Skyddscentralen レビュヌ 160

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Efter att ha fÃ¥tt hem ett överlevnadsarmband med en vÀldigt kort leveranstid sÃ¥ mÀrkte jag att det var trasigt. Skrev först en negativ recension och fick dÀrefter ett vÀldigt snabbt Ã¥terkopplande av B... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Andra gÃ¥ngen pÃ¥ en mÃ¥nad som jag handlar pÃ¥ Skyddscentralen och Àven denna gÃ¥ng blir jag imponerad över den otroligt snabba leveranstiden. BestÀllde pÃ¥ onsdagen och pÃ¥ torsdagen levererades de!!! Sam... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt snabb leverans,trots att det var i mellandagarna. Ett litet misstag begicks,kontaktade kundtjÀnsten och efter bara nÃ¥gon timme sÃ¥ var allt löst! Snabbt,smidigt och trevligt! Kommer rekommende... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick mycket bra service vid bestÀllningen och de var hjÀlpsamma nÀr de svarade pÃ¥ mina frÃ¥gor om deras produkt. De var mycket generösa efterÃ¥t pga de hade lite problem med leveransen! Kan varmt rekom... もっず芋る

䌁業情報

1. アりトドア スポヌツ甚品店
  2. キャンプ甚品店
  3. 危機管理庁
  4. 救急ステヌション
  5. アりトドア衣料・甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Skyddscentralen hittar du ett brett sortiment av beprövade produkter för hemberedskap, hundliv, krissituationer och friluftsliv. Alltid med snabba leveranser. Varje produkt pÃ¥ Skyddscentralen Àr noga utvald och kvalitetssÀkrade av experter. Vi vet att vÃ¥ra produkter verkligen hÃ¥ller nÀr det gÀller. SjÀlvklart Àr vi certifierad e-handel och Àr stolta över att vara en svensk aktör med eget lager och personal, vilket möjliggör snabba och smidiga leveranser. Förbered för det ovÀntade med oss – varmt vÀlkommen till Skyddscentralen!

4.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

VÀldigt snabb leveran

VÀldigt snabb leveran. Fick varan dagen efter bestÀllning.

2025幎12月9日

Berit,

Tack snÀlla Berit för din fina recension, det uppskattar vi vÀldigt mycket :)

HÀlsningar från oss alla på Skyddscentralen :)

Snabb leverans.

2025幎11月27日

Hej Anne-Marie,

Tack för att du delar med dig och bekrÀftar vår snabba leverans - otroligt kul!

Varma hÀlsningar från oss på Skyddscentralen!

Bra pris, snabb leverans

2025幎11月26日

Hej Lena,

Tack för att du tar dig tiden för att dela med dig, det uppskattar vÀldigt mycket!

Varma hÀlsningar från oss på Skyddscentralen :)

Korta ledtider

2025幎12月1日

Hej Ann,

Tack snÀlla för ditt fina omdöme, vi Àr stolta att vi kan hålla krota ledtider Àven under kommande juletider :D

Varma hÀlsningar från oss på Skyddscentralen

Snabb och bra service

Snabb och bra service

2025幎12月2日

Hej Bo,

Tack för att du handlar hos oss, och för dina fina ord! Det uppskattar vi alla hÀr på skyddscentralen!

Varma hÀlsningar från oss

2025幎11月25日

Hej Hans-Fredrik,

Vad roligt att Àven du uppskattar våra snabba leveranstider, vi uppskattar att du delar med dig!

Glada hÀlsningar från oss på Skyddscentralen :D

Kom snabbt och lÀtt.

Kom snabbt och lÀtt.
Dålig info med sms el liknande nÀr det anlÀnt slutstationen.
Fick söka sjÀlv

2025幎11月24日

Hej Yvonne,

Tack för din fina recension och vad kul att du tycker om produkterna och leveranstiden. Vi ska Àven se över hur vi på ett bÀttre sett kan avisera våra kunder betrÀffande våra leveranser :D

Stort tack från teamet på Skyddscentralen!

Snabb leverans 😃

2025幎11月18日

Hej Sonja,

Alltid lika vÀrmande för oss att höra hur vårt hårda arbete lönar sig för er som bestÀller, tack för din fina recension!

Glada hÀlsningar från oss på Skyddscentralen :D

Snabbhet

Mycket snabb leverans

2025幎11月23日

Hej Sture,

Tusen tack för din fina recension, det gör det lÀttare för oss att fortsÀtta hålla extremt snabba leveranser!

HÀlsningar från gÀnget på Skyddscentralen.

5぀星のうち5の評䟡

Det var en snabb leverans.

2025幎11月20日

Skyddscentralen からの回答

Hej Helny, tack för din recension!

Så kul att vårt hårda arbete med snabba leveranser gör skillnad :)

Stort tack från gÀnget på Skyddscentralen :)

2025幎11月6日

Hej Lars,

HÀrligt att Àven du uppskattar våra snabba leveranser, stort tack för din fina recension!

HÀlsningar från oss på Skyddscentralen.

2025幎11月3日

Skyddscentralen からの回答

Det uppskattar vi att du tycker, Marie. Tack snÀlla för ditt omdöme!

Grejorna kom.

2025幎11月7日

Hej Lars!

Vi försöker alltid leverera så snabbt som möjligt, oftast Àr det på plats inom ett par dagar. Hoppas du gillade grejorna också :-)

5぀星のうち5の評䟡

Missat skicka med Radion i första

Missat skicka med Radion i första försÀndelsen, men rÀttades till efter ett vÀnligt samtal.

2025幎10月22日

Skyddscentralen からの回答

Stort tack för de fina orden, Katalin! Vi tackar för en fin dialog.

5぀星のうち1の評䟡

Har Ànnu inte fått några varor

Har Ànnu inte fått några varor

2025幎10月22日

Hej Tommy!

Jag kan se att du bestÀllde dina varor 16/10 och att paketet lÀmnade vårt lager 22/10. DÀrefter har postgången tagit lÀngre tid Àn normalt vilket vi givetvis ber om ursÀkt för.

Vi kommer kontakta dig per mejl för att reda ut vad som hÀnt.

Vi önskar dig en fin dag!

Skyddscentralen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス