Smiley KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mega sÞde og sjove kÞrerlÊrer!! kan klart anbefale. Det lykkes mig med Smiley kÞreskole at fÃ¥ teori og kÞreprÞve i fÞrste hug 😊😊😊

Selvom Corona kom og satte mit forlÞb pÃ¥ standby, sÃ¥ kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik bÃ¥de teori- og kÞreprÞve hurtigt. Jeg havde bÃ¥de Regitze og Maria, og de var begge utrolig sÞ... もっず芋る

Jeg er selv lige bestÃ¥et efter et skÞnt forlÞb med Regitze som teori- og kÞrelÊrer. Det giver trygge rammer, at man kender personen man kÞrer med, fra teoritimerne. Der bliver taget hensyn til hver en... もっず芋る

䌁業が回答したした

At skulle generhverve sit kÞrekort efter 9Ã¥r virkede hÃ¥blÞs for mig, men Smiley KÞrestole stillede de nÞdvendige redskaber til rÃ¥dighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

LÊring skal vÊre sjovt – isÊr nÃ¥r det er seriÞst. Det skal vÊre rigtig skÊgt at tage kÞrekort. Velkommen pÃ¥ Smiley KÞreskole i HillerÞd

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Klar anbefaling

Jeg kan kun anbefale Smiley kÞreskole. 🌟Det har vÊret et super forlÞb i trygge rammer. Regitze er den skÞnneste kÞrelÊrer, som virkelig brÊnder for det hun laver. Det skinner virkelig igennem.😄 Regitze formÃ¥r at gÞre KÞre- og teoritimerne lÊrerige og sjove, sÃ¥ man fÃ¥r lyst til at lÊre mere.

2023幎9月15日

🌟🌟 Fedeste kÞreskole nogensinde!🌟🌟

Yo! Sådan seriÞst, hvis du ikke vÊlger Smiley KÞreskole, så har du goofed up! Regitze er bossen, den kÞrelÊrer du ikke vidste, du havde brug for, men absolut fortjener.

Tålmodighed? Check! PÊdagogiske skills og fantastisk humor? Check! Sikkerhed? Dobbelt check! Og hun er fleksibel og forstår dig bare på et helt andet niveau. Jeg kunne ikke drÞmme mig til en bedre kÞrelÊre! Hendes beståelsesprocenter snakker for sig selv, hvis du vÊlger en anden kÞreskole begår du bare en fejl!!!

GÞr dig selv en kÊmpe tjeneste - hop ind i bilen hos Smiley KÞreskole nu! ✌

2023幎9月11日

Fantastisk kÞreskole!

At skulle generhverve sit kÞrekort efter 9år virkede håblÞs for mig, men Smiley KÞrestole stillede de nÞdvendige redskaber til rådighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skrive, hvilket virkelig gjorde en forskel for mig. Bestod teori og kÞreprÞve i fÞrste hug og vil helt klart anbefale kÞreskolen til andre fremover!

Tak for et super professionelt forlÞb, og isÊr tak til Regitze! Du er en fantastisk kÞrelÊrer.

Kh Michael

2023幎6月16日

Smiley kÞreskole

Jeg forventede en seriÞs, dygtigt og sjov lÊrer. Det må man sige jeg fik.
Smiley kÞreskole er helt igennem fantastisk.
Mega effektive og hurtige. FÞlte mig fuldstÊndig tryg gennem hele forlÞbet.

KÊmpe tak Smiley kÞreskole
Speciel tak til Regitze

2023幎6月7日

Super forlÞb!

Super kÞreskole med trygge rammer og dygtige kÞrelÊrer!
Kom hurtigt igennem begge prÞver takket vÊre super undervisning!
Jeg havde en meget positiv oplevelse af hele forlÞbet og kan klart anbefale Smiley til andre der skal starte på kÞrekort! :)

2023幎6月2日
Smiley KÞreskole ロゎ

Smiley KÞreskole からの回答

Tusind tak for roserne 💐💐💐💐 det har bare vÊret sÃ¥ hyggeligt at kÞre med dig og sÃ¥ fortjent at du bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg 🥳🎊🎉🥳🎊🎉. Har vÊret sÃ¥ stolt af dine fremskridt hele vejen og glÊder mig meget til at vinke til dig ude pÃ¥ vejene 🥰

Knus Regitze 💐💖💐

Efter mange Ã¥rs kamp med kÞrekort og en

Efter mange års kamp med kÞrekort og en dårlig erfaring fra tidligere kÞreskole, der gjorde jeg mistede alt håb og selvtillid. Kunne jeg simpelthen ikke Þnske et bedre forlÞb, som jeg har haft hos Smiley KÞreskole. Jeg havde Maria som kÞrelÊrer i HillerÞd. Man fÞler sig tryg, forstået og hun er enorm god til at undervise både teoretisk, men også praktisk når man er ude at kÞre. Jeg bestod både teori og kÞrekort i fÞrste omgang :D

2023幎5月26日

Stor anbefaling herfra 👌🏌

Vil til hver en tid, anbefale Smiley KÞreskole til alle der skal igang med kÞrekort 🥰 Min sÞn har bestÃ¥et begge prÞver i fÞrste forsÞg og pÃ¥ en ren lovpakke 👏🏌 Der er ingen tvivl om, at vi kan takke den meste fantastiske lÊremester for dette. Maria er en kÊmpe motivations faktor for de unge, hele mÃ¥den at undervise pÃ¥, bÃ¥de med teori og kÞrsel, og nÃ¥r der blev sendt en sms, det kan bare noget 🎉🀩😎 stort tak til Maria for at fÃ¥ min sÞn sÃ¥ hurtigt og enkelt igennem. Og moren nyder alle hverdage at blive kÞrt til og fra arbejde 🚙🥳

2023幎5月8日

SuverÊn kÞreskole!

Jeg anbefaler denne kÞreskole til alle. Jeg havde en helt fantastisk oplevelse. Teoriundervisning er godt tilrettelagt. Regitze er super god til at undervise og er super godt selskab, så det hele tiden er sjovt.

2023幎2月16日

Det helt rigtige valg

Kan helt klart anbefales at vÊlge smiley kÞreskole. Regitze formÃ¥r at gÞre bÃ¥de teoritimer og kÞretimer lÊrerige og sjove. Der er styr pÃ¥ tingene, ogsÃ¥ er Regitze bare skÞnt selskab og har massere af gode historier at dele ud af🥰

2023幎2月7日

10/10 kÞreskole👏👏👏

Simpelthen de sÞdeste og mest kompentente kÞrelÊrere man kunne Þnske sig. Jeg havde fornÞjelsen af at have Maria med ude pÃ¥ vejene, og hun var altid glad, frisk og veloplagt. Teoriundervisningen er ogsÃ¥ bare mere interessant, nÃ¥r man har lÊrere der har talegaverne i orden, sÃ¥ man ikke falder i sÞvn. Helt klart den kÞreskole jeg vil anbefale til andre🎉

2023幎1月24日

Fin kÞreskole.

Fin kÞreskole.

Priser, kvalitet og service stemmer fint overens.

KÞrelÊrerne er flinke og imÞdekommende.

Kan klart anbefales :-)

2022幎12月4日
Smiley KÞreskole ロゎ

Smiley KÞreskole からの回答

Hej Rune 💐💐

Dejligt at du har vÊret glad for at fÃ¥ kÞrekortet hos os. Det var super hyggeligt at kÞre med dig 👍😊👍

Mange knus og vi vinkes ved på vejen 🎅🌲🎅