Super service hurtig svar tider / største udfordring er jeg skimmer reklamerne fra jer og der blev den vare i mine øjne solgt med det hele lige til at bruge, erkender også at ser jeg reklamen nøjagti... もっと見る
企業が回答しました
100 % god service,fik leveret en moppe der var defekt,tog nogle billeder og sendte til dem og fik byttet uden nogen problemer, de sendte bare en ny,uden jeg skulle bøvle med at sende den defekte retur... もっと見る
企業が回答しました
Vare bestilt og modtaget efter få dage. Dog var varen defekt, men super mail kontakt med kundeservice, med tilbud om ombytning og retur label. Har sendt varen tilbage, men endnu ikke fået pengene r... もっと見る
企業が回答しました
Noget af det bedste jeg har købt i mange år (måske lige på nær Dyson støvsugeren). Fantastisk effektiv og nem at bruge. Gulvene har aldrig været flottere - er tørre med det samme og de sædvanlige s... もっと見る
企業が回答しました
🫧 Oplev fremtidens rengøring med SmartNew – innovation og teknologi i hver detalje! 🧼 SmartNew er mere end bare rengøringsprodukter – vi er din partner i at skabe et rent og sundt hjemmemiljø. Med vores avancerede løsninger kan du trygt overlade rengøringen til os og nyde mere tid, til dig selv og din familie 🙏 Rengør smartere, ikke hårdere – vælg SmartNew for innovative rengøringsløsninger
デンマーク
ネガティブなレビューの 60%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Smartnew からの回答
Lige så god oplevelse som sidst.
Hurtig levering, varen svarer til det lovede, let at handle.

Smartnew からの回答
Den er nem at bruge og lever på alle måder helt op til mine forventninger

Smartnew からの回答
bestilte et produkt, som jeg anmeldte herinde. blev bedt sende en mail med min klage.
Den blev sendt den 21 oktober.
Her 20 dage efter er der stadig intet svar.
Smartnew forekomemr mig som en hjemmeside der vidresælger lavkvalitetes " TEMU" produkter.

Smartnew からの回答
Bestilte varen torsdag aften og lørdag kunne jeg hente den i pakkeshop, det er da hurtigt og nemt.

Smartnew からの回答
Virkelig hurtig levering - helt perfekt.
Selve varen er efter min mening ikke i topklasse - virker lidt skrøbeligt - specielt, når man tager prisen i betragtning

Købte en moppevask til min dyson 15
Den drypper helt vild når man vasker gulve når man køre frem er det fint men tilbage er der masse af drypper af vand så man skal over med en klud ikke tilfredsstillende til et prudukt til 799,-kr spild af penge
Mvh
Peter

Smartnew からの回答
Jeg modtog ikke mine vare fra smartnew som var sendt med post nord men smartnew gik ind i sagen hurtigt og hjalp med at finde mine vare super god betjening stor ros herfra

Smartnew からの回答
God og hurtig ekspedition. Har fået god hjælp til alle mine spørgsmål. Jeg føler de er meget service mineded

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。