レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde ”Filterkit till Xiaomi / Roborock - Svart” via CDON den 18/2 och fick paketet i brevlÃ¥dan idag 20/2 🌟 Har tidigare köpt reservdelar via Amazon som inte fungerade alls, provade nu det... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

PÃ¥ bilderna i annonsen var det Àven borstrullar med. Men i paketet fanns det inte med. Det fanns absolut ingen instruktion om hur jag skulle reklamera detta. NÀr man gör en bestÀllning förvÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bra att Smartme.se tillhandahÃ¥ller originalborstar och filter till Roborock. Fick bestÀllda reservdelar snabbt levererade till postombud. Levererade delar var de jag bestÀllt. Jag upplever originalbor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Toppen med deras nya svenska lager. Har bestÀllt 2 gÃ¥nger och jag kunde spÃ¥ra det hela vÀgen till mitt ombud. BestÀllde och 1 timme efter sÃ¥ var mitt paket pÃ¥vÀg till mig och framme dagen efter hos mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Smartme grundades 2019 i Uppsala av ett par smarthem entusiaster. Smartme var till en början en portal för guider och frågor kring det smarta hemmet men har under åren utvecklats till att bli en fullfjÀdrad webbshop med ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör. Smartme tillhandahåller ett komplett sortiment av tillbehör till alla Xiaomi och Roborocks robotdammsugare som finns tillgÀngliga på den svenska marknaden. Vi har egen tillverkning i Kina för majoriteten av tillbehören som t.ex borstar, vattenfilter och hepa filter. Vi Àr Àven återförsÀljare för Roborocks egna tillbehör genom försÀljningskanaler i Beijing. Hos Smartme kan du finna både original tillbehör från Roborock samt tillbehör från vår fabrik i Kina. Smartme har Àven under åren utvecklat sitt produktsortiment med tillbehör och reservdelar till Xiaomis elscootrar. Vi har allt från dÀck, slangar, mobilhållare, lås, vÀskor och skydd till din elscooter. Genom en noggrann kontroll och ett noga urval samt en stor kÀnnedom kring Xiaomis ecosystem sÀkerstÀller vi att tillbehör och reservdelar som vi sÀljer håller en mycket hög kvalité till ett bra pris. Service i vÀrldsklass och starka kundrelationer genom Facebook, Messenger, Instagram och epost. Med lager i Sverige kan vi sÀkerstÀlla att du som kund får supersnabba leveranser via Postnord och DHL direkt till din brevlåda eller till ombud. Vår leveranstid Àr 1-3 arbetsdagar inom hela Sverige

4.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Gjort retur. Ej givit Klarna den information dom behöver för hÀva betalningen.

BestÀllde tyvÀrr servicekitt till fel roborock. Betalade dyrt för en retur, som företaget krÀvde. Onödigt att slÀnga kittet, dÀr av retur. Ärendet har legat maximal tid i Klarna. Kontaktat Smartme pÃ¥ order av Klarna och fÃ¥tt svar att smartme inte kan göra nÃ¥got. Detta trots att dom behöver agera för att avbryta fakturan. KÀnns som lurendrejeri.

2025幎8月4日
自発的なレビュヌ

Hej Jenny,

Jag har gått igenom ditt Àrende och vi har hanterat det helt korrekt från vår sida. I övergången från Klarna Checkout till Kustom Checkout dÀr Klarna agerar bank så hanteras tvister annorlunda. Eftersom du har skapat en tvist och inte registrerat en retur så måste vi som handlare vÀnta på att Kustom begÀr in information från oss och sedan måste Klarna gå igenom informationen.

Jag kan se att du har fått information från oss om detta och vi har Àven informerat om att ditt Àrende nu Àr avklarat från Klarnas och Kustoms sida så att vi Àntligen kan hantera det.

Eftersom du registrerat en tvist så måste vi tyvÀrr följa uppsatta regler från Klarna och Kustom och det medför att det tar lÀngre tid.

Som vi har informerat dig om via mail så kommer din retur hanteras denna vecka. TyvÀrr 9 dagar senare Àn utsatt tid pga ovan anledning. Vi har Àven per mail informerat dig om att vi kommer hantera Àrendet så snart tvisten Àr klar från Klarnas sida.

Varmt vÀlkommen tillbaka Jenny!

/Mathias

5぀星のうち4の評䟡

PÃ¥ bilderna i annonsen var det Àven

På bilderna i annonsen var det Àven borstrullar med.
Men i paketet fanns det inte med.
Det fanns absolut ingen instruktion om hur jag skulle reklamera detta.
NÀr man gör en bestÀllning förvÀntar man att få de produkter som visas på bilderna.
NÀr jag nu skriver en recension hade det varit vÀldigt bra om företaget hade rÀttat till felet, istÀllet för att uttrycka att jag borde gå in på en facebooksida

Detta löste sig till slut!
Tack!

2025幎7月29日

Hej Thomas!

Tack för ditt omdöme. SjÀlvklart så ska du få exakt dom produkterna på bilden, både till utseende och antal! Det som visas på produktsidan Àr det som ingår, det står också specat i texten "Paketet inkluderar":

Jag kan inte se att du försökt kontakta oss via mail eller Messenger så att vi kan lösa ditt Àrende. Det Àr mycket lÀttare att lösa ditt problem om du kontaktar kundtjÀnst :-)

Du når oss på hej@smartme.se om du önskar att vi kollar på ditt Àrende.

Ha en fin dag!

Edit: I paketet så finns det en följesedel, dÀr står det tydligt vilka kontaktvÀgar som finns tillgÀngliga och hur man gör för att kontakta oss. På vår hemsida så finns det också en "Kontakta oss"-flik i menyn, footern samt på diverse undersidor, information om hur man kontaktar kundtjÀnst finns också hÀr på Trustpilot. Man kan kontakta oss via mail och Messenger (chatt). Eftersom vi inte får kontakta kunder i samband med en recension enligt Trustpilots villkor så ber vi dig att initiera kontakten.

Vi hjÀlper dig gÀrna att lösa problemet, men får vi ingen information om att det blivit fel så blir det tyvÀrr svårt :-(. Ser fram emot att du kontaktar oss så att vi kan lösa ditt Àrende!

/Teo

Original delar

Original delar

2025幎3月28日

Smartme.se からの回答

Stort tack för att du tog dig tiden att recensera oss. Tack för ditt fina omdöme!

Ha en fin vecka!
/M