Skyddscentralen レビュヌ 160

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Efter att ha fÃ¥tt hem ett överlevnadsarmband med en vÀldigt kort leveranstid sÃ¥ mÀrkte jag att det var trasigt. Skrev först en negativ recension och fick dÀrefter ett vÀldigt snabbt Ã¥terkopplande av B... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Andra gÃ¥ngen pÃ¥ en mÃ¥nad som jag handlar pÃ¥ Skyddscentralen och Àven denna gÃ¥ng blir jag imponerad över den otroligt snabba leveranstiden. BestÀllde pÃ¥ onsdagen och pÃ¥ torsdagen levererades de!!! Sam... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt snabb leverans,trots att det var i mellandagarna. Ett litet misstag begicks,kontaktade kundtjÀnsten och efter bara nÃ¥gon timme sÃ¥ var allt löst! Snabbt,smidigt och trevligt! Kommer rekommende... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick mycket bra service vid bestÀllningen och de var hjÀlpsamma nÀr de svarade pÃ¥ mina frÃ¥gor om deras produkt. De var mycket generösa efterÃ¥t pga de hade lite problem med leveransen! Kan varmt rekom... もっず芋る

䌁業情報

1. アりトドア スポヌツ甚品店
  2. キャンプ甚品店
  3. 危機管理庁
  4. 救急ステヌション
  5. アりトドア衣料・甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Skyddscentralen hittar du ett brett sortiment av beprövade produkter för hemberedskap, hundliv, krissituationer och friluftsliv. Alltid med snabba leveranser. Varje produkt pÃ¥ Skyddscentralen Àr noga utvald och kvalitetssÀkrade av experter. Vi vet att vÃ¥ra produkter verkligen hÃ¥ller nÀr det gÀller. SjÀlvklart Àr vi certifierad e-handel och Àr stolta över att vara en svensk aktör med eget lager och personal, vilket möjliggör snabba och smidiga leveranser. Förbered för det ovÀntade med oss – varmt vÀlkommen till Skyddscentralen!

4.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bra bemötande

Bra bemötande nÀr man skriver till er

2025幎9月23日

Skyddscentralen からの回答

Vad roligt att höra Marianne, tack snÀlla för fint omdöme!

VÀnliga hÀlsningar,

Teamet på Skyddscentralen.

Snabb och bra leverans.

Snabb och bra leverans.
LÀtt att bestÀlla på nÀtet.

2025幎9月22日

Skyddscentralen からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme, Britt-Marie! Det gör oss så glada.

Vi tillönskar Dig en fin höst!

5぀星のうち1の評䟡

överpris

överpris. hittade likadan för 300 kr. mindre

2025幎9月22日

Hej Lasse Kranis!

Det var tråkigt att höra, vi på Skyddscentralen brukar normalt hålla konkurrenskraftiga priser.

Du får gÀrna mejla oss på info@skyddscentralen.se med ytterligare info.

Vi tillönskar Dig en fin höst!

5぀星のうち5の評䟡

Sakerna levererades snabbt och allt var

Sakerna levererades snabbt och allt var som det var beskrivet.

2025幎7月21日

Hej Charlotta,

Vi blir så glada över dessa ord, ger oss Ànnu mer motivation att hålla vår höga standard!

Önskar dig en fin helg,
Varma hÀlsningar från Skyddscentralen

5぀星のうち1の評䟡

Jag har inte fÃ¥tt mina varor sÃ¥ jag Àr

Jag har inte fått mina varor så jag Àr allt annat Àn nöjd.

2025幎7月14日

Skyddscentralen からの回答

Hej Maria, Tack för att du skriver en Àrlig recension, vi skall såklart ordna med detta omgående!

Vi har vÀldigt många bestÀllningar som Àr påvÀg runt om i landet varje dag, vi försöker hålla stenkoll på alla ordrar kommer fram i tid!

HÀlsningar från oss på Skyddscentralen

5぀星のうち2の評䟡

BÀttre kontroll av varorna före

BÀttre kontroll av varorna före leverans.

2025幎6月30日

Hej Elof,

Vi tackar för din fina recension, som sagt Àr det alltid svårt att kontrollera samtliga leveranser i minsta lilla detalj innan vi skickar ivÀg alla ordrar. Enligt överenskommet så skickade vi såklart en ny produkt till dig utan extra kostnad, det som Àr viktigt för oss Àr att kunden Àr nöjd - hoppas du nu Àr nöjd och vi tar sjÀlvklart åt oss och ska bli Ànnu bÀttre på att kontrollera Ànnu mer noggrant!

Varma hÀlsningar från oss på Skyddscentralen.

Små radioapparater

Små radioapparater, bra funktioner kÀnns bra att jag köpt dessa nu

2025幎6月24日

Skyddscentralen からの回答

Hej Anette, tack för att du både handlar och skriver en fin recension!

Stort tack från oss på Skyddscentralen

5぀星のうち5の評䟡

Första hjÀlpen kit för hund

Perfekt Första-hjÀlpen kit för hund. Många olika delar för olika behov. Dessutom går 10 % till Hundstallet.

2025幎6月24日

Hej Lisa-Karolina,

VI blir så otroligt glada nÀr vi får höra så fint om vårt Första-HjÀlpen kit för hund, tack för att Àven du hjÀlper Hundstallet genom att handla hos oss!

Varma hÀlsningar
Skyddscentralen

5぀星のうち4の評䟡

Fantastisk kundservice.

Efter att ha fått hem ett överlevnadsarmband med en vÀldigt kort leveranstid så mÀrkte jag att det var trasigt. Skrev först en negativ recension och fick dÀrefter ett vÀldigt snabbt återkopplande av Benjamin Roxenvall som sen hjÀlpte mig att få pengarna tillbaka utan några konstigheter. Att en trasig produkt skickas ut kan hÀnda alla företag men en bra och snabb kundservice som denna Àr verkligen inget som kommer från alla företag. Kan inget annat Àn att ge en bra recension efter min upplevelse.

2025幎6月26日
自発的なレビュヌ

Skyddscentralen からの回答

Tack snÀlla för din fina recension!

Önskar vi alla på Skyddscentralen :)

2025幎6月10日

Hej Ann-sofie,

Vad roligt att Àven du tycker vi håller i det vi lovar betrÀffande just leveranser!

Tack för din recension,

Glad midsommar önskar Skyddscentralen!

5぀星のうち3の評䟡

Det jag inte tyckte om var att dom

Det jag inte tyckte om var att dom passar inte i hållet i bilen som Àr gjort för dom

2025幎5月27日

Hej Eva,

Vad tråkigt att just våra kitt inte Àr anpassade för just din bil, vi önskar att alla bilar hade haft samma typ av utrymme för dessa men tyvÀrr Àr så inte fallet - vi har försökt designa en så praktisk vÀska som möjligt för att dom flesta skall få plats med den i t.ex bilen!

Vi hoppas verkligen du Àr nöjd med innehållet, varmt vÀlkommen åter!

Tack från Skyddscentralen!

Snabb leverans bra produkt

Snabb leverans bra produkt

2025幎5月21日

Skyddscentralen からの回答

Vad roligt att Àven du tycker vi håller snabba leveranser samt att produkterna håller hög kvalitet!

Tack från oss på Skyddscentralen!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket för pengarna och bidrag till hundstallet

Första hjÀlpen vÀskan för hund innehöll vÀldigt mycket grejor till ett bra pris och leveransen var snabb.
Mycket nöjd. Extra plus Àr också bidraget till hundstallet. Det avgjorde mitt val av vÀska.

2025幎5月19日

Hej Ann-Helen,

Vad glada vi blir! så hårt vi har jobbat med att plocka fram vårt Första hjÀlpen för hund och det lönar sig verkligen med alla ni som tycker att det Àr så bra, otroligt kul!

Tack för ditt bidrag till Hundstallet!

Stort tack från oss på Skyddscentralen

5぀星のうち5の評䟡

Att fÃ¥ ett kit som Àr anpassat för hund

Att få ett kit som Àr anpassat för hund och som Àr bra storlek att få platts i ryggsÀcken!

2025幎5月9日

Hej Karin,

Perfekt att du kan få med dig första hjÀlpen för hund i din ryggsÀck, helt rÀtt tÀnkt!

Önskar dig en fin sommar
Skyddscentralen

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス