Sky Ballonvaarten レビュー

1,046
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

De organisatie heeft veel ervaring in het regelen van de vaart. Ze zijn heel aardig, rustig en niet opdringerig. De ballon was enorm en heel indrukwekkend! Het was super leuk dat we mochten helpen met... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vorige week een prachtige ballonvaart gehad. Tijdens de voorbereiding een heerlijk hapjes schaal en daarna de lucht in. Lekker privé net z’n tweetjes. Prachtig over de Biesbosch. Genietend van de zo... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wat hebben wij een super mooie ballonvaart gehad. En wat een enorm lieve en gepassioneerde mensen van Skyballonvaarten. Echt een aanrader! Geland naast de snelweg wat natuurlijk voor een enorm bek... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Heel positief bedrijf...duidelijke/ tijdelijke informatie waarom en wanneer n vlucht wel of niet doorgaat. En dan is t zover...met ons gezin en kleinkinderen 12 pers.) n privé vlucht geboekt...on... もっと見る

企業情報

1. 気球ツアー代理店

当該企業による記述

Sky Ballonvaarten levert luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk.

連絡先

(1,046)

過去12か月のレビュー数: 146件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vrijdag 17 juli een ballonvaart gemaakt…

Vrijdag 17 juli een ballonvaart gemaakt met als vertrekpunt Veenendaal. En wat een waanzinnige, onvergetelijke ervaring was dat! De piloot twijfelde over het weer en heeft hier zorgvuldige afwegingen gemaakt. Regelmatig contact met het KNMI. Toen het besluit viel: " we gaan... Het is veilig". Toen was het een langgekoesterde droom die uitkwam. Iets kortere vlucht dan het beloofde uur doordat er twijfels waren over de weersomstandigheden. Maar er zijn geen woorden die kunnen omschrijven hoe dit was, ik kan enkel zeggen dat ik van elke minuut heb genoten. Een dik compliment voor Sky ballonvaarten: professioneel, zorgvuldig en vriendelijk zijn kernwoorden hierbij. Sky ballonvaarten: het was ge-wel-dig! Enorm bedankt voor deze onvergetelijke ervaring ❤️

2026年7月17日

Sky Ballonvaarten からの回答

Wat een prachtige review, enorm bedankt!

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Wat fijn om te horen dat je de zorgvuldige afweging van de piloot waardeerde en dat we jouw langgekoesterde droom boven Veenendaal in vervulling konden laten gaan.

Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en de mooie complimenten aan ons team. Hopelijk tot een volgende keer in de lucht!

5つ星のうち5の評価

Gisteravond van een prachtige…

Gisteravond van een prachtige ballonvaart genoten!
Vriendelijke piloot met jarenlange ervaring.
Is aan te bevelen en echt de moeite waard!

2026年7月17日

Sky Ballonvaarten からの回答

Beste Gerlinda, bedankt voor de mooie review!

Waanzinnige ervaring

We hebben echt een fantastische vlucht gehad. En natuurlijk helpt het weer mee. Maar we hadden echt een hele fijne man die de tijd voor ons nam, goed dingen heeft uitgelegd, die ook nog wat wist te vertellen over wat we dan beneden zagen.
Zeker een aanrader.

Sky Ballonvaarten からの回答

Enorm bedankt voor deze mooie review!

Magische ervaring!

Wat een fantastische, onvergetelijke ervaring hebben wij vorige week woensdag (8 juli) gehad met Sky Ballonvaarten!

Ons avontuur begon eigenlijk al 14 jaar geleden, toen we een ballonvaart wonnen bij een talentenjacht op onze mbo-school De Rooi Pannen. Al die jaren later kregen we alsnog een voucher van de school om deze droomvlucht eindelijk te gaan maken.

Vanaf het eerste moment was de communicatie vooraf met Sky Ballonvaarten echt uitstekend geregeld.
Toen de dag eenmaal daar was, begon het een beetje bewolkt, maar gelukkig trok de lucht uiteindelijk helemaal open: perfect weer! We stapten met een gezellige groep van 12 personen in de mand. Normaal gesproken heb ik best wel last van hoogtevrees, maar eenmaal in de lucht had ik daar vreemd genoeg helemaal geen last van. Het was zo ontzettend rustgevend en magisch. De zonsondergang maakte het plaatje helemaal compleet. Omdat we relatief laag bleven vliegen, konden we alles beneden ons supergoed zien. Onze route was prachtig: we zijn vanuit Stiphout, zo over Helmond en de Strabrechtse Heide, richting Someren gezweefd.
De crew was ontzettend vriendelijk, gaf heldere uitleg en straalde aan alle kanten uit dat ze precies wisten wat ze deden. De eigenaar was zelf onze piloot, wat zorgde voor een hele persoonlijke en ontspannen sfeer aan boord. De sfeer in de groep was dan ook top! Na de landing hebben we met z'n allen gezellig de ballon opgeruimd en de avond afgesloten met een heerlijk, welverdiend glaasje bubbels.

Twijfel je nog over een ballonvaart? Ik zou zeggen: absoluut doen! Sky Ballonvaarten is een enorme aanrader!

Sky Ballonvaarten からの回答

Wat een geweldig verhaal, dankjewel voor het delen! Wat bijzonder dat een prijs van 14 jaar geleden uiteindelijk heeft geleid tot zo'n onvergetelijke ervaring. Fijn om te lezen dat alles, van de communicatie vooraf tot de vlucht en de gezellige afsluiting, zo goed is bevallen. Bedankt voor jullie mooie woorden en aanbeveling. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuw avontuur in de lucht!

5つ星のうち5の評価

Een geweldige eerste ballonvaart!

Het kundige personeel van Sky heeft ons een fantastische eerste ballonvaart ervaring gegeven. De piloot heeft d.m.v. het meten van de windrichting precies de route kunnen varen die we graag wilden. De piloot was duidelijk ervaren en goed opgeleid en ook nog eens een aardige en toegankelijke man. We zouden Sky zeker aanraden voor iedereen die nog eens een ballonvaart wil doen.

2026年6月15日

Sky Ballonvaarten からの回答

Beste Kai, wat fijn om te horen dat jullie precies de juiste route hebben kunnen varen! Ik geef je complimenten door aan onze piloot.

5つ星のうち5の評価

Mijn kado van de kinderen bleek een…

Mijn kado van de kinderen bleek een hoogtepunt....Met het hele gezin een ballonvaart met Sky Ballonvaarten. Een prachtige zomerse avond, een korte autotrip naar de afvaartplaats; de nodige instructies en helpende handjes, en daarna hingen wij saampjes. Weergaloos en een zalige rust; interessante omgeving kijkend naar moeder Aarde..Onze ballonvaarder hield alles scherp in de gaten, afgewisseld met de nodige leuke gesprekjes! De landing verderop was een makkie, daarna met zijn allen de handjes uit de mouwen. Een traditioneel moment, een glas champie en geridderd tot graaf of gravin Van Gilze met een teug Champagne op je bezwete hoofd midden in een weiland. Terug op de startlokatie een heerlijke avondstemming gebracht door de zeer toegewijde gastheer/ eigenaar/ pilot met leuke verhalen en wat drankjes tevens voegde zijn vrouw nog toe en het feestje was compleet. Vele contente en lachende gezichten. Resumé: Gastheer en mevrouw; grote dank voor deze fantastische happening en bijzondere avond. Wij hebben intens genoten, kan ik wel van de zeer ervaren toewijding als piloot en bovenal een fijne gastheer!! We'll meet again! Dank voor alles. De Sky is de limit....

Sky Ballonvaarten からの回答

Wat een prachtige ervaring en wat mooi beschreven! Het klinkt als een onvergetelijke avond vol avontuur, gezelligheid en mooie herinneringen met het hele gezin. Fijn om te lezen dat alles tot in de puntjes verzorgd was en dat jullie zo hebben genoten. Dit zijn de momenten die je voor altijd bijblijven. Bedankt voor het delen van jullie mooie verhaal en hopelijk tot een volgende keer in de lucht!

Werkelijk waar FANTASTISCH

Normaal ben ik niet van de reviews geven maar dit was zo'n bijzondere ervaring dat ik toch de moeite wil nemen. We hebben een fantastische avond beleefd. Voor de eerste keer een ballonvaart gedaan met het hele gezin(9 personen). Heel bijzonder om dit mee te mogen maken met Bram en zijn team. Je wordt hartelijk ontvangen en heel entertainment vol begeleid in de vaart. Voor mij een reden om het nogmaals te boeken bij Sky ballonvaarten.

Sky Ballonvaarten からの回答

Beste Pepijn, bedankt voor deze schitterende review! Ik geef het meteen door aan Bram.

Bijzondere ervaring

Was een mega leuke avond, samen met Daan was het een bijzondere ervaring! Het was voor mijn verjaardag, wat het extra speciaal maakte. Er was een mooi uitzicht en was erg indrukwekkend om alles zo vanuit boven te zien! Is voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden. :))

Sky Ballonvaarten からの回答

Bedankt voor jullie geweldige review! Wat leuk om te horen dat jullie samen met Daan zo'n bijzondere avond hebben beleefd. Extra speciaal dat het een verjaardagscadeau was en dat de vaart die dag nóg meer betekenis kreeg. We zijn blij dat jullie hebben genoten van het prachtige uitzicht en de unieke ervaring vanuit de lucht. Bedankt voor de aanbeveling, en we hopen jullie in de toekomst graag nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe onvergetelijke ballonvaart.

5つ星のうち5の評価

Hele vriendelijke ervaren piloot die heeft gezorgd voor een onvergetelijke ervaring

Hele vriendelijke piloot. Fantastisch weer. De route was top. Geen last van mijn hoogtevrees. Enorm genoten. Een ervaring die niet snel wordt vergeten

Sky Ballonvaarten からの回答

Wat een geweldige review, bedankt! Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de ballonvaart, het prachtige weer en de mooie route. Extra bijzonder dat zelfs de hoogtevrees geen spelbreker was en jullie volop van de ervaring hebben kunnen genieten. We geven jullie complimenten graag door aan onze piloot. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen voor een nieuw avontuur in de lucht!

Het was fantastisch

Het was fantastisch
We zijn vertrokken vanaf de door ons aangewezen locatie
Wat een prachtige ervaring
Alle lof aan Bram en zijn crew
Zij hebben ons een onvergetelijke avond gegeven

2026年7月7日

Sky Ballonvaarten からの回答

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat geweldig om te lezen dat jullie zo hebben genoten en dat de ballonvaart zo'n bijzondere ervaring was. We geven jullie mooie woorden met veel plezier door aan Bram en de rest van de crew. Fijn dat we hebben mogen bijdragen aan een onvergetelijke avond. We hopen jullie in de toekomst graag weer aan boord te mogen verwelkomen!

5つ星のうち5の評価

Het was een mooie bijzondere en rustgevende ervaring!

Het was een mooie, bijzondere en rustgevende ervaring! We werden vriendelijk ontvangen met een drankje vooraf. Achteraf nog een drankje en gezellig napraten. Vriendelijke mensen!

2026年7月3日

Sky Ballonvaarten からの回答

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie de ballonvaart als een bijzondere en rustgevende ervaring hebben beleefd. We vinden het belangrijk dat de hele beleving klopt, van de ontvangst met een drankje tot het gezellige napraten na afloop. Geweldig dat jullie onze gastvrijheid zo hebben gewaardeerd. We hopen jullie in de toekomst graag nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe mooie ballonvaart.

Megabelevenis

Door de perfecte weersomstandigheden,het groot enthousiasme plezier gastvrijheid deskundigheid en veiligheid van de hele crew was onze vaart een megabelevenis.

2026年6月29日

Sky Ballonvaarten からの回答

Hartelijk dank voor deze geweldige review! Wat fantastisch om te horen dat de perfecte weersomstandigheden, samen met het enthousiasme, de gastvrijheid, deskundigheid en aandacht voor veiligheid van onze crew, hebben gezorgd voor een echte megabelevenis. Jullie mooie woorden betekenen veel voor ons en we geven de complimenten graag door aan het hele team. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe onvergetelijke ballonvaart!

5つ星のうち5の評価

Hele duidelijke en complete uitleg

Hele duidelijke en complete uitleg, kwam heel kundig over en alle vragen werden met plezier beantwoord.

2026年7月1日

Sky Ballonvaarten からの回答

Hartelijk dank voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie de uitleg als duidelijk, compleet en deskundig hebben ervaren. We vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel en alle benodigde informatie aan de ballonvaart begint. Geweldig dat jullie ook de ruimte voelden om al jullie vragen te stellen. Bedankt voor jullie mooie woorden en hopelijk mogen we jullie binnenkort weer verwelkomen!

5つ星のうち5の評価

Het was een SUPER ervaring vaart vanaf Tilburg …

Het was een SUPER ervaring vaart vanaf Tilburg. Het was grandioos en héél rustgevend. Is zeker voor herhaling vatbaar!!! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ook als je nog nooit met een luchtballonvaart bent meegeweest, dan beveel ik dit zeker aan. Je hoeft helemaal niet bang te zijn, ook niet als je hoogtevrees hebt,want daar merk je niks van, zodra je van de grond af bent omdat ik je niet met de grond in contact bent.

2026年7月3日

Sky Ballonvaarten からの回答

Hartelijk dank voor deze fantastische review! Wat geweldig om te lezen dat jullie ballonvaart vanaf Tilburg zo'n super ervaring was en dat jullie hebben genoten van de rust, het prachtige uitzicht en de sfeer aan boord. Fijn dat ook onze vriendelijke en behulpzame crew heeft bijgedragen aan een onvergetelijke belevenis.

Extra leuk dat jullie anderen geruststellen die misschien twijfelen of last hebben van hoogtevrees. Bedankt voor jullie mooie aanbeveling! We hopen jullie in de toekomst graag nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe, bijzondere ballonvaart.

5つ星のうち5の評価

Een hele fijne en veilige ballon"vaart"…

Een hele fijne en veilige ballon"vaart" gehad met Daan als piloot.
Leuke en enthousiaste crew.
Een perfecte landing op een weide in Leende.

2026年6月26日

Sky Ballonvaarten からの回答

Hi Arnold, super om te horen dat je een goede en veilige ballonvaart met ons gemaakt hebt! Ik zal de complimenten doorgeven aan de crew en Daan.

Fantastisch!

Wij hebben twee weken geleden een vaart ervaren en dit was met één woord fantastisch! De tocht was prachtig en de landing “smooth”. Ik zou het iedereen aanraden.

2026年6月22日

Sky Ballonvaarten からの回答

Beste Mathilde, fijn om te horen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。