Smederij Papendrecht レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over het hele traject! Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing verliep alles professioneel en volgens afspraak. De stalen deur is prachtig geworden en netjes afgewerkt. Absoluu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Smederij Groen uit Papendrecht kunnen wij uit ervaring zeer aanbevelen! Fijne mensen om zaken mee te doen, komen afspraken na en leveren een mooi product. Alles is mogelijk in overleg qua uitvoering... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Als je gaat verbouwen heb je altijd tegenslagen, verwachtingen die tegenvallen, maar ook momenten waar je naar uitkijkt en mooier zijn dan je eigenlijk in gedachte had. Onze taatsdeur was zo’n moment.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In 2018 hebben wij Smederij Groen gevraagd een pui met stalen taatsdeuren te plaatsen. Het resultaat was fantastisch! Nu, zeven jaar later, hebben wij ze voor onze nieuwe huis gevraagd zes taatsdeuren... もっず芋る

䌁業情報

1. 金属工事業者

圓該䌁業による蚘述

Smederij Papendrecht is een ambachtelijke smederij en metaalwerkplaats aan het Westeind 161-B in Papendrecht, met meer dan 40 jaar ervaring in staal. Voorheen Smederij A. Groen. Onder de naam Deuren van Staal (deurenvanstaal.com) maken wij stalen deuren op maat: binnendeuren, taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, buitendeuren, stalen puien en vouwwanden. Inmiddels hebben we meer dan 8.500 deuren geplaatst. Daarnaast maken we trapleuningen, balustrades, stalen kastdeuren, verlichting op maat, keukengrepen en divers las- en smeedwerk. Alles wordt ontworpen, gelast en afgewerkt in onze eigen werkplaats. Inmeten en montage doen we met ons eigen team, door heel Nederland en in België. Zo heeft u van eerste schets tot oplevering één aanspreekpunt. Particulier, aannemer of architect: u kunt uw deur zelf ontwerpen in onze 3D-configurator of een schets aanleveren. Wij denken mee over techniek, maatvoering en uitvoering. Smederij Papendrecht is een SBB-erkend leerbedrijf (BBL metaaltechniek/constructiewerk). www.smederijpapendrecht.nl · www.deurenvanstaal.com

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Super tevreden met Smederijgroen

Super tevreden met Smederijgroen. Ze hebben mooie en unieke producten. Toen we ergens niet uitkwamen tijdens de installatie, hadden ze een snelle service en was het zo opgelost.

2022幎7月19日

Hallo Nienke,

Bedankt voor de mooie review. Mochten wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen van harte welkom.

Tot ziens

Vakwerk!

Smederij Groen heeft voor ons nieuwe huis prachtige produkten gemaakt. Taatsdeuren, gebogen binnenkozijnen, ovale grote spiegels en een hekwerk voor balkon. Vakmanschap, goede service en advies en vriendelijkheid kenmerkt Smederij Groen.
Enige aandachtspunt is het niet schoon opleveren van de produkten. Het heeft veel tijd en werk gekost om alle kitresten van de glas weg te krijgen.
Dit zou een verbeterpunt kunnen zijn!
Desalnietemin 5 sterren voor deze smederij

2023幎1月6日

Beste familie Fierens,

Heel erg bedankt voor de mooie opdrachten die we hebben mogen uitvoeren voor jullie.
En ook bedankt voor de mooie review en de opbouwende kritiek.
We gaan er mee aan de slag. Al word het wel lastig omdat het kitwerk na 2 dagen uitgehard is.
We hebben inmiddels meerdere tips gehad om de klant te hierbij te helpen. We gaan dit uitwerken.

Nogmaals bedankt voor uw tijd om deze review te schrijven.

Smederij Groen aanrader!

Smederij Groen helpt mij als meubelmaker al jaren met (voor anderen) soms onmogelijke klussen.
Ik wordt altijd snel en netjes geholpen en het belangrijkste is dat het ook gewoon direct goed gebeurd! Voor mij is dit erg belangrijk omdat ik dan zelf niet voor schut kom te staan bij mijn eindklant.
In de werkplaats staan nette jongens die altijd meedenken aan een juiste, stevige en mooie oplossing.
Officieel kom ik uit Papendrecht maar ben ik ongeveer 2 jaar geleden verhuisd naar Hilversum, tóch kom ik ondanks de afstand steeds graag terug naar mijn oude en vertrouwde smederij!

2021幎4月3日

Hallo Robert.
Super bedankt voor de mooie woorden. Wij werken graag voor jou. En hopen nog jaren voor je klaar kunnen staan

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. En goede service!

2021幎4月1日

Smederij Papendrecht からの回答

Dankjewel Leo. Bedankt voor al je opdrachten en fijne samenwerking.

Puur vakmanschap

Puur vakmanschap, snelle leveringen en eerlijke prijzen.
Arie en Laurens regelen het gewoon!

2021幎4月1日

Smederij Papendrecht からの回答

Bedankt Bas voor je commentaar. Bedankt voor het vertrouwen en de vele opdrachten.

de beste

het is een goed en mooi bedrijf met goede werknemers en mooie projecten iedereen draagt zijn steentje bij.
Top!

Bedankt voor je review Tim,

Dat jullie nog lang mogen genieten van de tuinhaard en de lamp.

De beste

Ze zijn tot nu toe de beste heel professioneel manier van werken.

Beste Dorothy,
Hartelijk bedankt voor uw review. Het was voor ons ook zeer prettig om de klus voor u uit te voeren. Zoals wandsteunen voor planken.

Topbedrijf

Topbedrijf ! Harde werkers en eerlijke mensen :)

Beste Sanne,

Bedankt voor het mooie commentaar. Wij denken graag mee ook als het gaat om een gat in de omranding van het bad.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。