レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Super service hurtig svar tider / største udfordring er jeg skimmer reklamerne fra jer og der blev den vare i mine øjne solgt med det hele lige til at bruge, erkender også at ser jeg reklamen nøjagti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

100 % god service,fik leveret en moppe der var defekt,tog nogle billeder og sendte til dem og fik byttet uden nogen problemer, de sendte bare en ny,uden jeg skulle bøvle med at sende den defekte retur... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vare bestilt og modtaget efter få dage. Dog var varen defekt, men super mail kontakt med kundeservice, med tilbud om ombytning og retur label. Har sendt varen tilbage, men endnu ikke fået pengene r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Noget af det bedste jeg har købt i mange år (måske lige på nær Dyson støvsugeren). Fantastisk effektiv og nem at bruge. Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige s... もっと見る

企業情報

1. 日用品店

当該企業による記述

🫧 Oplev fremtidens rengøring med SmartNew – innovation og teknologi i hver detalje! 🧼 SmartNew er mere end bare rengøringsprodukter – vi er din partner i at skabe et rent og sundt hjemmemiljø. Med vores avancerede løsninger kan du trygt overlade rengøringen til os og nyde mere tid, til dig selv og din familie 🙏 Rengør smartere, ikke hårdere – vælg SmartNew for innovative rengøringsløsninger

4.4

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

God hjemmeside med gode beskrivelser af de forskellige varer

2024年11月24日

Hej Aase
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på :-)

Lever op til forventningerne

Den er nem at bruge og lever på alle måder helt op til mine forventninger

2024年10月30日

Hej Rikke
Det er vi rigtig glade for at høre - tak for din anmeldelse

5つ星のうち1の評価

bestilte et produkt + kundeservice

bestilte et produkt, som jeg anmeldte herinde. blev bedt sende en mail med min klage.

Den blev sendt den 21 oktober.

Her 20 dage efter er der stadig intet svar.

Smartnew forekomemr mig som en hjemmeside der vidresælger lavkvalitetes " TEMU" produkter.

2024年11月11日

Hej Mark
Tak for at du skriver, selvom vi selvfølgelig ikke er glade for din oplevelse.

Vi har modtaget din mail, og faktisk også sendt en mail den anden vej - samme dag - med svar. Har du tjekket din "uønsket post", om den skulle være havnet der? Uanset hvad, sørger vi for at sende dig svaret igen.

Dernæst kan jeg garantere at vi ALDRIG har solgt varer vi har købt på Temu. Vi har selv bestilt at par kopier at vores produkter fra Temu for at teste dem og sammenligne med vores, og der er tydelig forskel på kvaliteten, selvom de ser 100% ens ud. Vi køber direkte af fabrikken der har udviklet disse.

Hurtigt og nemt køb

Bestilte varen torsdag aften og lørdag kunne jeg hente den i pakkeshop, det er da hurtigt og nemt.

2024年10月31日

Hej Søren
Mange tak for din anmeldelse, som vi er meget glade for. Dejligt når hurtig leveringstid bliver værdsat :-)

En super mop.

Jeg er meget tilfreds med min smatnew produkt.
Tak for en god service.

2024年10月19日

Smartnew からの回答

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering - helt perfekt.

Selve varen er efter min mening ikke i topklasse - virker lidt skrøbeligt - specielt, når man tager prisen i betragtning

2024年10月25日

Hej Flemming.
Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er selvfølgelig kede af at du ikke er 100% tilfreds med produktet. Vi sælger rigtig mange af disse, og får heldigvis ikke mange reklamationer, men skulle der blive noget har du selvfølgelig din reklamationsret du kan bruge.

Rigtig god service

Rigtig god service. Kan kun anbefales

2024年10月1日

Smartnew からの回答

Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glad for :-)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - nem brugsanvisning

2024年10月2日

Hej Jens
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt at hær at det var lige til at gå til :-)

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Jeg tror, vi bliver glade for vores nye gulvvasker.

2024年9月11日

Hej Henny.
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち2の評価

Poor wacum and not worth the money

2024年9月23日

Hej Henrik.
Vi beklager den oplevelse du har haft, og håber du vil give dig tid til at kontakte os direkte med ordrenummer eller hvilken vare det er du har købt, samt hvilke udfordringer du oplever. Du kan kontakte os på info@smartnew.dk
Så vil vi gøre vores til at hjælpe dig videre.

5つ星のうち1の評価

Gulvvask

Købte en moppevask til min dyson 15
Den drypper helt vild når man vasker gulve når man køre frem er det fint men tilbage er der masse af drypper af vand så man skal over med en klud ikke tilfredsstillende til et prudukt til 799,-kr spild af penge
Mvh
Peter

2024年9月12日

Hej Peter
Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig ikke er glade for at høre om din dårlige oplevelse. Nu kan jeg ikke se her hvilket produkt du har købt, men hvis du vil kontakte os på info@smartnew.dk med mere info, vil vi meget gerne kigge ind i dette og se om vi kan gøre noget for at hjælpe.

Forsvundet pakke…

Jeg modtog ikke mine vare fra smartnew som var sendt med post nord men smartnew gik ind i sagen hurtigt og hjalp med at finde mine vare super god betjening stor ros herfra

2024年9月13日

Hej Dorthe
Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Dejligt pakken blev fundet relativt hurtigt, vi takker for din forståelse mht. forsinkelsen i fragten.
Vh Jørn

God og hurtig ekspedition

God og hurtig ekspedition. Har fået god hjælp til alle mine spørgsmål. Jeg føler de er meget service mineded

2024年9月5日

Hej Rolf
Mange tak for handlen og din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。