Hvis man kunne give flere stjerne gjorde jeg gerne det da serviceniveauet her er ekstraordinÊrt fremragende :) Hurtig levering med mulighed for at fÃ¥ leveret til dÞren. Der bliver gjort meget for at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nemt at bestille på nettet. Alle vigtige informationer omkring evt. senere leveringer pga. lav lagerstatus. Hyggelig pakke med en lille snack til hesten og ejer.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service og ekspertise hos Slettebjerg Foder. Stine Balchen giver gode rÃ¥d og yder sin hjÊlp hvis der er brug for det. Slettebjerg Foder har tit gode tilbud pÃ¥ et bredt udvalg af deres kv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin info og venlig og god kontakt i hele forlÞbet frem til levering Rigtig god service hele vejen igennem, tak mvh linda
äŒæ¥ãåçããŸãã
Foder til heste og hobbydyr ved Ringsted. Foder fra Nordic Horse, Aveve, Regulator Complete, TRM, Equine America og mange flere. Hurtig levering, kompetent og erfaringsbaseret rådgivning med udgangspunkt i det enkelte behov.
Knud Lavardsvej 33, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har handlet med Slettebjerg foder imellem 1-2 Ã¥r og de er helt fantastiske, hurtig svare tid og man kan hente sit foder nÊrmest samme dag âºïž Jeg kan altid skrive til dem hvis jeg skal have bestilt noget hjem eller har spÞrgsmÃ¥l âºïž kÊmpe anbefaling her fra âºïž

Slettebjerg Foder ããã®åç
Ekstrem hurtig levering. Bestilte en eftermiddag, og fik umiddelbart besked om at leveringen kom dagen efter.
Godt nok fordi de alligevel var i nÊrheden, men dejligt m. en returbesked, og kun et ekstra plus at jeg var så heldig.
Hurtig respons på SMS, sÞd og venlig.

Slettebjerg Foder ããã®åç
Stine er altid sÞd at snakke med, fleksibel med afhentning af foder og giver altid en god service ð€©

Slettebjerg Foder ããã®åç
Varerne sÊttes frem til afhentning hurtigt, besked på sms
Hurtigt og nemt

Slettebjerg Foder ããã®åç
Super hurtig service og stor hjÊlpsomhed - bestilte lÞrdag aften og kunne hente sÞndag formiddag

Super god service og rÃ¥dgivning 5âïž +

Slettebjerg Foder ããã®åç
Helt fantastisk service hos Stine, hun går ud af sit gode skin for at hjÊlpe en. Jeg kÞrer langt for at handle hos Stine, den service er svÊr at finde idag.

Slettebjerg Foder ããã®åç
Ville give 10 stjerner hvis muligt - ALTID fantastisk service og hjÊlp! ðð»ð€©ð€©ð€©ð€©

Slettebjerg Foder ããã®åç
Virkelig god og meget personlig service ð jeg havde lavet fejl i min bestilling som blev opdaget af Slettenberg, og de var super fleksible. Vil anbefale dem til hver en tid ð

Slettebjerg Foder ããã®åç
Stort, godt udvalg og super hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg handler der :-)

Slettebjerg Foder ããã®åç
Bestilt foder fra NH, som var udsolgt.
Fik en fin sms, at de sendte det ligeså snart det kom hjem. Nogle dage efter fik jeg en sÞd sms igen, at de var igang med at pakke og ville sende det. Super service

Slettebjerg Foder ããã®åç
Super service, rigtig god kommunikation og mega hurtig ekspedition. Kan helt klart anbefales ð

Slettebjerg Foder ããã®åç
Jeg er rigtig tilfreds med mit kÞb og kan anbefale at handle der.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã