Gebeld door verschillende telefoonnummers, bij het terugbellen wordt geen bedrijfsnaam of medewerkersnaam gegeven. Bij navraag blijkt het om sliminternet te gaan, ze zouden veel van mijn gegevens heb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet. Het was in kwartiertje voor elkaar. Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak. Dankjewel Belarius. Voo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mira Jansen, (Manager) Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alex de koning heb ik mee gesproken
Alex de koning heb ik mee gesproken. Hij staat je goed te woord en is vriendelijk.
Goeie gesprek met hem gehad
Goeie gesprek met hem gehad, en hij heeft me goed geholpen.
Duidelijke uitleg en neemt de tijd voorâŠ
Duidelijke uitleg en neemt de tijd voor de overstap.
Ik werd gebeld door een popiejopieâŠ
Ik werd gebeld door een popiejopie medewerker van âSlimInternet-Vodafone-Ziggoâ.
Het gesprek verliep niet echt soepel na mijn terughoudende reactie op het populaire praat en zeker nadat hij moest toegeven dat ze een reseller zijn en de naam dus SlimInternet is. Na nog een keer een populaire âhey!â en een âweet u het zelf nog wel?â heb ik het gesprek beëindigd.
Doe eens beleefd. Ik ben je bro nietâŠ
Top service, vriendelijk verkoper
Goede ervaring, en super uitleg
Nee werd niet geaccepteerd
Zojuist gebeld door Slim Internet en waren benieuwd hoe het zat met glasvezelf, het huis waar ze voor belden wonen mijn ouders. Die zijn op zo'n leeftijd dat ze hier niet belast mee hoeven te worden.
Toch werd er gepusht om te vragen aan mijn ouders of ze last ervaarden, het feit dat mijn antwoord duidelijk aan gaf dat mijn ouders op leeftijd zijn, werd overduidelijk aan de kant geschoven. Om vervolgens gewoon de verbinding te verbreken als blijkt dat ze er niks aan kunnen verdienen.
Zelf zit ik ook in de sales en daarbij gaat het om duurzame relaties op bouwen en een impact achterlaten. Dit is puur over de rug van iemand anders geld willen verdienen.
Heel fijn dat er reviews geplaatst worden met hoe fijn het allemaal is, maar mijn ervaring is toch even wat anders.
Geholpen door zeer vriendelijke jongeâŠ
Geholpen door zeer vriendelijke jonge man Robin. Deal getekend, internet en tv met 450 euro bol.com voucher en 6 maanden gratis HBO max. Chapeau!!!
Prettig gesprek met Levi gehad
Ik werd goed geholpen en alles was heelâŠ
Ik werd goed geholpen en alles was heel duidelijk! Was blij met de hulp die ik kreeg
Ongevraagd bellen
Gebeld door Stefan (hij wilde zijn achternaam niet noemen) van slim internet. Ik heb aangegeven dat hij mij als consument niet mag bellen. Hij vertelde dat dat zeker wel mocht. Ik ben nooit klant geweest, dus heb verteld dat hij dat zeker niet mocht en dat ik geen interesse heb.
Extremely disappointing customer service
Extremely disappointing customer service.
Every time I call and request to speak in English, the call is either abruptly disconnected or drops after a few minutes. Itâs incredibly frustrating and feels like there's no effort to accommodate non-native speakers.
On top of that, the line connection is consistently weak. After the automated telesecretary, the call often shuts down by itself â making it nearly impossible to get any help or speak to a real person.
Ben een stuk goedkoper uit
Ben een stuk goedkoper uit. Vriendelijke medewerkers. Alles duidelijk en helder. Kortom blij mee
Gebeld door Dennis Jansen van slimâŠ
Gebeld door Dennis Jansen van slim internet. Aangegeven dat met het gebruik van mijn ( zeer oude) gegevens de AVG werd overtreden. Opeens was ik niet meer te verstaan en praatte ik zeer zacht. Toen ik over de AVG ophield, was ik blijkbaar opeens weer goed te verstaan en kreeg vragen over kabel op mij afgevuurd! Zeer kwalijke colportage en de 2e vandaag die colporteert op basis van baggergevens en de AVG overtreed! Ga zeker een klacht indienen!

Netjes te woord gestaan
Netjes te woord gestaan. Vele vragen werden netjes opgelost.

Top geholpen
Ik ben heel goed geholpen door Doria. Ze heeft mij een top aanbod gedaan met Ziggy waardoor ik nu minder betaal en meer internet heb.

Sliminternet ããã®åç
Ik ben heel tevreden met aanbod vanâŠ
Ik ben heel tevreden met aanbod van Ziggo. Levi heeft mij heel goed geholpen op een professionele en vriendelijke manier

Sliminternet ããã®åç
Geen opt-in of "soft opt-in" gedaan.
Zojuist voor een tweede maal gebeld door dit bedrijf. eerst door een "mobiel" nummer, opgehangen en geblokkeerd. daarna door een nummer in Den Bosch.
Mijn vraag, tot 3x toe, hoe zij aan mijn nummer komen, werd eerst 2x niet beantwoord, en daarna met een "u krijgt van mij het rechtvanverzet."
Ik heb me nergens aangemeld voor dit gesprek,
Nergens aangegeven dat je me mag bellen.
Ik ben ook geen oude klant van sliminternet.nl
Tenzij ze expliciet verbonden zijn aan Ziggo. Wat ik opmaak uit de rest van de reviews.
Maar nee, Ik heb nooit een opt in gedaan.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ