SmartBuyGlasses レビュー 2,137

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd med kjøpet jeg gjorde. De svarer raskt når man trenger hjelp og jeg bestilte tre briller med min styrke og sendte en i retur. Eneste er at man må sende returen til England med sporing p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Full personal follow up, and on ANY subject you might have, they help with all. Thats what Ive missed with Scandinavian stores, never get hold of personel via mail, always chat bot or FAQ. Its annoyin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg handler gjerne hos de igjen. Jeg bestilte et par designer briller med styrke. Jeg lastet opp en godkjent brilleseddel fra optiker. Brillene var mye billigere her enn i butikk, og glassene je... もっと見る

企業情報

1. コンタクト レンズ提供業者
  2. 眼科センター
  3. ファッション アクセサリー店
  4. 眼鏡卸業者
  5. 眼鏡屋
  6. サングラス店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Siden 2006, SmartBuyGlasses har vært markedsleder innen designerbriller industrien online. Med det største utvalget av designer solbriller, briller og kontakt linser, SmartBuyGlasses har levert briller til tusen av fornøyde kunder.

SmartBuyGlasses Norway

当該企業による記述

180 designer merker for mindre
Hos SmartBuyGlasses, vi har det største utvalget av designer briller online med over 80,000 produkter og 180 merker
100 dagers retur
Hvis du absolutt ikke nødvendigvis elsker dine nye briller, kan du sende dem tilbake innen 100 dager hos SmartBuyGlasses
24-måneders garanti
Vår eksklusive 24-måneders garanti dekker alle produksjonsfeil i alle områder for solbriller og briller. For kontakt linser, har vi 3-måneders garanti.
Kjøp ett par, gi ett par til veldedighet
Når du kjøper et par briller fra oss, gir vi et par glass briller til noen som trenger

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Veldig bra briller!

Veldig bra briller!! Eneste er at duffelbag til brilleetuiet som egentlig skal medfølge MiuMiu 09XV manglet. Blålysfilteret er og litt rart med litt grønnskjær som jeg ikke har opplevd på andre briller. Men for prisen så føler jeg ikke dette er noen dealbreakers, så kommer til å bestille herfra igjen!

2026年4月19日
5つ星のうち5の評価

Seriøs og solid/trygg. Anbefales!

Kundeservice er rask og hjelpsom, og brillene, utvalget og prisene er meget gode! 😊 Enkelt å returnere ved behov, bare vær obs på at du selv må betale returfrakt. Når det gjelder selve glassene, hvis du skal ha progressive, så anbefaler jeg Clarity-linsene med bredere synsfelt (de er merkbart bedre enn standard-linsene, særlig til bilkjøring). Alt i alt, SmatBuyGlasses anbefales på det varmeste! 😊👍

2026年4月12日
5つ星のうち4の評価

Bestillte først noen progresive briller…

Bestillte først noen progresive briller de kom relativt fort å var av god kvalitet, men de passet ikke mine øyner i det heletatt det virket som om lesefeltet var montert alt for høyt i glasset. Tok kontakt å ba om en retur fikk rask respons fra brukerstøtte å retur ble invilget. De refunderte till og med frakten selv om dette er noe de skriver du må stå for selv på siden sin. Jeg kunne returnere brillene og samtidig legge ny ordre på nye briller så skulle de fikse refusjon på de gamle. Alt i alt en god opplevelse å brukerstøtte følger opp som de skal. Jeg gir de 1 stjerne i trekk da de har en litt tungvind returordning der de ikke tilbyr ferdig frankerte retursedler. Du må selv ordne frakt å dette kan være litt styr når pakken må sendes utenlands til et ikke EU land. Da må du selv ordne tollpapirer osv. Det tar og litt tid før du får refusjonen du må ha litt tolmodighet her. Ellers en god opplevlese. De ordner opp til slutt.

2026年4月13日
自発的なレビュー