Ingen smag i deres mad og deres persille sovs har aldrig vÊret i nÊrheden af det, smagte som ren mÊlke sovs Deres bÞfsandwich var halv kold og gummi bolle og deres servitrice indrÞmmede sovsen ikke... ãã£ãšèŠã
Fik snitsel og hel stekt rÞdspÊtte, begge dele var "drÊbt " smÞret var virkelig harsk , nok den dårligste mad oplevelse jeg har haft, havde ellers glÊdet mig rigtig meget.. men desvÊrre
Smukt beliggende restaurant ved Bygholm SÞ i udkanten af Horsens. Maden jÊvn og traditionel, men nogenlunde o.k. til prisen. PÃ¥ minussiden: Sur, nÊrmest fjendtlig vÊrtinde. Dyrt og dÃ¥rligt fadÞl he... ãã£ãšèŠã
BesÞgte stedet i gÃ¥r aftes. Menu kortet reklamere med mad lavet fra bunden. Det kan man ikke sige er tilfÊldet. Jeg fik stjerneskud, asparges var fra glas/dÃ¥se og fisken var friturestegt. Min mam fik... ãã£ãšèŠã
Ãv Þv Þv.
Langsom service og maden var kedelig og skuffende, desuden var noget af kÞdet og fisken nÊrmest rå.
Beware
Very disappointed,,place down by a lake looked very promising but the food was not very good at all,,hostess was not very nice,,she was impolite and very grumpy,,pay top dollar for food that is under parâŠnever again
Restaurant Kysten Perle
Restaurant Kysten Perle
Middelmåde til ringe mad, uhÞflig og nedladende servitrice. Kan ikke anbefales på nogen måde.
Ikke godt
Kedelig mad
Deres bÞfsandwich var halv kold og gummi bolle og deres servitrice indrÞmmede sovsen ikke smagte af persillesovs men det var nu engang sÃ¥dan den var ð±ð¢
DÃ¥rlig oplevelse ift. prisen
Vi bestilte to schnitzler, men desvÊrre levede oplevelsen ikke op til forventningerne. Kartoflerne smagte som noget, der var direkte fra dÃ¥se, og schnitzlen var dÊkket af en tyk panering, der hverken var sprÞd eller appetitlig â nÊrmere tung og melet. Den sÃ¥kaldte âsmÞrsovsâ smagte mere af margarine end af smÞr. Betjeningen bidrog heller ikke positivt til oplevelsen; den kvinde, der tog imod vores bestilling, virkede uengageret og smÃ¥irriteret, selvom vi blot sagde: âTo schnitzler, tak.â
Virkelig smagslÞst mad og uhÞfligâŠ
Virkelig smagslÞst mad og uhÞflig betjening. Virkelig ikke et besÞg vÊrd..
LÊkker mad
LÊkker mad, hurtig og meget venlig betjening i hyggelige omgivelserâŠ.
Absolut en perle pÃ¥ kystenð
Vi ventede 2 timer på vores mad
Vi ventede 2 timer på vores mad, min kÊreste overhÞrte kokken og tjeneren stå og snakke om vores bord, hvor de slet ikke var begyndt på maden, tjeneren kommer og siger den er på vej, hvor min kÊreste svarede ja, det kunne han godt hÞre de stod og snakkede om, hvorefter tjeneren udbryder JA men kvitteringen blev jo ligesom vÊk!
Ãrgeligt da maden endelig kom, var det egentlig ikke sÃ¥ hyggelig mere, man ville faktisk bare hjem igen.
Fik en vandet rejemad med frosne rejer.
Fik en vandet rejemad med frosne rejer.
Den smagte ikke af noget. Heller ikke pÊnt anrettet. Den var bestemt ikke 120 kr vÊrd.
Alt for dyre drikkevarer. En alm sodavand koster 59 kr.
Fint sted hvis man har hund sÃ¥ deâŠ
Fint sted hvis man har hund så de velkommen men man skal helst ikke have spÊdbÞrn med de er ikke velkomne i barnevognen. På trods af at man har fået at vide af en medarbejder at man godt må komme med barnevogn lidt tidligere på dagen.
mega hyggeligt sted
mega hyggeligt sted - god mad - god service og vildt hyggeligt - kan anbefale deres salat med gede ost â€ïž
Sidste besÞg på Kystens Perle
Mad og drikkevarer er slet ikke priserne vÊrd. Denne gang fik vi en fiskefilet, som var en tynd lille sag, godt dyppet i frituren. Coca Cola Zero var en fesen omgang, nÊrmest uden brus. Vi har vÊret der flere gange, og må konkludere at isÊr maden er virkelig skuffende hver gang. Vi sad iÞvrigt på den nye terrasse, som sild i en tÞnde, fordi der skulle presses så mange gÊster ind som muligt.
DÃ¥rlig service
Jeg var godt tilfreds med det jeg bestilte, men fik en utrolig dårlig energi fra medarbejderen, fordi jeg havde nogle spÞrgsmål til menuen, og det kunne vedkommende ikke lide. Hun råbte "holdt kÊft man", da jeg stillede spÞrgsmål, og det gÞr jeg helt klart ikke vil komme der igen. Det er utroligt, hvordan man kan arbejde med service og mennesker, og ikke engang tale med en pÊn tone, blot fordi vedkommende var stresset. Hun rullede også Þjne ad mig, da jeg spurgte om noget andet. En virkelig trist oplevelse.
Bedste mad sted i horsens som jeg har vÊret ved!
Jeg var der til aftensmad tid cirka 18:15 mig og min familie blev serviceret og budt velkommen af selveste Tina Stenderup (ejeren)! super sÞd imod os maden var hurtigt fÊrdig
dejlig ro! bare i det heltaget
dejligt sted og mad var fantastisk.
Jeg var der I dag til frokost bestilteâŠ
Jeg var der I dag til frokost bestilte en pariserbÞf havde glÊdet mig men bÞffen var tÞr og helt gennemstigt pyyy til 189 kr
Tartelet med en kylling der smagte afâŠ
Tartelet med en kylling der smagte af tun/kattemadð€®
Stjerneskud
Fik et meget lille, skrabet og kedeligt stjerneskud, serveret som aftensmad, men svarende til et let middagsmåltid. Ingen hjemmehÞrende dressing og ingen laks. TÞrre fiskefilet og minimal rejer på toastbrÞd med 2 asparges fra glas og en teske kaviar. Meget skuffende til prisen, dog var servicen god.
Super fedt sted ,konge service mega godâŠ
Super fedt sted ,konge service mega god mad,
Havde jeg kunne give 0 stjerner
Havde jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Virkelig dårlig oplevelse. Man fik rettere fÞlelsen af at vÊre til besvÊr end gÊst. Jeg spurgte ved disken, om jeg kunne få en vegetar burger, hvortil medarbejderen sagde nej og rullede nÊrmest med Þjnene og sagde, at jeg skulle sÊtte mig på min plads, så ville hun tale med kÞkkenet. Er jeg en skoleelev siden jeg skal "sÊtte mig på min plads"? Virkelig nedladende. Efter noget tid, fik jeg alligevel min mad, så hvorfor den tone til at starte med, når jeg spÞrger? Jeg hÞrte også hvordan tonen var overfor andre kunder; og det er fuldstÊndig uacceptabelt og uprofessionelt. Jeg kommer ikke igen.