レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinÊrt fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at fÃ¥ leveret til dÞren. Der bliver gjort meget for at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nemt at bestille på nettet. Alle vigtige informationer omkring evt. senere leveringer pga. lav lagerstatus. Hyggelig pakke med en lille snack til hesten og ejer.

䌁業が回答したした

Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode rÃ¥d og yder sin hjÊlp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud pÃ¥ et bredt udvalg af deres kv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fin info og venlig og god kontakt i hele forlÞbet frem til levering Rigtig god service hele vejen igennem, tak mvh linda

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者

圓該䌁業による蚘述

Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 65ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har handlet med Slettebjerg foder

Jeg har handlet med Slettebjerg foder imellem 1-2 Ã¥r og de er helt fantastiske, hurtig svare tid og man kan hente sit foder nÊrmest samme dag ☺ Jeg kan altid skrive til dem hvis jeg skal have bestilt noget hjem eller har spÞrgsmÃ¥l ☺ kÊmpe anbefaling her fra ☺

2025幎1月23日
自発的なレビュヌ

Hej Isabell!
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at vÊre en trofast kunde hos os! Det betyder virkelig meget for os, at du er glad for vores service og fleksibilitet.
Vi gÞr altid vores bedste for at hjÊlpe hurtigt og sÞrge for, at du får det, du har brug for.

Din anbefaling varmer – vi glÊder os til at handle med dig i mange Ã¥r fremover!

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering. Bestilte en eftermiddag, og fik umiddelbart besked om at leveringen kom dagen efter.
Godt nok fordi de alligevel var i nÊrheden, men dejligt m. en returbesked, og kun et ekstra plus at jeg var så heldig.
Hurtig respons på SMS, sÞd og venlig.

2025幎1月8日

Hej Hanne!
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for, at du satte pris pÃ¥ den hurtige levering og vores kommunikation. Det betyder meget for os, at tingene fungerer smidigt – og hvor heldigt, at vi lige var i nÊrheden!

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen. Tak fordi du valgte os!
mvh Stine / Slettebjerg Foder

Service er altid i top 🫶

Stine er altid sÞd at snakke med, fleksibel med afhentning af foder og giver altid en god service 🀩

2025幎1月6日

Hej Christina!
Tusind tak for de sÞde ord! Vi er sÃ¥ glade for, at du oplever god service – og at du sÊtter pris pÃ¥ vores fleksible afhentningsmuligheder!
Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hjÊlpe dig igen.

mvh Stine / Slettebjerg Foder

Varerne sÊttes frem til afhentning

Varerne sÊttes frem til afhentning hurtigt, besked på sms
Hurtigt og nemt

Hej Ditte!
Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du oplever vores afhentningsservice som både hurtig og nem – det betyder meget for os.

Vi håber at se dig igen snart!
mvh Stine / Slettebjerg Foder

God service, hurtig levering.

2024幎12月6日

Hej Ursula,
Tusind tak for din anmeldelse! 🚀
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og levering. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!
mvh Stine / Slettebjerg Foder

Super hurtig service og stor

Super hurtig service og stor hjÊlpsomhed - bestilte lÞrdag aften og kunne hente sÞndag formiddag

2024幎12月16日

Hej Betina,
Tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at du oplevede vores service som hurtig og hjÊlpsom. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Helt fantastisk service hos Stine

Helt fantastisk service hos Stine, hun går ud af sit gode skin for at hjÊlpe en. Jeg kÞrer langt for at handle hos Stine, den service er svÊr at finde idag.

Hej Nathja,
Tusind tusind tak - Det betyder meget at vores service bliver vÊrdsat! Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen,

Ville give 10 stjerner hvis muligt

Ville give 10 stjerner hvis muligt - ALTID fantastisk service og hjÊlp! 🙌🏻🀩🀩🀩🀩

Hej Camilla,
Tusind tak for det flotte ord! Vi tager meget gerne i mod de 10 stjerner ;)

Hurtigt og nemt :)

Hurtigt og nemt :)

2024幎11月27日

Hej Sigrid,
Vi er rigtig glade for din anmeldelse, tusind tak for at handle hos os - vi håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang,
mvh Stine / Slettebjerg Foder

Stort udvalg og god og behagelig

Stort udvalg og god og behagelig service.

Hej Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse,
Vi er rigtig glade for at du har valgt at handle hos os, og vi håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang,

Super god service

Hej Ulla,
Tusind tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for at du har vÊret tilfreds med vores service.
Vi håber at kunne hjÊlpe dig en anden gang,

Alt fungerer- tak

Alt fungerer- tak

Hej Elena,
Tusind tak for din anmeldelse - det er vi rigtig glade for :) Vi glÊder os til at byde dig velkommen en anden gang.
mvh Stine / Slettebjerg Foder

Virkelig god og meget personlig service

Virkelig god og meget personlig service 🌟 jeg havde lavet fejl i min bestilling som blev opdaget af Slettenberg, og de var super fleksible. Vil anbefale dem til hver en tid 👍

2024幎11月29日

Hej Jannie,
Mange tusind tak for den flotte anmeldelse - og skÞnt vi fandt ud af det hele alligevel, fejlen til trods :)
Vi håber på at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang!

Varme anbefalinger

Stort, godt udvalg og super hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg handler der :-)

2024幎11月11日

Hej Katrine,
Tusind tak for anmeldelsen - vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse og gerne vil handle hos os igen :)

Bestilt foder fra NH

Bestilt foder fra NH, som var udsolgt.
Fik en fin sms, at de sendte det ligeså snart det kom hjem. Nogle dage efter fik jeg en sÞd sms igen, at de var igang med at pakke og ville sende det. Super service

2024幎11月9日

Hej Stefanie,
Tusind tak for din anmeldelse, den sÊtter vi virkelig pris på! Vi håber vi får lov at hjÊlpe en anden gang,
mvh Stine / Slettebjerg Foder

Super service, rigtig god kommunikation og mega hurtig ekspedition. Kan helt klart anbefales 😁

2024幎11月9日

Hej Louise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi virkelig pris på!
Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen en anden gang :)

Alt til UG

Varen kom hurtigt og levede op til forventningerne

2024幎10月26日

Hej Hanne,
Tusind tak for den pÊne anmeldelse, det er vi rigtig glade for!
Vi glÊder os til at se dig i butikken igen,
mvh Stine / Slettebjerg Foder

God pris, godt sortiment og hurtig levering

Jeg er rigtig tilfreds med mit kÞb og kan anbefale at handle der.

2024幎10月8日

Hej Gry,
Tusind tak for de pÊne ord, de er vÊrdsat :) Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig igen,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。