinÊr sygeplejesker med stor faglighed og omsorg for dyrene og deres ejere. Claus du har vÊret fantastisk mht. Vores kat Findus og vi giver Jer derfor 5 stjerner og Vores varmeste anbefalinger.
Fantastik sted
Fantastik sted, fÞlte at vi var i de bedste. Super dygtig og behagelig dyrlÊge
Stor ros til Claus Sloth og hans personale.
De bedste anbefalinger herfra
Tak for effektiv konsultation
Skulle have et "2. hand review" af halthed på Engelsk Cockerspaniel, som var uafklaret af Nybro Dyreklinik.
Claus Sloth fandt på kort tid et lille knoglebrud, som Nybro Dyreklinik havde overset og det videre forlÞb blev fint forklart.
Tak for besÞget - de varmeste anbefalinger herfra til "knogledoktoren".