レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Nou als ik zo naar de reviews kijk, ben ik nog best wel de gelukkige dan. Alleen ik heb natuurlijk dan weer zo een namaak product ontvangen ( SmileEase) wat echt niks is naast een betaalbare drogist t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestelling gedaan, track en trace geeft aan geleverd maar totaal niks ontvangen. Ze hebben klarna "bewijs" gestuurd dat het in mijn brievenbus zou zitten. Bewijs mag Klarna niet delen zeggen ze. Reage... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zij gewoon truien uit China net zoals een Shine of Ali Express. Schandalige prijzen en retour heeft weinig zin eerst gaat er 30% standaard af voor verwerking en dan nog zelf verzendkosten betalen. Koo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

4. 化粧品産業
  5. 化粧品店
  6. 歯科用品店

当該企業による記述

SmileWise is dé partner voor een stralende glimlach. We bieden hoogwaardige tandenbleekproducten en -oplossingen die veilig, effectief en gemakkelijk thuis te gebruiken zijn. Met ons innovatieve Colour Corrector Serum en geavanceerde technologieën helpen we mensen wereldwijd hun zelfvertrouwen te vergroten door een heldere, witte glimlach te bereiken.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

NIET TE VERTROUWEN

Ik probeer sinds december een terugbetaling te krijgen voor mijn niet ontvangen bestelling. (Mijn bestelling werd teruggestuurd naar SmileWise door de pakjespunt, omdat ik hem niet had opgehaald). Ik heb emails gestuurd maar niks ze antwoorden niet. En ik kan zien dat ze die geretourneerde artikels ontvangen hebben dankzij de track and trace code. Deze website is NIET te vertrouwen. Bestelnummer: 5704

2024年2月27日

Vorsicht Betrug !!

Vorsicht Betrug !!!

Ich habe das Produkt an 11.02.24 bestellt und bezahlt jedoch kam bis heute nichts an (20.02.24).

Auf mehre E-Mails keine Antwort denke mal das es eine Betrugs Masche ist !

Vorsicht Betrug !!!!!

2024年2月11日
5つ星のうち1の評価

Dit bedrijf licht je op!

Dit bedrijf licht je op, reageren niet op je mails en sturen verzending gegevens van je order, die totaal niet veranderd!
Reageren op mails doen ze ook niet, makkelijk geld verdienen op deze manier.
Bestel hier niets, want je geld ben je kwijt en het product ontvang je niet, wacht nu al bijna twee weken en geen reactie of product ontvangen.
Daarnaast lees ik nu dat het product ook niet werkt, van mensen die wel iets hebben ontvangen.
Ik zou zeggen leg geld aan de kant en spaar gewoon om je tanden te laten bleken bij de tandarts, had ik ook beter kunnen doen!

2024年2月15日

Waardeloos

Helaas duurde de levering 2 weken.
Toen het product binnenkwam meteen getest. Helaas geen resultaat.
Dit product is waardeloos. Toen ik het wilde retourneren kwam er sinds 18 januari geen reactie op meerdere mails.

Wel een mail gekregen dat mijn product betaald moet worden.
Dat ben ik uiteraard niet van plan

2024年1月29日
5つ星のうち5の評価

Ik ga niet liegen

Ik ga niet liegen; Mijn tandenborstel met paarse tandpasta was raar, maar ik ben blij dat ik ruimdenkend ben gebleven. Het serum van smilewise heeft me geholpen mijn saaie oude tandpasta om te zetten in een levensredder voor het bleken van tanden, en ik heb nog nooit zoiets gezien.

2024年1月4日
5つ星のうち1の評価

Ik heb het product gekocht het is lang…

Ik heb het product gekocht het is lang onderweg geweest waar ik geen probleem mee heb maar ik gebruik het product nu voor het eerst heb 3 minuten gepoetst en geen resultaat spijtig genoeg, ik heb de tandpasta van den action gekocht ( voor die dat echt wittere tanden willen het is een zwarte doos en een zwarte tube tandpasta )met houtskool en die werkte na 1 dag beter dan deze tandpasta. Ik zal voortaan beter die van den action gebruiken want aan alle reacties te zien ben ik niet de enige die het slecht vindt.

2024年1月18日
5つ星のうち4の評価

Ik moest hier gewoon een recensie…

Ik moest hier gewoon een recensie achterlaten voor deze ongelooflijke tandpasta. Nadat ik op SmileWise was overgestapt, zeiden college's dat ik door mijn witte tanden jaren jonger en energieker leek. Mijn hernieuwde zelfvertrouwen en geluk hebben mijn productiviteit op het werk en thuis zelfs vergroot. Deze eenvoudige productupgrade gaf mij een serieuze boost aan zelfvertrouwen.

2024年1月4日
5つ星のうち1の評価

Total SCAM and useless serum for…

Total SCAM and useless serum for whitening teeth! I have used it for some days and there is no effect at all, no color difference at all. It is scam and lies, I waste my money for two bottles of this serum, and I will never ever order it again! Be aware of this scam and fake product, do not order it!

2023年12月27日
5つ星のうち1の評価

Zeer slechte ervaring...2 maal het…

Zeer slechte ervaring...2 maal het product besteld, slechts 1 maal ontvangen.
Het product ziet er totaal anders uit (de flacon alsook de substantie) dan hetgene waar ze reclame over maken. Mijn ongenoegen geuit per mail maar tot hier toe nooit een antwoord ontvangen. Ik heb 8 mails gestuurd naar smilewise maar geen enkel reactie.
Zelfs klacht geformuleerd via klarna (de manier waarop betaald word door mij) zij gaan een onderzoek starten, ik ben benieuwd. Het e-mailadres van smilewise is het emailadres dat ik via klarna heb doorgekregen, dus dit klopt.
Dit is gewoonweg oplichting tot en met.

2023年11月16日

Trustpilot エクスペリエンス