レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Upplevelsen med smakbox Àr alltid som en överraskning och ger spÀnning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hela familjen vÀntar varje gÃ¥ng pÃ¥ leveransen av bÃ¥de smakbox och kallt tillÀgg, sedan tittar vi snabbt igenom tillsammans vad för saker som vi fÃ¥tt. Vi byter inriktning pÃ¥ vÃ¥r smakbox ibland allt man... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Har haft smakboxen i flera år. Det Àr mycket prisvÀrt. Det mesta Àr fullstora förpackningar. Kul att få testa nya produkter man kanske inte skulle köpt annars. Ibland Àr vissa saker återkommande.

5぀星のうち1の評䟡

Den svenska innehÃ¥llsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel Àven fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehÃ¥llsförteckningen stÀmde dock. VÀldigt kul nÀr man har ett... もっず芋る

䌁業情報

1. 食品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Upplev spÀnnande smaker som tar middagen till nÀsta nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox Àr fylld av hÀrliga produkter som gör vardagen lite mer ovÀntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla vÀrdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och lÀskande dryck. Ingen bindningstid, du kan nÀrsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!

3.9

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Alltid lika bra och roliga/goda

Alltid lika bra och roliga/goda produkter.
Det enda som kan vara lite tråkigt Àr att man kan få två likadana produkter i samma låda.

2026幎2月27日

Smakbox からの回答

Vad roligt att du uppskattar Smakbox, vi blir så glada! 💚

DÃ¥ och dÃ¥ fÃ¥r vi inte större partier Àn förvÀntat frÃ¥n vÃ¥ra leverantörer och dÃ¥ vill vi hellre dela med oss Àn att slÀnga i onödan 😍

5぀星のうち4の評䟡

Hade velat att man fick mindre drickor

Hade velat att man fick mindre drickor och istÀllet får mer Àtbart. För övrigt så tycker jag jÀtte mycket om smakboxarna.

2026幎3月4日

Smakbox からの回答

Stort tack för att du delar med dig Sabina! Vad roligt att du uppskattar Smakbox💚

Innehållet i boxarna varierar, både beroende på omtyckta produkter, nyheter och samarbetspartners.

VÀldigt oprofessionella

VÀldigt oprofessionella. VÀldig tråkig hemsida. Ingen bra marknadsföring.

2026幎2月12日

Smakbox からの回答

Hej "Mary", om du har försökt kontakta oss för att sÀlja in dina tjÀnster så Àr det så att vi enbart svarar om det Àr relevant för oss. Vilket trist sÀtt att uttrycka sin besvikelse på.

Restprodukter

Innehållet har halverats och försÀmrats rejÀlt! Får samma saker i varje box nu och majoriteten av innehållet Àr Àckliga alkoholfria öl ingen vill ha. Och varför skickas det med en coca cola i dom senaste boxarna hur Àr det en ny smakupplevelse?!? De var sista boxen för mig!

2026幎2月25日

Smakbox からの回答

tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi Àr verkligen ledsna över att din senaste Smakbox inte levde upp till dina förvÀntningar.
Vår ambition Àr alltid att erbjuda en varierad och inspirerande smakupplevelse med både nyheter och vÀlkÀnda produkter. Innehållet i boxarna kan dock variera beroende på tillgÀnglighet från våra samarbetspartners, och vi förstår att upprepning eller produkter som inte faller en i smaken kan upplevas som en besvikelse.
NÀr det gÀller drycker, inklusive alkoholfria alternativ och lÀsk, Àr tanken att spegla aktuella trender och nya varianter pÃ¥ marknaden – men vi tar sjÀlvklart till oss av din feedback kring hur detta har uppfattats.
Vi uppskattar din Àrlighet och ser dina synpunkter som viktiga i vårt fortsatta arbete med att utveckla Smakbox. Om du vill att vi tittar nÀrmare på just din upplevelse Àr du varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice, så hjÀlper vi dig gÀrna.
Tack för att du varit kund hos oss, och för att du tog dig tid att lÀmna en recension.

5぀星のうち2の評䟡

FörsÀmrat innehÃ¥ll vill inte ha pesto

FörsÀmrat innehåll vill inte ha pesto och öl varje gång. TyvÀrr saknas produkter som ni sÀger ska innehålla nu senast saknades korven. Får crunchy topping som går ut inom några veckor Àr ju ingen produkt man Àter MYCKET av. Sagt upp Smakbox efter varit kund i många år.

2026幎2月21日

Smakbox からの回答

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme Jan. Vi uppskattar att du delar med dig. Så tråkigt att höra att du Àr missnöjd med innehållet i din senaste box, så pass missnöjd att du avslutat din prenumeration. Du får gÀrna höra av dig till vår kundtjÀnst på kontakt@smakbox.se gÀllande den saknade produkten så hjÀlper de dig.

Den svenska innehÃ¥llsförteckningen hade

Den svenska innehållsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel Àven fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehållsförteckningen stÀmde dock. VÀldigt kul nÀr man har ett barn med mandel allergi. Svaret från kundtjÀnst? Att dom tar information seriöst.. Ingen kompensation eller dylikt. Riktigt uruselt.

2026幎1月1日

Smakbox からの回答

Hej Andreas, tack för att du tog dig tid och berÀttade detta. Nu har vi undersökt saken noggrannare. Dels har vi visst gett kompensation. Utöver det, den produkt som vi tror du hÀnvisar till innehåller aprikoskÀrnor vilket på engelska har skrivits som apricot almonds i detta fall, men dess korrekta namn Àr apricot kernels. Detta Àr alltså inte vanlig mandel utan aprikoskÀrnor och det Àr inte klassad som en allergen i EU. Allergener Àr alltid fetmarkerade i ingrediensförteckningar vilket kan vara bra att kÀnna till. Produkten kan dock innehålla spår av nötter inklusive mandel. Utifrån ditt barn inte fått i sig några större mÀngder mandel genom att Àta denna produkt. Hoppas det får dig att kÀnna dig bÀttre, vi förstod att du reagerade starkt på detta. Du Àr vÀlkommen att kontakta oss vid fler funderingar.

5぀星のうち4の評䟡

Test genom Smartson som testpilot till

Test genom Smartson som testpilot till reducerat pris i November/ December.
Det var mycket av tomat i olika smaker till olika måltider. Smaken var högklassig på samtliga. Utöver var det dressing till hamburgare med Mango. Också annorlunda och gott. Kex och skumtomtar med karamellsmak Nej det föll vi inte alls för Allt i matvara var kvalitet. Dock enahanda med liten variation, dÀrav sÀnkt omdöme.

2025幎12月1日

Smakbox からの回答

Stort tack för ditt fina och noggranna omdöme. Vi blir så glada att du uppskattar Smakbox! 💚

Bra leverans

Bra leverans, bra varor, bra pris

Vad roligt att du uppskattar Smakbox Maria! 💚

5぀星のうち4の評䟡

En rolig överaskning att se fram emot

Med tillÀgg för kylda och frysta varor kÀnns Smakbox som en riktigt spÀnnande låda att packa upp och titta igenom vad man har fått. Det Àr ett bra pris på allt man får och det har varit många produkter jag aldrig skulle ha testat annars. Har haft oturen att sakna ett par varor i mina boxar och det kÀnns lite knöligt att maila till kundtjÀnst nÀr man inte har någon typ av kundnummer eller prenumerationsnummer att lÀmna. DÀremot har kommunikationen med kundtjÀnsten varit bra hittills Àven om jag inte Àr riktigt sÀker på att rabatten jag fick som ersÀttning på förlorad vara kom med på nÀsta box. Den tidning som följer med Àr faktiskt lÀsvÀrd och ger wn överblick på alla typer av varor som man kunde ha fått beroende på vilken smakprofil man har valt. Det Àr Àven vÀldigt bra att man får sin packlista i mailen och sms efter att den har levererats. De två leveranser jag har fått hem till dörren av Gordon har varit vÀldigt smidiga med en tydlig app och bra kommunikation på nÀr leveransen kommer att dyka upp.

Extraboxen var dÀremot lite antiklimaktisk eftersom det var mycket repetition från den smakbox jag nyss fått, hade kanske uppskattat den mer om jag inte hade haft den ordinarie att jÀmföra med.

Rekommenderar verkligen att prova på med kyltillÀgg!

2025幎12月21日

Smakbox からの回答

Stort tack för att du tig dig tid att lÀmna denna fina feedback! Vad roligt att du uppskattar både Smakbox och det kalla tillÀgget.

Vid minsta problem kontaktar du vÃ¥r kundtjÀnst och de finner alla dina uppgifter enbart med hjÀlp av den mailadress du har registrerad pÃ¥ ditt konto, sÃ¥ inga andra uppgifter behövs 😊

Det lÃ¥ter som att du har full koll pÃ¥ hur det fungerar och jag tycker du beskriver bÃ¥de tidning och upplÀgg hur bra som helst. Stort tack till dig 😍

Överraskning varje gång

Det som var riktigt roligt var att öppna upp boxen, det Àr verkligen en överraskning varje gång. Samt testa på nya smaker som man normalt kan inte hade köpt hem.

2025幎12月21日

Smakbox からの回答

Du beskriver exakt det vi önskar med Smakbox, att det ska kÀnnas lite som julafton varje gÃ¥ng 😍 Stort tack för ditt fina omdöme

Fick smakbox igår

Fick smakbox igår. Innehöll cola zero, vanlig julmust, pÀronsaft, två andra drycker, fryspåsar, något mÀrkligt kex, estrella chips. Vi sa upp den omedelbart. Verkligen inga nya produkter, och att lÀgga i fryspåsar. De går inte ens att Àta.

2025幎12月17日

Smakbox からの回答

Tack för att du tog dig tid att dela med din Gunilla. Så tråkigt att du inte blev nöjd med innehållet i vår decemberbox. Vi försöker variera innehållet så mycket som möjligt för att det ska passa så många som möjligt, så synd att det inte föll dig i smaken denna gång.

Fantastiskt kul box

Fantastiskt kul box! Nackdelen Àr vÀl att det Àr lite svårt att hinna Àta upp allt.

Åh vad roligt att du tycker om Smakbox Maria, tack för ditt omdöme! 😍

Roligt och spÀnnande

Överlag var det jÀtteroligt att fÃ¥ smakbox, för man fick produkter som man inte visste om och började Àlska men ocksÃ¥ gamla klassiker. Mycket roligt att det Àr en prenumeration som dÃ¥ Ã¥terkommer. Det kÀnns som en födelsedag nÀr boxen kommer, överraskningsmomentet Àr det bÀsta! Sen kan jag tycka att vissa saker Ã¥terkom för ofta. T ex var det mycket kex som kom, och Àven chips med inte sÃ¥ god smak. Men sÃ¥klart handlar det ju om vad man har för preferenser sÃ¥ det kanske Àr perfekt för vissa! Jag kanske har lite för snÀv smakpreferens och allergener, sÃ¥ det Àr större "risk" för mig att fÃ¥ nÃ¥got jag inte tycker om. Men absolut superkul att testa!

Smakbox からの回答

Hej Karin. Stort tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du uppskattar Smakbox!

5぀星のうち3の評䟡

Jag blev positivt överraskad av

Jag blev positivt överraskad av innehÃ¥llet i Smakbox “Festligt”! Det var en bra mix av bÃ¥de nya spÀnnande produkter och vÀlkÀnda favoriter, vilket gjorde lÃ¥dan rolig att utforska. Det kÀndes verkligen som en box fylld med kvalitetsprodukter som passar till festliga tillfÀllen.

Det jag dock saknade var tydlighet kring vissa av produkterna som lyftes i den medföljande tidningen. Tidningen gav intrycket av Ànnu festligare produkter Àn vad som faktiskt fanns i min box, och jag undrar dÀrför i vilken av Smakbox varianter de produkterna faktiskt ingÃ¥r. Det hade varit hjÀlpsamt med en bÀttre överensstÀmmelse mellan tidningens innehÃ¥llsbeskrivning och det som faktiskt levereras i just “Festligt”-lÃ¥dan, eller att tidningen redovisar vilka produkter som kommer i vilka boxar.

Sammanfattningsvis en vÀldigt trevlig box med många goda överraskningar, men lite oklart kring kopplingen till tidningens festtema.

2025幎12月8日

Smakbox からの回答

Hej Eveline! Smakbox finns i 3 olika smakmixar, Original, festlig och matig, bland dessa mixar finns Àven ett antal variationer. Detta Àr vårt sÀtt att kunna erbjuda variation.

Som det ser ut just nu har vi bara möjlighet att ha en variation på tidningen som Àr med i samtiga boxar, dÀri finner du en del av produkterna som finns med i de olika varianterna, information om produkter samt förslag på recept man kan testa. Denna tidning har vi haft med i många år och den Àr ofta vÀldigt uppskattad.

För information om produkterna i just din smakbox hÀnvisar vi till din unika smaklista, denna skickas ut via mejl till dig i samband med leveransen.

Vi tackar för dina tankar och förslag och tar med oss dem framgent

5぀星のうち5の評䟡

Smakbox Àr en rolig prenumeration som

Smakbox Àr en rolig prenumeration som man fÃ¥r ut mycket av! Jag hade boxen ”festlig”. Det kommer bÃ¥de roliga och anvÀndbara produkter i boxarna. Dock kom det redan i box tvÃ¥ upprepning av produkt vilket var lite trÃ¥kigt. Men överlag en kul prenumeration med bra produkter! Mycket för pengarna.

Smakbox からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi blir sÃ¥ glada att du uppskattar Smakbox och vi hoppas vi fÃ¥r fortsÀtta att skicka boxar till dig framöver 😍

5぀星のうち2の評䟡

Jag har nu fått hem min andra box som

Jag har nu fått hem min andra box som jag i samband med att vara testpilot för Smartson fått prova till ett rabatterat pris. Och helt Àrligt, jag Àr så besviken. På innehållet av boxarna överlag men frÀmst för att jag i två av två boxar fått i princip samma typ av produkter. Exakt samma produkt från Estrella, knÀckebröd från Leksands men olika sorter och likaså produkten från Dent. Produkterna kÀnns lite tråkiga överlag, knÀckebröd, flingor/musli. FörvÀntade mig mer spÀnnande nya produkter. Glad att jag inte betalat fullpris för detta och tycker till och med att priset jag betalat (cirka 150kr) Àr to much för dessa produkter.

2025幎12月11日

Smakbox からの回答

Hej Frida. Tack för att du delar med dig! Smakbox koncept Àr att vi blandar nyheter med gamla favoriter för att skapa en spÀnnande och omtyckt blandning. Vi tar till oss av din feedback och vi jobbar aktivt med förbÀttring och utveckling av vår produkt hela tiden.

5぀星のうち4の評䟡

Kul att få prova nya varor och smaker

Kul att få prova nya varor och smaker. Vissa har blivit favoriter som köpts igen och vissa har varit ok att testa en gång bara.

2025幎11月12日

Smakbox からの回答

Stort tack för det fina omdömet Sara! Det Àr precis sÃ¥ vi vill att Smakbox ska göra; bidra till nya favoriter 😍

5぀星のうち1の評䟡

Jag har varit en trogen smakbox kund i

Jag har varit en trogen smakbox kund i någots år och tyckt att det har varit ett roligt och trevligt koncept.
TyvÀrr Àr företagets internetsÀkerhet minimal. Min vÀnnina ville prova smakbox och skulle anvÀnda min mail för att få rabatt på sin smakbox. Hon råkar skriva in min mail istÀllet för sin egen nÀr hon ska skapa ett konto (vÀldigt klantigt och lite dumt). Men istÀllet för att det kommer upp en spÀrr att den hÀr mailadressen redan finns lyckas hon lÀgga till en prenumeration till sig sjÀlv och sitt kortnummer på mitt konto, vilket gör att hon blir debiterad för min smakbox och att hennes adress kommer upp som leveransadress på mitt konto.
Jag förstår att det Àr min vÀnnina som varit klantig men det hÀr blir ju nÀstan ett dataintrångsbrott.

2025幎12月5日

Smakbox からの回答

Tack för att du prenumererat på Smakbox så lÀnge! Vad jobbigt att det blev så för din vÀn. Vi kan dessvÀrre inte förhindra att felaktiga personuppgifter anvÀnds på detta sÀtt. Det Àr första gången som vi hört att detta hÀnder bland de 100.000-tals prenumerationer som tecknats på Smakbox. Skriv till oss på kontakt@smakbox.se så ser vi till att reda ut situationen och lösa så att din vÀns mejladress står på prenumerationen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。