レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hun er virkelig god til og fÃ¥ alle med i festen om det er med den der holder festen eller om det er publikum sÃ¥ er hun god til og fÃ¥ alle med i festen og skaber en god stemning det er virkelig alt i a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fin hjemmeside, nemt at booke. Hurtigt svar med alternativt tidspunkt da Þnskede stripper allerede var booket. Casanova var intet mindre end fantastisk og levede fuldt ud op til de ellers hÞje forven... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Serena leverede et show i top klasse. Vi bestilte hende som overraskelse til vores ven til en fest, og hun leverede et max lÊkkert show. SÃ¥ er hun ogsÃ¥ fantastisk smuk, og ved i den grad hvordan hun s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi havde Serena forbi til vores fest. Serena er en sjÊlden skÞnhed. Hendes yderst velformede krop, sÞde smil og indbydende personlighed forfÞrte os alle. Vi var yderst tilfredse med showet og der gÃ¥r... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Strip Danmark er et dansk event bureau, som håndterer booking af festlig og sensuel underholdning til polterabend, fÞdselsdag, svendegilde, julearrangementer, diskoteker, firma events m.m. Strip Danmark har Danmarks stÞrste portefÞlje af professionelle pige- og mandestrippere, samt smukke eventpiger og frÊkke morgenbollefyre.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Barbie Ken – showet vi stadig taler om! 🔥

Vi bookede Barbie Ken til min vens 30-Ã¥rs fÞdselsdag – og WOW! Han kom, han strippede, han erobrede rummet 😅 Energien var helt i top, og han havde bÃ¥de mÊnd og kvinder med fra fÞrste beat. Professionel, charmerende og med masser af glimt i Þjet (og lidt mere, hvis man var heldig at stÃ¥ forrest 😉).
Vi grinede, skreg og klappede – og jeg kan love, det ikke bliver sidste gang, Ken inviteres til fest!

2025幎10月18日

Olivia perfekt strip

Hun er virkelig god til og få alle med i festen om det er med den der holder festen eller om det er publikum så er hun god til og få alle med i festen og skaber en god stemning det er virkelig alt i alt et godt strip show hun kan sÊtte i gang

2025幎8月30日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg bliver nÞd til at skrive her inde

Jeg bliver nÞd til at skrive her inde da det er det eneste sted jeg kan komme i kontakt med jer. I svare hverken på telefon eller e-mail. Jeg bokkede den fÞrste kl 1 om natten så kom hende jeg havde bestilt sammen med miss venom heller ik og så prÞvede jeg at bestille en akut, som så heller ikke kom så dermed har jeg betalt 3 gange bokkinggebyr. I må svare min mail så jeg ik behÞves og skrive her inde!

2025幎7月9日

Hej Simon

Vi beklager hvis du ikke har haft held til at komme igennem til os på telefonen - du kan se vores telefon åbningstider på vores hjemmeside.

Vi har ikke modtaget mail fra dig. Den kan vÊre gået tabt i et spamfilter et sted - det sker desvÊrre ind imellem :(
Vi har forsÞgt at kontakte dig via sms på det telefonnummer, vi tidligere har kommunikeret med dig - du svarer dog ikke.
Kl. 1 om natten er vores telefon ekspedition lukket, og vi håndterer heller ikke online bookinger kl. 1 om natten.
Ved akut bookinger forsÞger vi efter bedste evne at imÞdekomme Þnsker, men kan ikke altid garantere at det lykkes fuldt ud - vi anbefaler at booke i god tid.
De bookinggebyrer du har betalt for meget, vil vi gerne returnere til dig, men vi behÞver et kontonummer at overfÞre til.
Venligst svar på de sms vi har sendt dig, eller ring til os indenfor vores telefon åbningstid.

5぀星のうち5の評䟡

Ken leverede et et verdensklasse show

Ken leverede et et verdensklasse show til en venindes polterabend på partybussen. Stemningen blev lÞftet på et splitsekund Ken var sÞd og venlig til at spÞrge ind til Þnsker for showet - kan varmt anbefales!

2025幎5月31日

Strip Danmark からの回答

Tak for anbefalingen af Ken :)

5぀星のうち5の評䟡

Olivia leverede et klasse show

Olivia leverede et klasse show. Der var absolut intet at brokke sig over. Hun gÞr sit eget show, og sÞrger for at underholde alle. Det er anderledes, men på en rigtig god måde!

2025幎5月17日

Strip Danmark からの回答

Hej Mark, tak for din anbefaling af Olivia :)

Olivia

Olivia laver et totalt i orden strip show hver gang! Vildt flot og smidig pige. Og så ser hun da også bare virkelig godt ud!

2025幎4月19日

Strip Danmark からの回答

Hej Daniel, tak for din anbefaling af Olivia :)

Liam fra Stripdanmark

Vi lavede en akut bestilling på mandestrip til en 30 års fÞdselsdag. Vi endte med at få Liam, og han var super cool! Han var helt med på at tage noget rÞg på fÞdselaren med politikostume, og så leverede han et fantastisk show. Alle pengene vÊrd!
Liam kan helt klart anbefales til alle som Þnsker et fedt indslag til deres fest🥳

2025幎3月15日

Strip Danmark からの回答

Hej Kasper, tak for den fine anbefaling af Liam :)

5぀星のうち3の評䟡

jens

hej, jeg er kim på 8 år.
mig og shling og slang var klar på en god til, indtil denne store tykke mand ikke lod mig ind! men jeg sneg mig ind af badevÊrelses vinduet, det fÞrste jeg ser var jens, han havde dillermanden ud og var klar på en god til, jeg havde en god tid, hils trine.

2024幎11月6日

Serena 😀 ❀

Serena var super dejlig og var bare klar pÃ¥ gode tider, leverede et fantastisk show og alle var mega glade 😀😃 ❀ i Þvrigt havde hun vildt flotte bryster, og var vildt smuk ❀

2025幎3月1日

Strip Danmark からの回答

Hej Magnus, tak for den flotte anbefaling af Serena :)

5぀星のうち5の評䟡

Vi var helt slået bagover af Olivia

Nu er det anden gang vi booker Olivia, fordi hun altid gÞr det vildt godt og hun ser virkelig godt ud
.. Hun er virkelig en god danser! God og hurtig service ved Strip Danmark ogsÃ¥.

2025幎2月7日

Strip Danmark からの回答

Hej Denis, tak for din anmeldelse :)

Miley Fox

Jeg havde lovet mine kollegaer smÞrrebrÞd og strip, når jeg havde solgt mit hus.
Jeg var inde og kigge på Strip Danmark og var ikke i tvivl om hvem der skulle komme da jeg havde set Miley.
Og jeg blev ikke skuffet.. tvÊrtimod meget positivt overrasket.
Ud over at vÊre super smuk, er hun en virkelig sÞd og behagelig kvinde, med en god energi.
Hun kom til tiden og hun leverede et show ud over det sÊdvanlige.
Jeg har set strip en del gange, men Miley er klart 'numero uno'.
Bliver der en nÊste gang.. Så bliver det Miley.

2025幎1月31日

Strip Danmark からの回答

Hej Henrik, tak for din anbefaling af Miley Fox :)

Serena 😍❀

Det bedste stripshow vi nogensinde har fÃ¥et 😍❀❀Vi var vildt glade for det vi fik, meget godt arrangement. Vi er meget tilfredse og mega fedt show serena leveret.🥰😘😍❀

2025幎1月31日

Strip Danmark からの回答

Tak for roserne til Serena :)

5぀星のうち5の評䟡

Olivia er det rene skunst i sig selv

Olivia laver ikke bare et kunstnerisk show, men er også i sig selv kunst at kigge på! Hun ligner en virkelig en gudinde og samtidig har hun den frÊkkeste personlighed! Vi booker altid hende fremover!

2024幎12月28日

Strip Danmark からの回答

Hej Oliver, tak for den flotte anbefaling af Olivia :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。