レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Nou als ik zo naar de reviews kijk, ben ik nog best wel de gelukkige dan. Alleen ik heb natuurlijk dan weer zo een namaak product ontvangen ( SmileEase) wat echt niks is naast een betaalbare drogist t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestelling gedaan, track en trace geeft aan geleverd maar totaal niks ontvangen. Ze hebben klarna "bewijs" gestuurd dat het in mijn brievenbus zou zitten. Bewijs mag Klarna niet delen zeggen ze. Reage... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zij gewoon truien uit China net zoals een Shine of Ali Express. Schandalige prijzen en retour heeft weinig zin eerst gaat er 30% standaard af voor verwerking en dan nog zelf verzendkosten betalen. Koo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ga niet liegen; Mijn tandenborstel met paarse tandpasta was raar, maar ik ben blij dat ik ruimdenkend ben gebleven. Het serum van smilewise heeft me geholpen mijn saaie oude tandpasta om te zetten... もっと見る

企業情報

5. 歯科用品店
  6. 美容歯科医
  7. 美容用品店

当該企業による記述

SmileWise is dé partner voor een stralende glimlach. We bieden hoogwaardige tandenbleekproducten en -oplossingen die veilig, effectief en gemakkelijk thuis te gebruiken zijn. Met ons innovatieve Colour Corrector Serum en geavanceerde technologieën helpen we mensen wereldwijd hun zelfvertrouwen te vergroten door een heldere, witte glimlach te bereiken.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Heb het vandaag binnen heb het gebruikt…

Heb het vandaag binnen heb het gebruikt zie helemaal geen resultaat, terwijl jullie in jullie video’s zeggen dat je na 1keer gebruik meten een verschil zei

2023年8月22日

Beste Jonathan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het spijtig om te horen dat je niet het gewenste resultaat hebt ervaren na het gebruik van ons product, ondanks de verwachtingen die werden gecreëerd in onze video's.

Onze oprechte excuses voor eventuele teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We streven er altijd naar om eerlijke en duidelijke informatie te verstrekken over onze producten en hun effecten. Het is spijtig dat dit in jouw geval niet tot uiting is gekomen.

We willen je laten weten dat we je e-mail hebben ontvangen en contact met je hebben opgenomen om dit probleem verder te bespreken en een passende oplossing te bieden ter compensatie. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten.

Het is mogelijk dat individuele resultaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, en we waarderen je eerlijke feedback hierover. We zullen je opmerkingen intern bespreken om onze communicatie en verwachtingen beter af te stemmen.

Mocht je nog vragen hebben of als er verdere zaken zijn die je wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn toegewijd om eventuele zorgen aan te pakken en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze producten en diensten.

5つ星のうち2の評価

Beste Sammie,

Bedankt voor het delen van je mening over onze diensten. We willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor het feit dat we niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent met je ervaring, en we nemen je feedback zeer serieus. Jouw tevredenheid als klant staat voorop, en we willen graag de kans krijgen om dit recht te zetten.

We hebben je contactgegevens via e-mail ontvangen en we hebben je een bericht gestuurd om de situatie verder te bespreken en een passende oplossing te bieden ter compensatie. We zijn vastbesloten om eventuele ongemakken die je hebt ervaren aan te pakken en te zorgen voor een bevredigende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het feit dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We waarderen je als klant en hopen dat we met onze opvolging je vertrouwen kunnen herstellen en je alsnog een positieve ervaring kunnen bieden.

Als er verdere vragen zijn of als er iets is dat we voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.

5つ星のうち1の評価

Vandaag is mijn pakketje geleverd

Vandaag is mijn pakketje geleverd, echter doet het pompje het niet, waardoor er niets uitkomt. Ik heb gemaild naar Smilewise. Hopelijk lossen ze het op een nette manier met me op, want voorlopig ben ik teleurgesteld. 😕

2023年8月22日

Beste Mandy,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons product en je eerlijke feedback. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ervaren met het pompje van je geleverde pakketje. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en we waarderen je geduld en begrip.

Het spijt ons dat je teleurgesteld bent geraakt door dit voorval. Jouw tevredenheid heeft voor ons de hoogste prioriteit, en we willen graag dit probleem zo snel mogelijk voor je oplossen.

We willen je laten weten dat we je e-mail hebben ontvangen en dat we contact met je hebben opgenomen om dit probleem verder te bespreken en een passende oplossing te bieden ter compensatie. We zijn vastbesloten om dit op een nette en bevredigende manier voor je op te lossen.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen dat we met onze opvolging je vertrouwen kunnen herstellen en je alsnog een positieve ervaring kunnen bieden met onze producten en diensten.

Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is dat we voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je als klant en willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je ervaring bij ons.

5つ星のうち1の評価

Nog niet beoordeeld en toch zeggen dat je 5 sterren hebt?

Heb het product nog niet gekocht en niet beoordeeld maar wilde op trustpilot naar de reviews kijken. Ze zeggen namelijk zelf op hun site dat ze 528 goede reviews (5 sterren) hebben. Nu zie ik hier dat ze helemaal nog niet beoordeeld zijn?
Update 07-08: Kijk op webshopchecker.nl
Zij hebben deze site onderzocht. Is Chinese dropshipper die de wet op meerdere fronten overtreedt en KVK nummer van ander bedrijf misbruikt.
Update:10-08 Smilewise heeft meer info over mij opgevraagd bij Trustpilot. Of ik wel echt een ervaring met hen heb gehad. Nou gelukkig niet. Daar ben ik ook eerlijk over. Ik verzin niets. Ik constateer alleen maar dat zij dingen zeggen die niet kloppen. Er zijn geen 500+ positieve reviews, Als ik niet reageer wordt mijn review verwijderd.
Update 23-08: op zich een positieve reactie op mijn review. Hopelijk wordt een en ander ook echt uitgezocht en aangepast. Nooit te laat om iets te verbeteren.

2023年8月6日
自発的なレビュー

Beste Ellen,

Bedankt voor het delen van je inzichten en ervaringen met betrekking tot onze reviews op Trustpilot. We vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren en willen graag de gelegenheid aangrijpen om je zorgen te bespreken.

Allereerst willen we verduidelijken dat we nooit de intentie hebben gehad om misleidende informatie te verstrekken over onze reviews. We streven naar transparantie en geloofwaardigheid in alles wat we doen, inclusief onze klantbeoordelingen. We begrijpen dat er enkele discrepanties zijn ontstaan tussen de cijfers die op onze site zijn vermeld en de beoordelingen op Trustpilot. We nemen deze kwestie serieus en zullen stappen ondernemen om dit te onderzoeken en op te lossen.

Wat betreft de recente informatie die je hebt gedeeld over ons bedrijf, willen we benadrukken dat we streven naar volledige naleving van wet- en regelgeving op alle fronten. We waarderen je feedback en zullen de genoemde zaken onderzoeken om ervoor te zorgen dat we ons bedrijf in lijn houden met ethische en wettelijke normen.

Je eerlijkheid en transparantie over je ervaringen met ons stellen we zeer op prijs. Het spijt ons dat je een negatieve indruk hebt gekregen van onze beoordelingen en we willen graag de gelegenheid benutten om aan te tonen dat we ons inzetten voor het bieden van hoogwaardige producten en een betrouwbare service aan onze klanten.

Daarnaast willen we je informeren dat we je e-mail hebben ontvangen en we hebben contact met je opgenomen om een oplossing ter compensatie te bespreken. We hopen dat we je vertrouwen kunnen herstellen en eventuele zorgen kunnen adresseren.

We nemen alle feedback ter harte en werken eraan om onze klantenservice en bedrijfspraktijken voortdurend te verbeteren. Mocht je in de toekomst besluiten om een ervaring met ons te hebben, staan we klaar om je op een positieve manier van dienst te zijn.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。