Mega sÞde og sjove kÞrerlÊrer!! kan klart anbefale. Det lykkes mig med Smiley kÞreskole at fÃ¥ teori og kÞreprÞve i fÞrste hug ððð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Selvom Corona kom og satte mit forlÞb pÃ¥ standby, sÃ¥ kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik bÃ¥de teori- og kÞreprÞve hurtigt. Jeg havde bÃ¥de Regitze og Maria, og de var begge utrolig sÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg er selv lige bestÃ¥et efter et skÞnt forlÞb med Regitze som teori- og kÞrelÊrer. Det giver trygge rammer, at man kender personen man kÞrer med, fra teoritimerne. Der bliver taget hensyn til hver en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
At skulle generhverve sit kÞrekort efter 9Ã¥r virkede hÃ¥blÞs for mig, men Smiley KÞrestole stillede de nÞdvendige redskaber til rÃ¥dighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
LÊring skal vÊre sjovt â isÊr nÃ¥r det er seriÞst. Det skal vÊre rigtig skÊgt at tage kÞrekort. Velkommen pÃ¥ Smiley KÞreskole i HillerÞd
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Rigtig god og sjov vejledning. Kan varmt anbefales xD

Smiley KÞreskole ããã®åç
Smiley Driving School Rocks !!!
I had an excellent experience renewing my driving license at Smiley Driving School and Gina (Regitze) is a great , helpful, very professional instructor who additionally got a nice sense of humor together with high positive energy! thanks again Gina for all your support ! I 100% recommend to any newbies / people in need to renew their license to contact Gina.
Best Regards,
Chris
KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling
Jeg har for nyligt fået mit kÞrekort, og sikke en fornÞjelse det har vÊret at bestå i smiley kÞreskole og have (vil jeg mene) verdens bedste kÞrelÊrer, Regitze, til at sidde på passagersÊdet og dele denne glÊde ved at få kÞrekort. Ved siden af at lÊre at kÞre bil, har der vÊret plads til hyggesnak og latter som har gjort det trygt og til en fornÞjelse! Kan klart anbefales!
-En meget glad Clara
En stor fornÞjelse
Det har vÊret en fornÞjelse at kÞre med den bedste kÞrelÊrer, Regitze.
Der er både plads til sjove samtaler og god stemning i skolevognen, samt professionel og grundig vejledning, som skaber en tryg kÞrsel.
Regitzes ekspertise og tryghed hjalp mig med at bestå min kÞreprÞve i fÞrste hug.
min kÞrerkort oplevelse
Jeg havde Regitze som kÞrerlÊrer og jeg kunne ikke Þnske mig bedre. Hvergang vi var ude og kÞre var en fornÞjelse! Jeg fÞlte jeg lÊrte alt der var at lÊre og når jeg skulle op til både teoriprÞve og kÞreprÞve fÞlte jeg mig 100% klar til det.
En verdensklasse KÞrelÊre
Inden jeg fik Regitze som KÞrelÊre havde mange af mine venner og bekendte anbefaldet hende til mig. Hun levede også op til de forventninger jeg havde. Hun er rigtig sÞd og roste mig efter hver kÞretime. Hun fik mig hurtig igennem teori og kÞreprÞve og det sÊtter også prikken over i'et at man består begge ting på fÞrste forsÞg. Jeg synes at det har vÊret en fornÞjelse at have Regitze som kÞrelÊre og vil klart anbefalde hende.
Jeg havde den bedste oplevelse med Regitze.
Jeg havde den bedste oplevelse med Regitze, som kÞrelÊrer. Jeg havde lidt problemer med at bestÃ¥ i fÞrste omgang, men Regitze var forstÃ¥ende og hjalp med, at 2. omgang ville blive en bedre oplevelse. Regitze har metoder til, at lÊre at kÞre bil hurtigt. Jeg forstod trafikken og kÞrslen meget bedre vha. b.la. remser og alternative metoder. KÃMPE anbefaling!
Bedste kÞrelÊrer man kunne få!
Jeg bestod fornyligt kÞreprÞven i 1. forsÞg takket vÊre Maria!
Hun kan ikke andet end anbefales da man fÞler sig tryg hos hende og hendes dejlige grin! Super stÞttende kÞrelÊrer som tager alting som det kommer så ikke man fÞler sig skrÊmt!
Nu har jeg lige vÊret henne og bestille en bil hos Renault - inspireret af Marias efternavn ;-)
SkÞnt skÞnt skÞnt forlÞb! SÃ¥ jeg takker for de mange timer bag rattet ð
Verdens bedste kÞrelÊrer Maria Renault
Jeg var ved at opgive håbet om nogensinde at få taget kÞrekort. Men heldigvis fandt jeg kÞrelÊrer Maria Renault! Hun var min kÞrelÊrer nr. 3 og uden hende havde jeg opgivet. Maria Renault er bare fantastisk til at forklare og vise alle de svÊre ting såsom parallel parkering på en god og tålmodig måde. Maria er også stÞttende så man ikke fÞler sig dum. Derudover så fÞler man sig ikke snydt til en masse ekstra timer. Derfor mine varmeste anbefalinger til smiley-koreskole.dk, hvor Maria Renault nu er kÞrelÊrer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã