Jeg opdagede, at der holdt en gul bil ovre ved min genbo ved 14-tiden ⊠jeg sÃ¥ en meget gul bil. Jeg er nysgerrig og gik derover og opdagede, at min genbo fik slebet knive af Slibemesteren ⊠L... ãã£ãšèŠã
Utrolig god service at Louis fra Slibemesteren kommer til dÞren. Hans arbejde er af hÞj kvalitet og prisen er virkelig rimelig. Det giver stor mening for os at fÃ¥ knivene slebet professionelt frem for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god service, knivene er som nyeð€© Jeg arbejder til daglig i Kantine og mine knive er mit vigtigeste vÊrktÞj, som jeg trykt overlader til slibemestren der med kyndige snilde gÞr mit arbej... ãã£ãšèŠã
Louis er en super behagelig, kompetent og passioneret ung gut, der tager kÊrligt hÃ¥nd om dine knive. Han har hÃ¥ndvÊrket i orden, og sÊtter en Êre i det han laver - der er ingen tvivl om, at han levere... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Slibemesteren tilbyder at slibe skÊrende vÊrktÞj, lige til dÞren. Vi har et rullende vÊrksted, der kÞre ud til kunderne, så man får sine knive tilbage med det samme, og undgår at skulle undvÊre dem i dagevis. Vi sliber kÞkkenknive, brÞdknive, jagtknive, kÞkkensakse, blenderskÊr, mandolinjern, rugbrÞdskÊre, robotklinge, pålÊgsmaskine, Þkser, grensakse, spader, hÊkkesakse, le, stemmejern, hÞvlejern, stofsakse og frisÞrsakse.
ejlskov hede 8, 5471, SÞndersÞ, ãã³ããŒã¯
- 20342061
- info@slibemesteren.dk
- slibemesteren.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Nem, professionel og pålidelig service
Louis kom som aftalt og sleb 15 knive med helt enestående kvalitet. Silkeskarpe allesammen, trods det faktum at enkelte af dem i forvejen lignede noget der var blevet brugt til at hakke grus med.
Effektivt og veludfÞrt slibning af knive
Effektivt og veludfÞrt slibning af knive. Mine knive har nok aldrig vÊret skarpere.
Service var helt i top, og han var utroligt venlig. Ville give flere stjerner hvis jeg kunne.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Venlig, dygtig og snild skÊrsliber
Har haft besÞg af Louis to gange og det spiller bare. Det er nemt at kommunikere om aftalen. Han kommer hjem til dig og sliber alle slags knive - og sÃ¥ er det ikke engang dyrt ðð
De skarpeste knive jeg nogensinde harâŠ
De skarpeste knive jeg nogensinde har haft.
Og i tillÊg er Louis en behagelig mand, som holder sine aftaler.
Jeg vil absolut bruge ham igen og anbefaler ham varmt.
Professionel besÞg af skÊrsliber Louis
Vi havde besÞg af dygtige skÊrsliber Louis, fantastik flot arbejde, vi er meget tilfredse med den fine omhyggelige slibning af knive. Vi vil helt sikkert have Louis til at besÞge os igen en anden gang.
Super fin lille virksomhed
Super fin lille virksomhed, nem kontakt, hurtig respons.
Slibearbejdet udfÞrt til en skarphed der skÊr igennem ens fingreðð
Kun varme anbefalinger her fra.
Han sliber brÞdknive som de skal med bÞljer.
Meget vel slebne knive og meget rimeligâŠ
Meget vel slebne knive og meget rimelig pris
Super du kommer til os ð
Meget fint service og han kan slibeâŠ
Meget fint service og han kan slibe ting og de skÊrer bedre end nye
Meget fleksibel
Meget fleksibel, god service og godt stykke arbejde!
Kan varmt anbefales!
Jeg havde besÞg af Louis i dag og kan kun anbefale han service. Omhyggelig, imÞdekommende og super resultat af den knivslibning jeg fik.
Det er ikke sidste gang han skal forbi.
Respekt for godt håndvÊrk
Super gode nyslebne knive
Utrolig venlig og omhyggelig skÊrsliber
Med Êrlighed kommer man lÊngst..
KAN VARMT ANBEFALES!!!!
Rigtig god service
Rigtig god service - fik svar meget hurtigt m tidspunkt og han kom prÊcis som vi havde aftalt - fik slebet 4 knive - meget tilfreds med arbejdet. Kan varmt anbefales
Herlig oplevelse
Herlig oplevelse, dygtigt håndvÊrk, Slibemesteren Louis kom som vi havde aftalt og sleb mine knive til ug.
Super skarpe og lÊkre at arbejde med. Tak for det ððð¹ð¹ð¹ð¹og sÃ¥ fik vi vendt verdenssituationen i samme Ã¥ndedrag... ðð
God service og godt håndvÊrk
God service og godt håndvÊrk
Har i dag haft besÞg af slibemesteren, og mine knive er nu super skarpe. Med godt humÞr,og god rådgivning kan jeg kun give mine bedste anbefalinger af knivmesteren.
It was easy
It was easy, quick and fair in prices. Thanks a lot.
Virkelig god service
Virkelig god service, og rigtig godt hÃ¥ndvÊrk .. min knive blev som nye, og de var dÊlme medtaget. ððððð
Super god service har fÃ¥et nogleâŠ
Super god service har fået nogle rigtige gode knive og en dejlig glad og trovÊrdig person.
Vil helt sikker anbefale Louis/slibe mesteren.
Fantastisk service og godt håndvÊrk
Fantastisk service og godt håndvÊrk
Har i dag haft besÞg af slibemesteren, og vores knive er nu super skarpe. Med godt humÞr, og god rådgivning i behandling af knivene, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger af knivmesteren.