Mega sÞde og sjove kÞrerlÊrer!! kan klart anbefale. Det lykkes mig med Smiley kÞreskole at fÃ¥ teori og kÞreprÞve i fÞrste hug ððð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Selvom Corona kom og satte mit forlÞb pÃ¥ standby, sÃ¥ kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik bÃ¥de teori- og kÞreprÞve hurtigt. Jeg havde bÃ¥de Regitze og Maria, og de var begge utrolig sÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg er selv lige bestÃ¥et efter et skÞnt forlÞb med Regitze som teori- og kÞrelÊrer. Det giver trygge rammer, at man kender personen man kÞrer med, fra teoritimerne. Der bliver taget hensyn til hver en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
At skulle generhverve sit kÞrekort efter 9Ã¥r virkede hÃ¥blÞs for mig, men Smiley KÞrestole stillede de nÞdvendige redskaber til rÃ¥dighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LÊring skal vÊre sjovt â isÊr nÃ¥r det er seriÞst. Det skal vÊre rigtig skÊgt at tage kÞrekort. Velkommen pÃ¥ Smiley KÞreskole i HillerÞd
é£çµ¡å
Nordre Jernbanevej 29, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- Info@smiley-koreskole.dk
- smiley-koreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestod alt i fÞrste hug:-)
Dejligt og godt forlÞb med rigtig sÞde lÊrere
Godt forlÞb med gode undervisere
Godt forlÞb med gode undervisere...
Jeg har haft et rigtigt godt forlÞb hos Smiley KÞreskole, hvor jeg er blevet rådgivet til hvordan jeg kunne tage kÞrekort.
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole med godt humÞr og exceptionelt god undervisning. Helt klart anbefales
Klar anbefaling
Jeg kan kun anbefale Smiley kÞreskole. ðDet har vÊret et super forlÞb i trygge rammer. Regitze er den skÞnneste kÞrelÊrer, som virkelig brÊnder for det hun laver. Det skinner virkelig igennem.ð Regitze formÃ¥r at gÞre KÞre- og teoritimerne lÊrerige og sjove, sÃ¥ man fÃ¥r lyst til at lÊre mere.
ðð Fedeste kÞreskole nogensinde!ðð
Yo! Sådan seriÞst, hvis du ikke vÊlger Smiley KÞreskole, så har du goofed up! Regitze er bossen, den kÞrelÊrer du ikke vidste, du havde brug for, men absolut fortjener.
Tålmodighed? Check! PÊdagogiske skills og fantastisk humor? Check! Sikkerhed? Dobbelt check! Og hun er fleksibel og forstår dig bare på et helt andet niveau. Jeg kunne ikke drÞmme mig til en bedre kÞrelÊre! Hendes beståelsesprocenter snakker for sig selv, hvis du vÊlger en anden kÞreskole begår du bare en fejl!!!
GÞr dig selv en kÊmpe tjeneste - hop ind i bilen hos Smiley KÞreskole nu! âïž
Fantastisk kÞreskole!
At skulle generhverve sit kÞrekort efter 9år virkede håblÞs for mig, men Smiley KÞrestole stillede de nÞdvendige redskaber til rådighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skrive, hvilket virkelig gjorde en forskel for mig. Bestod teori og kÞreprÞve i fÞrste hug og vil helt klart anbefale kÞreskolen til andre fremover!
Tak for et super professionelt forlÞb, og isÊr tak til Regitze! Du er en fantastisk kÞrelÊrer.
Kh Michael
Smiley kÞreskole
Jeg forventede en seriÞs, dygtigt og sjov lÊrer. Det må man sige jeg fik.
Smiley kÞreskole er helt igennem fantastisk.
Mega effektive og hurtige. FÞlte mig fuldstÊndig tryg gennem hele forlÞbet.
KÊmpe tak Smiley kÞreskole
Speciel tak til Regitze
Super forlÞb!
Super kÞreskole med trygge rammer og dygtige kÞrelÊrer!
Kom hurtigt igennem begge prÞver takket vÊre super undervisning!
Jeg havde en meget positiv oplevelse af hele forlÞbet og kan klart anbefale Smiley til andre der skal starte på kÞrekort! :)

Smiley KÞreskole ããã®åç
Efter mange Ã¥rs kamp med kÞrekort og enâŠ
Efter mange års kamp med kÞrekort og en dårlig erfaring fra tidligere kÞreskole, der gjorde jeg mistede alt håb og selvtillid. Kunne jeg simpelthen ikke Þnske et bedre forlÞb, som jeg har haft hos Smiley KÞreskole. Jeg havde Maria som kÞrelÊrer i HillerÞd. Man fÞler sig tryg, forstået og hun er enorm god til at undervise både teoretisk, men også praktisk når man er ude at kÞre. Jeg bestod både teori og kÞrekort i fÞrste omgang :D
Stor anbefaling herfra ððŒ
Vil til hver en tid, anbefale Smiley KÞreskole til alle der skal igang med kÞrekort 𥰠Min sÞn har bestÃ¥et begge prÞver i fÞrste forsÞg og pÃ¥ en ren lovpakke ððŒ Der er ingen tvivl om, at vi kan takke den meste fantastiske lÊremester for dette. Maria er en kÊmpe motivations faktor for de unge, hele mÃ¥den at undervise pÃ¥, bÃ¥de med teori og kÞrsel, og nÃ¥r der blev sendt en sms, det kan bare noget ðð€©ð stort tak til Maria for at fÃ¥ min sÞn sÃ¥ hurtigt og enkelt igennem. Og moren nyder alle hverdage at blive kÞrt til og fra arbejde ðð¥³
Bestod hele forlÞbet i fÞrste huk
Bestod hele forlÞbet i fÞrste huk, jeg havde fornÞjelsen at kÞre med Maria der altid er frisk, sjov og velforberedt, bÃ¥de i timerne og op til kÞreprÞven. 11/10 herfrað
Virkelig god kÞreskole med to superâŠ
Virkelig god kÞreskole med to super skÞnne kÞrelÊrere. Kom igennem i fÞrste forsÞg i begge dele. Dog lidt dyrere end de andre, men man fÃ¥r ogsÃ¥ hvad man betaler forððœâ€ïž
SuverÊn kÞreskole!
Jeg anbefaler denne kÞreskole til alle. Jeg havde en helt fantastisk oplevelse. Teoriundervisning er godt tilrettelagt. Regitze er super god til at undervise og er super godt selskab, så det hele tiden er sjovt.
Det helt rigtige valg
Kan helt klart anbefales at vÊlge smiley kÞreskole. Regitze formÃ¥r at gÞre bÃ¥de teoritimer og kÞretimer lÊrerige og sjove. Der er styr pÃ¥ tingene, ogsÃ¥ er Regitze bare skÞnt selskab og har massere af gode historier at dele ud afð¥°
Ekstremt gode rammer at tage sitâŠ
Ekstremt gode rammer at tage sit kÞrekort i. Rigtig hyggelige og gode lÊrertimer man fÃ¥r. Kan varmt anbefalesðªðªðª
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse! Maria som jeg kÞrte med gjorde det sjovt og hyggeligt at lÊre at kÞre bil, som jo ellers godt kan vÊre lidt grÊnseoverskridende. Klar anbefaling herfrað€©
Kunne simpelthen ikke vÊre bedre
Kunne simpelthen ikke vÊre bedre, super sÞd lÊrer og en mega god oplvelse
10/10 kÞreskoleððð
Simpelthen de sÞdeste og mest kompentente kÞrelÊrere man kunne Þnske sig. Jeg havde fornÞjelsen af at have Maria med ude pÃ¥ vejene, og hun var altid glad, frisk og veloplagt. Teoriundervisningen er ogsÃ¥ bare mere interessant, nÃ¥r man har lÊrere der har talegaverne i orden, sÃ¥ man ikke falder i sÞvn. Helt klart den kÞreskole jeg vil anbefale til andreð
5 âïžâïžâïžâïžâïž
Virkelig god oplevelse! LÊrerne er imÞdekommende, rare og super kompetente:) Fabelagtigt forlÞbðºð»
Fin kÞreskole.
Fin kÞreskole.
Priser, kvalitet og service stemmer fint overens.
KÞrelÊrerne er flinke og imÞdekommende.
Kan klart anbefales :-)

Smiley KÞreskole ããã®åç