Super service, de henter med det samme, flinke unge mennesker, og betaling inden han kørte, Tak! Hilsen Kenneth
レビュアーのコメントを見てみましょう
Skal du skrotte din bil eller sælge den. Så kan jeg kun anbefale. Skrotbilkontant Ud af 3 andre henvendelser om at få skrottet bilen,var skrotbilkontant den eneste der svarede tilbage. Afhentede b... もっと見る
Super hurtig behandling og en fantastisk service. Glad og tilfreds kunde her, vil helt sikkert bruge Skrotbilkontant igen næste gang.
Super fint service- fik afhentet min bil og pengene blev betalt på stedet- pladerne blev afmeldt dagen efter som aftalt- da klokken var over 18
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Har du en gammel skrotbil, som du skal af med? Så ring 28322554, så kommer vi og henter den! Vi betaler dig endda for det. Ring idag, så henter vi imorgen
連絡先
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Super service
Hilsen Kenneth
Rigtig god service
Rigtig god service
Rigtig god service. Skrotbilen blev hentet samme dag jeg ringede. Kontant afregning og afmeldt med det samme
Super fint service- fik afhentet min…
Den oplevelse har været super god…
Den oplevelse har været super god service og god behandling kan varm anbefale dem til andre
Super hurtige
Super hurtige, mega flinke og fantastisk service. Fik det ordnet samme dag som jeg ringede
Tusind Tak for stor hjalp
Virkelig god service
Virkelig god service. Kan klart anbefales hilsen Mads Nordvest
Skal du skrotte din bil eller sælge…
Skal du skrotte din bil eller sælge den.
Så kan jeg kun anbefale.
Skrotbilkontant
Afhentede bilen som aftalt og afregning med det samme og dagen efter var bilen afmeldt hos skat så skrotbilkontant kan kun anbrfales.
Fik klaret det hele på få timer efter…
Fik klaret det hele på få timer efter jeg havde kontaktet stedet. Bilen var afmeldt da jeg tjekkede det næste dag. Kan klart anbefales.
Søde og rare god info hurtig afmelding…
Søde og rare god info hurtig afmelding 👍og kommer som lovet til tiden 😊
Super fint service
Super fint service, fik afhentet min bil og pengene samme dag. Kan godt anbefales
God og hurtig service
God og hurtig service! Var der indenfor 1 time. Pengene udbetalt på stedet. 👍🏻
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse
De var gode til at overholde aftaler og betaling fandt sted omgående.
Helt igennem en god og positiv oplevelse
Tusind tak for en god service
Perfekt service og god handel
Meget hjælpsom service og flink personale der kom ud og hentede min bil overraskende hurtigt. Vil klart anbefale de dygtige drenge derude.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。