Mega sÞde og sjove kÞrerlÊrer!! kan klart anbefale. Det lykkes mig med Smiley kÞreskole at fÃ¥ teori og kÞreprÞve i fÞrste hug ððð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Selvom Corona kom og satte mit forlÞb pÃ¥ standby, sÃ¥ kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik bÃ¥de teori- og kÞreprÞve hurtigt. Jeg havde bÃ¥de Regitze og Maria, og de var begge utrolig sÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg er selv lige bestÃ¥et efter et skÞnt forlÞb med Regitze som teori- og kÞrelÊrer. Det giver trygge rammer, at man kender personen man kÞrer med, fra teoritimerne. Der bliver taget hensyn til hver en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
At skulle generhverve sit kÞrekort efter 9Ã¥r virkede hÃ¥blÞs for mig, men Smiley KÞrestole stillede de nÞdvendige redskaber til rÃ¥dighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LÊring skal vÊre sjovt â isÊr nÃ¥r det er seriÞst. Det skal vÊre rigtig skÊgt at tage kÞrekort. Velkommen pÃ¥ Smiley KÞreskole i HillerÞd
é£çµ¡å
Nordre Jernbanevej 29, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- Info@smiley-koreskole.dk
- smiley-koreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Maria er en nÊrvÊrende og dygtig kÞrelÊrer
Jeg havde ventet lÊnge og tÊnkt meget over hvilken kÞreskole jeg skulle vÊlge, jeg er sÃ¥ glad for det blev smiley kÞreskole, jeg kunne ikke have drÞmt om en bedre kÞrelÊrer end Maria ððŒððŒ

Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, som giver folk et smil med hjem fra hver time. Det er nogle vidunderlige lÊrer som smiley-kÞreskole har, de lÊrer dig at kÞre bil til fineste detalje og har altid et godt grin med sigð kan kun varmt anbefales. Ville Þnske man kunne give Michelin stjerner, sÃ¥ havde i fÃ¥et 3 af dem, men det er jo ikke en restaurantð
Keep up the good workðð»

VÃLG SMILEY KÃRESKOLE
Jeg har haft Regitze som kÞrelÊrer og kan kun sige gode ting om hende og SmileykÞreskole!
Dejligt med en kÞrelÊrer som er SÃ
sÞd, overholder tiderne og ikke mindst forbereder hendes elever så godt på alt de kan komme ud for!
Hvis man kunne give 6 stjerner havde jeg givet det ð

Rigtigt god kÞreskolen.
Rigtigt god kÞreskolen.
Maria hun er den bedste kÞrelÊre som man kan Þnske sig ðð.
Hun er god til at forklare alt og er meget tÃ¥lmodig og hjÊlpsom â€ïžð

Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, med de bedste kÞrelÊrere!
Jeg var rigtig glad for at jeg valgte at tage kÞrekort ved smiley kÞreskole, da min kÞrelÊrer var utroligt sÞd og hjÊlpende. Der var styr på det hele, og man havde god hjÊlp igennem hele forlÞbet!

Smiley KÞreskole ããã®åç
Det er vÊret en rigtig god oplevelse ogâŠ
Det er vÊret en rigtig god oplevelse og Regitze har vÊret den bedste kÞrelÊrer. Hun er sjov, sÞd og rigtig god til at give plads og gÞre sÃ¥ man fÞler sig tryg. ðððððððððððððððððð

Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, jeg havde Regitze som teorilÊrer og Maria som kÞrelÊrer og det vat super fedt. Teoritimerne var sjove og lÊrerige og kÞretimerne var helt fantastiske.
KAN ANBEFALES!!!

ANBEFALES!
Jeg startede på en anden kÞreskole i april og fÞlte slet ikke min underviser var god overhovedet. Så jeg valgte af skifte kÞreskole, da jeg kom til smiley og syntes at både servicen og prisen var rigtig god. Kan varmt anbefales og er ked af jeg ikke startede her til at starte med.

Servicen daler over tid
Servicen går ned af bakke indtil den forsvinder helt. Startede ellers ud rigtig godt. DesvÊrre endte det med at jeg måtte finde en ny kÞreskole, da priserne pludselig Êndrede sig.
Jeg har aldrig truet med af efterlade et negativt review. I er velkomne til at poste vores beskeder sammen. Jeg har blot sagt til jer, som jeg har skrevet her, at jeres service er dårlig.

Super god KÞreskole
Super god KÞreskole, intet andet end gode ord!! Jeg havde Maria som KÞrelÊre og kÞreturene med hende var aldrig kedelige, og hun formåede altid at gÞre teori til noget hyggeligt og spÊndende og ikke mindst lÊrerige!

Rigtig god
Rigtig god, små hold med meget fokus på den enkelte person og gÞr 200% for at hver enkelte elev består.

Smiley KÞreskole ããã®åç
Jeg syndes smiley kÞreskole har vÊretâŠ
Jeg syndes smiley kÞreskole har vÊret den bedste oplevelse i forbindelse med mit kÞrekort, jeg anbefaler 100 % smiley kÞreskole. KÞrelÊren Maria er skide sÞd og jeg har nydt vÊr eneste dag i den bil med hende ðð

Jeg fik kÞreglÊden tilbage
Efter en pause med at kÞre bil på seks år tog jeg 6 kÞretimer hos Maria fra Smiley. Det gav mig i den grad trygheden og kÞreglÊden tilbage. Maria har en enorm viden, er meget pÊdagogisk og opmuntrende, så jeg kan kun varmt anbefale hende, hvis der er groet lidt mos på dit kÞrekort, ellers hvis der sidder lidt kÞrebekymring i dig, der holder dig tilbage fra at få brugt dit kÞrekort.

Smiley KÞreskole ããã®åç
Super god kÞreskole som stÊrktâŠ
Super god kÞreskole som stÊrkt anbefales!! Super sÞde kÞrelÊrer ð€© sÃ¥ pengene er godt investeret hos dem!

KÞrekort
Jeg har haft et mega dejligt forlÞb hos smiley med dejlige små hold og en plan over, hvornår man skal til de forskellige ting, så alle kan overskue det, selvom man har lidt udfordringer.
Ikke mindst en fantastisk KÞrelÊre som virkelig brÊnder for sit job.
Tusind tak â€ïž
Sascha
Anbefaling Smiley KÞreskole
Vil du have et sundt overblik over dine kÞretimer, overskuelig teori, stÞrst mulig chance for at bestå? Så er det Smiley. Regitze er en fantastisk tålmodig kÞrelÊrer, jeg vil nÊsten vÊdde med hun kan lÊrer 98 % af Danmark at kÞrer bil. Hun sender dig ikke op til en prÞve, hun ikke vurderer du er 100 % klar til. Der forventes en stor indsats fra elevens side, men der er den hjÊlp tilgÊngelig som er nÞdvendig. VÊlg Smiley det vil du ikke fortryde, jeg gjorde i hvertfald ikke.
Perfekt undervisning
Perfekt undervisning, hurtigt svar og overholdte aftaler. Det var en fornÞjelse at gennemfÞre både den praktisk og teoretisk del. Resultatet var beståelse af begge prÞver i fÞrste omgang. Bedste anbefalinger herfra :-)
En UDMÃRKET kÞreskole!
En UDMÃRKET kÞreskole!! Jeg kan intet dÃ¥rligt at sige! Jeg havde Maria som kÞrelÊrer - en yderst behagelig, tÃ¥lmodig og skÞn dame at have ved sin side pÃ¥ vejene - og der er altid sikret en rolig/hyggelig og sjov stemning nÃ¥r man kommer ud og kÞre!
Leder du efter en lÊrer der giver der plads til at fejle (og lÊre af dem) og er tålmodig - samtidig med at det er mega hyggeligt og sjovt - så det Smiley KÞreskole du skal vÊlge!
God kÞreskole
Super god kÞreskole der tilpasser sig dine behov, samt hjÊlper dig til at blive en god bilist, uanset hvor svÊrt du har ved det. Kan klart anbefales!!!
Har generhvervet mit kÞrekort hosâŠsmiley kÞreskole i GrÊsted hos Regitze ð€
Har generhvervet mit kÞrekort hos smiley kÞreskole uden nogen problemer hurtige med at finde prÞve tider og bestod begge prÞver fÞrste gang ðð€kan varmt anbefale dem til andre mvh Michael
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã