Slagterkrabbe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Fik leveret helstegt pattegris denne weekend til et studentergilde, og jeg havde bestilt standard udgaven til 199,- pr. kuvert. PÃ¥ hjemmesiden lyder denne version rigtig lÊkker. Jeg havde... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Har lige afhentet et ja tak tilbud i BrÞnderslev Kan godt vÊre det her er billigt, men det ogsÃ¥ den ringeste pakning jeg nogensinde har set! Faktisk tÊt pÃ¥ at vÊre klamt! Tynde poser, ingen makring... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bedste Slagter De bedste pÃ¥lÊgsmÊnd vi til dato har fÃ¥et🀩 super lÊkre samt frisk og meget smagsfulde 👏👏👏 Bestemt vores favorit sted fremover😍 KÞrer gerne fra Klarup Aalborg for at nyde godt a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super kvalitet. Mad i rigelige mÊngder. Super god service med en professionel servering i buffeten. Alt i alt en 100% god oplevelse. Kan varmt anbefales. En super tilfreds familie fra StÞvring👌😀.... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

auktion 6 personers pålÊgs kagemand

vandt den anden dag er 6 personers pålÊgskagemand men der er kun mad nok til 4 personer og er slet ikke det på der er på billedet og det er nok sidste gang jeg byder på vare ved jer og det var en stor skuffelse at i ikke ved hvad man har vundet når man kommer og til hvad pris. langt fra styr på det

2016幎1月24日
5぀星のうち2の評䟡

Glemsom personale

Ja maden fejler intet - men man skal virkelig sikre sig inden man forlader butikken. Jeg stod i kÞ med 4 foran mig, men det tog alligevel en 1/2 time. 2 af kunderne foran mig havde personalet rod med deres ordre, da jeg endelig kom til og fik min julefrokost ; lovede pigen bag disken, at alt var husket. Ja det holdt lige indtil, de ringede fra butikken, at de havde glemt et fad med kÞd. De kom ud på adressen, og derefter checkede vi de varme retter - og en af retterne manglede! Igen måtte de ud med retten, da jeg i dag leverede varmekassen tilbage, nÊvnede jeg i butikken, at jeg fandt det skuffende at de ikke havde styr på leveringerne!

2013幎12月14日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk mad og kanon god service!

Vi skulle holde 60-års fÞdselsdag i lÞrdags for 20 pers. og bestilte maden hos Slagter Krabbe i BrÞnderslev.
Det var rigtig god service da vi kom for at hente maden og vi blev mÞdt at smil og fÞlelsen af at kunden virkelig er i centrum.
Da vi er kÞrt med maden opdager jeg at vi ikke har fÃ¥et brÞd med til maden. Vi vender om for at hente det og da jeg kommer ind i butikken fortÊller slagteren mig at han forsÞgte at ringe til mig lige da vi var kÞrt, da han selv havde opdaget fejlen. Den dag havde jeg sÃ¥ vÊret sÃ¥ dum at glemme min tlf. derhjemme, sÃ¥ det var jo selvfÞlgelig min egen fejl at han ikke kunne fÃ¥ fat pÃ¥ mig. Jeg betragtede det hele som en simpel forglemmelse og tÊnkte egentlig ikke mere over det. Men da han overrÊkker mig brÞdene giver han mig samtidig 2 ekstra bakker flÞdekartofler med gratis, som undskyldning for fejlen. SE DÉT ER SKU SUVERÆN SERVICE!
Jeg var inden festen nervÞs for om der nu var mad nok (selvom jeg havde bestilt til 22 pers.) da mange af gÊsterne var voksne mennesker med en god appetit, men det var absolut ikke noget problem. Der var rigelig mad!
Da vi om mandagen kom for at aflevere varmekasser og skåle er personalet meget interesseret i at hÞre hvordan vores oplevelse af maden har vÊret. Kun det bedste til deres kunder.
Slagter Krabbe og hans personale fortjener den stÞrste ros, både for deres madlavning og for deres betjening!
Bestemt ikke sidste gang vi har handlet der. Vi kan varmt anbefale Slagter Krabbe!

2012幎6月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス