レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiske piger som virklig ramte gÊsterne med den helt rigtige stemning🥳 glÊder mig til nÊste uge hvor der er damefrukost og jeg for besÞg af en af de mandlige eventfolk🥳 Maja og Valentina er... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Stripper til julefrokost Bestemt ikke sidste gang vi booker en stripper ved Sky Strip & Event. Alt gik som planlagt og begejstringen blandt svendene var helt sikker stor ved aftenens pikante overra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Michaela kom og dansede og serverede for os I BirkerÞd 29/11. Vi opholdte os pÃ¥ den lokale kro, hvor vi afholdte vores herre julefrokost. Vi aftalte at vi skulle have noget underholdning forbi, og he... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Danmarks bedste strip bureau. Hos SkyStrip finder du Danmarks frÊkkeste stripper og de dejligste eventpiger til alle typer af events. Vi sÞrger for professionel underholdning til dit event – pifter din fest op med frÊk strip, nÞgen servering og dejlige eventpiger

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Valentine s party

Hej,
Det var en virkelig god samtale på telefonen, og samarbejdet gik rigtig godt. Vi fandt en, der passer perfekt til vores team.
Daisy var virkelig dygtig 🔥 Hun gav den fuld gas, kom til tiden og leverede en fantastisk indsats.
Jeg vil helt klart anbefale at booke hende til jeres show – og vi ville uden tvivl booke hende igen og igen 🔥🔥🔥

2026幎2月14日
5぀星のうち5の評䟡

Mercedes fik jeg til at komme på mega

Mercedes fik jeg til at komme på mega kort varsel hun var mega spontan og så nem at snak med og hun gjorde alt til 10/10 og ekstra til vi alle altså 35+ har intet dårligt at sige alt i alt mega fedt show du er elsket herfra vil sige Til alle hvis i mangler en stripper så ring til mercedes

2025幎7月8日
5぀星のうち5の評䟡

Chloe har vÊret til vores polterabend i

Chloe har vÊret til vores polterabend i NykÞbing F . Hun er simpelthen for fantastisk. En vidunderligt krop som 5 fyre med bÞrn kun kan drÞmme om, vi siger tak for en fantastisk show og tak for at kunne nyde denne fantastiske stripper.

PrÞvede at putte 100 stjerner, kunne man Ã¥benbart ikke 😉🎉❀

Alle de bedste anbefalinger for at bestille CHLOÉ!!!

2025幎6月13日

Smukke Olivia

Olivia er en super skÞn og dejlig pige. Vildt god oplevelse. Hun er en vildt god danser med en god udstråling og vildt flot krop. Men det bedste er hendes sÞde personlighed, som ikke er til at stå for!
Vi var mere end tilfredse

2025幎5月10日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil lige smide en anmeldelse på det

Jeg vil lige smide en anmeldelse på det lÊkreste stripshow vi fik igår d.18/1-25 wauuuw det var en stripper der vidste hvordan hun fik publikum med og virkelig lavede et show der var anderledes
Jeg kan ikke anbefale Justina nok, det er IKKE sidste gang vi bestiller et show med hende! FrÊkt, ligepå og sexet, ligesom det skal vÊre!

2025幎1月18日

Jeg kontakter sky Strip og Event og

Jeg kontakter sky Strip og Event og Beder om det vildeste show de kan tilbyde de sender justina som ellers ikke var vores foretrukne valg men Hun gjorde det sindsygt godt
Vi fortryder ikke et sekund !
God og hurtig service vi er tilfredse ku jeg give 10 stjerner havde jeg gjort det

2025幎1月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス