Gebeld door verschillende telefoonnummers, bij het terugbellen wordt geen bedrijfsnaam of medewerkersnaam gegeven. Bij navraag blijkt het om sliminternet te gaan, ze zouden veel van mijn gegevens heb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet. Het was in kwartiertje voor elkaar. Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak. Dankjewel Belarius. Voo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mira Jansen, (Manager) Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
prima geholpen
prima geholpen door vriendelijke en deskundige persoon

Sliminternet ããã®åç
Suzi heeft me enorm geholpen
Suzi heeft me enorm geholpen. Ze is erg vriendelijk en professioneel.

Sliminternet ããã®åç
Heel erg behulpzaam ondanks dat hetâŠ
Heel erg behulpzaam ondanks dat het haar 2e werkdag was.

Prettig contact.
Ik ben geholpen door Doria Kabala.
Het was een duidelijk verhaal en hierdoor ben ik overgegaan naar Ziggo.

Prettig gesprek
Prettig gesprek, Elisa vriendelijke medewerker.

Sliminternet ããã®åç
Dego heeft mijn prima geholpen
Dego heeft mijn prima geholpen. super.service

Super goed geholpen
Super goed geholpen. Mooi aanbod waar we op in zijn gegaan.

Jay en Millissa
Jay en Millissa hebben zeer goed geholpen, dank hiervoor

Prettige verkoop.
Duidelijke uitleg en er werd meegedacht met de medewerker. Daarnaast werd er ruimschoots tijd genomen, geen druk.

Sliminternet ããã®åç
Ik ben gisteren gebeld door iemand vanâŠ
Ik ben gisteren gebeld door iemand van Ziggo due man heeft mij echt heel goed en leuk geholpen
Het was een goed en gezellig gesprek

Verkeerde voorstelling van zaken
Sliminternet doet alsof er een 'beste' aanbieding voor internet wordt gegeven, terwijl men alleen maar Ziggo verkoopt. Ook wordt gezegd dat er een offerte wordt gestuurd, waarbij je telefonisch onder druk wordt gezet om deze meteen te accepteren, terwijl ik meermaals heb aangegeven geen contract te willen maar slechts een offerte. Uiteindelijk wordt toch geprobeerd je een contract te laten accepteren onder het mom dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Niet geaccepteerd en blokkeren die handel

Top service
Top service,.zo goed geholpen door LeviððŒ
Hij had alle geduld met me en had gelukkig ook n goed gevoel voor humorð
Ik ben tot nu toe zeer goed geholpen door Levi,.ik kan niet wachten tot t startpakket binnen isð

Uit het niets opgebeld
Uit het niets opgebeld door een
Verder wel aardige dame. Ik wees haar erop dat âkoud bellenâ niet is toegestaan. Helaas bleef ze volhouden dat ze dit wel mocht en dat ze anders dit werk niet zou doen. Ik heb haar (als Jurist) maar geadviseerd om dan maar een andere baan te gaan zoeken.
+31118723309 Gaat blij mij in de blokkeer lijst.

Naar ziggo.
Ik ga over naar ziggo...ik ben benieuwd of ik tevreden ga zijn.

Sliminternet ããã®åç
Ik werd heel duidelijk en professioneelâŠ
Ik werd heel duidelijk en professioneel geholpen. Alles werd goed uitgelegd.

Sliminternet ããã®åç
Rosanna Lievers was lekker enthousiast.
Rosanna Lievers was lekker enthousiast.
Vertelde duidelijk w.at de bedoeling van het gesprek was.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ