Slibemesteren レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg opdagede, at der holdt en gul bil ovre ved min genbo ved 14-tiden
 jeg sÃ¥ en meget gul bil. Jeg er nysgerrig og gik derover og opdagede, at min genbo fik slebet knive af Slibemesteren
 L... もっず芋る

Utrolig god service at Louis fra Slibemesteren kommer til dÞren. Hans arbejde er af hÞj kvalitet og prisen er virkelig rimelig. Det giver stor mening for os at fÃ¥ knivene slebet professionelt frem for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god service, knivene er som nye🀩 Jeg arbejder til daglig i Kantine og mine knive er mit vigtigeste vÊrktÞj, som jeg trykt overlader til slibemestren der med kyndige snilde gÞr mit arbej... もっず芋る

Louis er en super behagelig, kompetent og passioneret ung gut, der tager kÊrligt hÃ¥nd om dine knive. Han har hÃ¥ndvÊrket i orden, og sÊtter en Êre i det han laver - der er ingen tvivl om, at han levere... もっず芋る

䌁業情報

1. 研ぎサヌビス
  2. アヌト・手工芞
  3. 刃物補造業者
  4. 刃物店

圓該䌁業による蚘述

Slibemesteren tilbyder at slibe skÊrende vÊrktÞj, lige til dÞren. Vi har et rullende vÊrksted, der kÞre ud til kunderne, så man får sine knive tilbage med det samme, og undgår at skulle undvÊre dem i dagevis. Vi sliber kÞkkenknive, brÞdknive, jagtknive, kÞkkensakse, blenderskÊr, mandolinjern, rugbrÞdskÊre, robotklinge, pålÊgsmaskine, Þkser, grensakse, spader, hÊkkesakse, le, stemmejern, hÞvlejern, stofsakse og frisÞrsakse.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

109件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Slibemesteren er velkommen hos os i ÅlÞkkekvarteret i Odense.

Jeg opdagede, at der holdt en gul bil ovre ved min genbo ved 14-tiden
 jeg så en meget gul bil.
 Louis.
Han havde ikke dog ikke tid til mine knive og Þkser, men kunne komme ved 17-tiden.
Louis kom klokken 17:00 og der opstod hurtigt kÞ.
Der blev osse hurtigt lavet et opslag på en lokal Facebook gruppe.
12-15 familier havde fået slebet mange ting, inden Louis kÞrte hjem klokken 22:00.
Vi var alle meget tilfredse med resultaterne
 og vi nÞd den gode atmosfÊre, som Louis skaber.

Vi blev enige om, at vi nÊste gang laver et opslag på Facebook, inden Slibemesteren kommer.

2026幎8月16日

Varmeste anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale slibemesteren Louis Han er dygtig, priserne er rimelige, og det er hver gang en fornÞjelse at have besÞg af Louis i den gule vogn og efterfÞlgende have perfekt slebne knive.

2026幎8月6日

Skarpe Louis

Han gjorde det. SÞrgede for at alle min knive er skarpe og sÃ¥ gode som nye - og nÃ¥ ja min hÊkklipper, spade og andre haveredskaber.🥰.
En femstjernet oplevelse. 🎇.
Louis er skarp.

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

Ud over at kunne slibe knive og sakse-

Ud over at kunne slibe knive og sakse- og selv en gammel hÊksaks, til perfektion, er Slibemesteren ordholdende og ordentlig i sin fÊrden. Vores varmeste anbefaling

2025幎2月4日

Hej Susanne.
Tak for din flotte anmeldelse! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine pÊne ord😊🔪✚

Pas på fingrene!
Hilsen Louis

Fin kvalitet og fantastisk service

Utrolig god service at Louis fra Slibemesteren kommer til dÞren. Hans arbejde er af hÞj kvalitet og prisen er virkelig rimelig. Det giver stor mening for os at få knivene slebet professionelt frem for selv at prÞve eller kÞbe nye. Vi får god rådgivning og er super tilfredse. Vores nabo opdagede der var skÊrsliber på vejen og nåede også lige at få slebet nogle knive. Varm anbefaling her fra!

2025幎1月9日

Slibemesteren からの回答

Hej Marit, tak for din gode anmeldelse!
Pas nu på fingrene!

Slibemesteren

Så fin service og kvalitet. De gÞr det godt hos slibemesteren.

Bookede Louis fra Slibemesteren og det var en fornÞjelse. Han kom som aftalt og til tiden, og mine knive, en enkelt saks og selv en brÞdkniv, var super skarpe efter at have vÊret gennem Louis hÊnder.
Vi fik også en hyggelig snak.
Selvom det ikke var det bedste vejr og halvkoldt, fik jeg ikke nogen fÞlelse af, at det gik for stÊrkt.
Fin anbefaling her fra.

2025幎1月17日

Slibemesteren からの回答

Hej Charlotte, vi er glade for at lÊse om din gode oplevelse!
Tak for din gode anmeldelse!
Pas nu på fingrene!

Slibemesteren

Fremragende.. ganske enkelt ..

Det må jeg sige.. nu er mine knive godt nok skarpe. Og det var ikke dyrt. Fremragende og hurtigt. Kan anbefales..👍

2025幎1月6日

Slibemesteren からの回答

Det er vi glade for at hÞre, tak for den gode anmeldelse!

Hilsen Louis

Slibrmesteren kom hjem til os

Slibrmesteren kom hjem til os, og ordnede alle vores kÞkkenknive.
Han var seriÞs og realistisk om, hvilke knive, der kunne slibes og hvilke, der ikke kunne betale sig.
Så helt sikker en god service og bedste anbefalinger herfra 👍👌

2024幎12月14日

Super arbejde

Louis er dygtig hurtig og effektiv, skÞnt med nyslebede knive.

2024幎12月7日

Slibemesteren からの回答

Hej Kate, tak for din fine anmeldelse ;)

Skarpe knive

Altså vores knive og selv vores bÞlgeskÊrkniv og Þkser er nu så skarpe at vi skal passe ekstra godt på vores finger. Tak Louis også for den interessante snak
Vores bedste anbefaling
Vh Torben Nebrot