Udfyldte anmeldelse pÃ¥ nettet og blev samme dag ringet op. De tilbÞd 1.500 mere for min gamle Volvo end de 4 andre jeg havde skrevet/snakket med. Vi aftalte at de hentede bilen samme dag kl 15:00... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop fÃ¥et hentet en skrotbil og pengene udbetalt. Det hele pÃ¥ under en dag. Simpelhen den bedste og hurtigste service jeg har oplevet. Giver 5 stjerner og helt klart anbefaling til andre. Bru... ãã£ãšèŠã
Uprofessionelt. Kom for sent. Ville ikke give mig skrot penge " da jeg faktisk gÞr DIG en tjeneste ved at hente din bil" . Meget ubehagelig oplevelse. Gav mig penge kontant, gav mig ingen kopi af pa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super og hurtig service
Super service
Jeg har netop fået hentet en skrotbil og pengene udbetalt. Det hele på under en dag. Simpelhen den bedste og hurtigste service jeg har oplevet. Giver 5 stjerner og helt klart anbefaling til andre. Brug trykt Skrotbil. Det vil du ikke fortryde.
Solgte min skrotbil til skrotbil.netâŠ
Solgte min skrotbil til skrotbil.net idag, alt var som det skulle vÊre, kan anbefales
De holdte på alt hvad de lovede.
Super venlig betjening, alt var som det skulle vÊre, var meget venlige med at hjÊlpe til at få min skrotprÊmie udbetalt.
Skrotbil lever op til aftalen
Skrotbil lever op til aftalen, klart at anbefale
Fantastisk service fra Dennis og enâŠ
Fantastisk service fra Dennis og en anden gut. De kom og afhentede vores bil som skulle skrottes. De kom meget kort tid efter vi havde ringet. De hjalp os med afmelding og pengene blev betalt af staten nogle dage efter. En kanon service med to glade serviceminded gutter. Charlotte Fra DragÞr
Ringede lidt rundt til forskelligeâŠ
Ringede lidt rundt til forskellige ophuggere og fik standard skrotprÊmie, men her hos skrotbil fik jeg 300kr ekstra for min gamle Astra.
Tusind tak for god service!
I had a good experience withâŠ
I had a good experience with skrotbil.net. I sold my car to them and we had a really good deal. Heâs such a nice guy! I recommend for anyone wanting to sell their car!
Ikke godt sted
Ikke godt sted
Ham der henter bilen er mega sur, svare ikke når man spÞrge om noget, og hvis men er i tvivl omkring noget og man skriver svare han meget ubehÞvlet tilbage
Han skulle ikke drive en virksomhed

Skrotbil ããã®åç
UseriÞst firma
Aftalte afhentning af bil kl. 16. 16:20 var der endnu ikke dukket nogen op, så jeg ringede til kontoret uden at telefonen blev besvaret.
Blev ringet op 16:40, hvor de var nÞdt til at få adresse osv. igen. Aftalte at bilen skulle hentes kl. 16 nÊste dag. De dukkede dog aldrig op og jeg har ikke hÞrt noget fra dem siden.
Jeg stÃ¥r i inkasso sag da de ikke vilâŠ
Jeg står i inkasso sag da de ikke vil dokumentere afhentningsdato. Jeg vil ikke anbefale dem til nogen, deres service og behandling er det vÊrste jeg har oplevet, er helt hjÊlpelÞs efter deres behandling samt. At de ikke besvare lÊngere på min mail!

Skrotbil ããã®åç
Det var en proffesionel Oplevelse.
Det var en proffesionel Oplevelse.
Tak for denne gang.
God service
SÞde personale, god service, fair pris nemt og hurtigt kan klart anbefales!
super god service
super god service. nemt og hurtigt kan klart anbefales!
Super Service ð
Hurtig afhentning og god service