Smilrejser レビュヌ 604

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk ferie “Amalfi a la carte”. Vi boede i byen Maiori som ligger lige ud til vandet. Naturen i hele omrÃ¥det er ubeskrivelig smukt - meget bjergrigt. Vi havde kÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fantastisk tur til Portugal 🇵🇹. Med en meget kompetent rejseleder , fik smagt rigtig mange forskellige vine. Fik også en masse historier om landet. Kan kun anbefale denne tur.

Jeg havde en dejlig tur til Peloponnes med smil rejser. Alt fungerede, fin guide, gode hoteller , super sÞde mennesker. Udflugter gode, men lidt for lange busture og lidt for lidt vandring. Vil klart... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk tur til Amalfikysten med min mor som ikke har vÊret ude og rejse i Ã¥revis b.la. Pga. sit fysiske helbred. Det var vigtigt for os, at alt var planlagt pÃ¥ forhÃ¥nd og ikke mindst at guiden... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. 旅行業者

圓該䌁業による蚘述

Smilrejser tilbyder kulturelle grupperejser, der gÞr indtryk. Vores DNA er rejser med personlighed. Det er et mix af de rigtige oplevelser, det gode rejseselskab, den autentiske stemning og de gode historier. Hos Smilrejser kender vi vores destinationer umÃ¥deligt godt, og vi er specialister i at tilrettelÊgge rejsen, sÃ¥ du bÃ¥de kommer ned ad hovedgaden og ind ad de rigtige sidegader. Du kan mÊrke vores passion og personlighed allerede ved fÞrste kontakt. Vores dansktalende rejseledere er passionerede og formidler indlevende med hÞj faglighed og godt humÞr. De fortÊller de gode historier, som du ikke kan lÊse i guidebÞgerne. Hos Smilrejser fÃ¥r du rejser med kultur og personlighed. Vi slÃ¥r gerne vejen forbi destinationens mest kendte sevÊrdigheder – men for os er kultur ogsÃ¥ mÞdet med lokalbefolkningen. Det er vinsmagningen hos den lokale vinbonde. Det er det rustikke mÃ¥ltid pÃ¥ det lille, familieejede landbrug. Det er de handlende pÃ¥ det lokale marked. Det er bÞrnenes latter pÃ¥ legepladsen. Det er mÞdet med hverdagen. Dét er rejser, der gÞr indtryk. Smilrejser tilbyder spÊndende rundrejser, klassiske kulturrejser, krydstogter, flodkrydstogter, storbyrejser, langtidsferier, operarejser, gastronomiske rejser, haverejser, vandreferier og meget andet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

604件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Stor skuffelse. Snavset hotel og sÊrdeles uappetitlig mad.

Er netop hjemkommet fra rejse til Azorerne og Madeira. Efter 5 udmÊrkede dage på Azorerne landede vi på Madeira. Vi boede på Pestana Bay hotel, og der var sÊrdeles snavset, og der kravlede små dyr rundt på kommoden. Dyrene flyttede rundt dagen efter, og der blev gjort rent begge gange, jeg henvendte mig i receptionen. Så gad jeg ikke klage mere. Kummerne i badet blev ikke rengjort dagligt.
Morgenbordet var OK, men resten af dagen var det meget dårligt. Det varme kÞkken var forfÊrdeligt. Jeg prÞvede en ret med kalkun. Det var fedtklumper, skind og benstumper overhÊldt med en sovs. Det var ualmindeligt uappetitligt. Jeg spiste vegetabilsk resten af tiden.
Flyrejsen var forsinkelse på forsinkelse. Grundet vejret landede vi i Lissabon med 1œ times forsinkelse, men vort fly var forsinket i nÊsten 4 timer. Vi så alle andre fly lette, men vi kom langt ned i rÊkken. Vi skulle efter planen lande i KÞbenhavn kl. 23.40, så jeg havde bestilt hotelvÊrelse lige ved lufthavnen. Jeg ankom til hotellet kl 03.20. Altså en forsinkelse på ca. 3,5 time.
Jeg har erfaret, at Kulturrejser lige er overtaget af firmaet Aller. De skiftede navn til Smilrejser, men der var absolut intet at smile over. Jeg kan se, at fa. Aller har overtaget mange rejseselskaber, bl.a. Gislev og Nilles Rejser. Selskaber med et godt renomme (i hvert fald indtil nu), og jeg havde planlagt en rejse til Sydengland med et af disse selskaber. Det er nu valgt fra. Aldrig mere i nÊrheden af fa. Aller og hvad de så end må eje.
Endelig skal nÊvnes, at vi havde en meget god rejseleder Claus Andersen, der vidste utrolig meget og kunne formidle det videre.
Britta Pedersen

2025幎10月28日

Smilrejser からの回答

KÊre Britta, Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at hÞre, at dele af din rejse ikke levede op til dine forventninger, og vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser med os.
Vi beklager sÊrligt de problemer, du oplevede med rengÞringen på hotellet. Det er ikke den standard, vi forventer, og vi har naturligvis taget dine kommentarer op med hotellet for at sikre, at lignende situationer undgås fremover. Vi noterer os også dine bemÊrkninger om maden og vil fÞlge op på dette med hotellet.

Vedr. flyforsinkelserne beklager vi naturligvis, at du måtte opleve så lang en forsinkelse på hjemrejsen. Selvom ruteflyforsinkelser ligger uden for vores kontrol, forstår vi, at det er meget frustrerende og besvÊrligt - isÊr når man ankommer til sit hotel midt om natten.

Det glÊder os dog meget at hÞre, at du var tilfreds med rejselederen Claus og hans formidling samt de fem dage på Azorerne.

Angående ejerskabet vil vi gerne prÊcisere, at Smilrejser (Kulturrejser Europa) har vÊret en del af Aller Leisure i over 10 år, og vi arbejder fortsat med samme dedikation til kvalitet og kundeoplevelse, som vi altid har gjort.

Vi har allerede en direkte dialog, Smilrejser og dig imellem, og du er fortsat velkommen til at kontakte os direkte.

Karina

5 dage i Madrid

Kan varmt anbefale denne tur til Madrid. Vi blev fint guidet rundt af dygtige Ida både i den smukke hovedstad samt i Segovia og Toledo. Hotellet lå perfekt midt i byen tÊt på butikker, caféer og spisesteder. Fin afslutning med tapas tur.

2025幎10月19日

Smilrejser からの回答

Hej Mette, tusind tak for anbefalingen af rejsen Madrid - Spaniens Hjerte. De bedste hilsner Isabella

Norra Italien

Är precis hemkommen från en vecka i Norra Italien.
Vi bodde på ett utmÀrkt hotell i byn Orta. Lago d'Orta Àr en mindre sjö och Orta Àr en mycket pittoresk mindre stad. DÀr fanns flera bra restauranger kring torget med mycket god mat. Hotellet Bussola var utmÀrkt med bra lÀge och trevlig personal. Det ingick många intressanta utflykter i resan och guiden var mycket kunnig och trevlig. Vi erbjöds t o m en extra utflykt. Vi kan varmt rekommendera denna resa.

2025幎10月25日

God variation, skÞn oplevelse

Vandretur i Algarve Portugal.
Virkelig god tur, 3 ture ind i landet 2 ved kysten. Ros til vores guider som gjorde alt for at give en god oplevelse. Kommer gerne igen og kan varmt anbefale Smilrejser

2025幎10月28日

Smilrejser からの回答

Hej Anja, Velkommen hjem fra vandresferie og tusind tak for din anbefaling. På glÊdeligt gensyn. Mange hilsner Charlotte

Vi bestilte Amali a la Carte hos Smil

Vi bestilte Amali a la Carte hos Smil Rejser, som er et "tag selv bord" af oplevelser. Beliggenheden er jo en kapitel for sig selv med så mange fantastiske udsigtsposter. Vi valgte ture til Capri, Ravello, Pompeji og aftentur til Tramonti. Alt klappede perfekt. Ingen nÊvnevÊrdige forsinkelser og fantastisk gode guider. Tak til Igor, Louise og Torben, som virkelig var imÞdekommende og hjÊlpsomme og ikke mindst gode til at dele viden om området og dets sÊrprÊg. Kan kun anbefales

2025幎9月6日

Smilrejser からの回答

Tusind tak Finn for denne fine tilbagemelding. Den glÊder os meget. Mange hilsner alle os i Smilrejser

Smil Rejser: Vandretur på Madeira

Smil Rejser.
Min mand og jeg har lige vÊret på 8 dages vandre ferie på vidunderlige Madeira.
Det var en 5 vandreture indlagt, hvor jeg var med på 2 ture og min mand var med på 4 ture.
Vores guide, Nicolai Bangsgaard var en usÊdvanlig behagelig, veltalende og velorienteret guide, han kan, sige min mand, godt få seks stjerner ud af fem. smil rejser

2025幎8月25日

Smilrejser からの回答

KÊre Sonja, Tak for de "6" stjerner til Nicolai. Det glÊder os at I havde en god oplevelse. Mange hilsner Charlotte

Den bedste ferie måde

Vi har vÊret med på 2 rejser med Smil ( kultur rejser) og ja de bringer smilet frem med gode guider og et program som beskriver det sted man er på den bedste måde.
At mÞdes som ny gruppe med fÊlles interesse omkring det sted som man er kommet er noget helt specielt.
I dagene fÞr tÊnker man på hvem man skal mÞdes med har man noget til fÊlles? Men ja de gange vi har vÊret med har det vÊret en fantastisk oplevelse ikke kun guidet ture men også de nye mennesker man mÞder det kan fÞre til venskaber også efter man er kommet hjem
Tak for alle oplevelserne

2025幎8月28日

Smilrejser からの回答

KÊre Jan - og din flotte anmeldelse og beskrivelse af det fÊllesskab som altid opstår, bringer virkelig smilet frem hos os. Tusind tak! De bedste hilsner Anette

SÞrgeligt at man har Êndret navnet

Der var mere stil over Kulturrejser navnet,end det navn en nyuddannet fra cph har fundet på! smilrejser. Jeg begynder at vÊre i tvivl om hvad man går ind til nu!

2025幎8月20日

Smilrejser からの回答

Hej JBJ, Tak for din kommentar. Vi er stadig de samme blot med nyt navn. En varm hilsen fra alle os i Smilrejser

fint

et smukt arrangement

2025幎8月10日

Smilrejser からの回答

Hej Ole, hvor er det dejligt at Opera i Verona var en god tur, tak for de flotte stjerner. Mange hilsner May

Standart levede op til forventningen og god organisering af opholdet

Bortset fra dårlig benplads i fly levede rejsen helt op til vores forventninger. God ledelse af kulturrejsers reprÊsentant på stedet og på ture mv.

2025幎8月6日

Smilrejser からの回答

KÊre Henri, mange tak for din gode tilbagemelding fra Madeira-rejsen. De bedste hilsner Charlotte

dejligt hotel

dejligt hotel, god guide , og en fantastisk Opera oplevelse

2025幎8月3日

Smilrejser からの回答

Tusind tak Bente for din flotte anmeldelse efter rejsen Andrea Bocelli i Toscana. Mange hilsner Nikolaj

En fantastisk rundrejse i Sydengland

Vi er netop kommet hjem fra rundrejsen Sydengland, stolthed og charme.
Vi boede på 2 forskellige hoteller. Begge dejlige hoteller med god mad. Udflugterne startede tidligt hver morgen,. Vi var 35 deltagere på rejsen.
Hver dag var der lagt et spÊndende program og også med tid på egen hånd.
Rejselederen var utroligt vidende, hjÊlpsom og omsorgsfuld. Vi oplevede så meget på 7 dage, som vi aldrig selv kunne have planlagt. Vi fik meget viden og sjove historier,referencer til film og serier samt bÞger, så vi har meget vi skal have set og lÊst i lÞbet af vinteren.
Både ud og hjemrejsen gik planmÊssigt.
Vi tager afsted igen nÊste år, igen til et sted i UK.
Vi takker for en fantastisk rejse og giver vores bedste anbefaling

2025幎7月30日

Smilrejser からの回答

Tusind tak for din flotte tilbagemelding som glÊder os utroligt meget, de bedste hilsner Karina

God og professionel planlagt rejse

God og professionel planlagt rejse. Anbefaler helt klart Kulturrejser, som jeg nu har prÞvet to gange.

2025幎7月27日

Smilrejser からの回答

Hej Ulla, velkommen hjem fra opera og skÞnne Italien, det er en stor glÊde for os at den har levet op til dine forventninger. De bedste hilsner Mette

Veltilrettelagt

Godt hotel og guide og godt program, som fungerede og "kÞrte" som planlagt.

2025幎7月27日

Smilrejser からの回答

KÊre Bente, vi er glade for at Toscana og Andrea Bocelli var en god oplevelse. Vi takker mange gange for anbefalingen. Mange hilsner Laura

Programmet var fint bortset fra at

Programmet var fint bortset fra at skibet lå (u)nÞdigt langt fra Amsterdam centrum. Der var pladser i centrum.
Anja var er en meget dygtig rejseleder som vi godt vil rejse med en anden gang.
Engelsk niveauet af vores tjener var nÊsten ikke eksisterende.
All inclusive rÞdvinen var for ringe. Hvid og rose ok.
Vi flÞj med KLM hvor ruten var blevet Êndret til Frankfurt-schipol—CPH i stedet for direkte frankfurt-CPH. Der var ledige pladser. I stedet blev vi forsinkede og bagagen kom ikke med for nogen i selskabet. Lyder som om profitoptimering uden hensyn til kunderne fra kultur rejsers side .
Mvh
Karen og Kim

2025幎6月21日

Smilrejser からの回答

KÊre Karen og Kim, tusind tak for brugbar feedback med punkter at tage til efterretning. Mange hilsner Anja og May

Veltilrettelagt tur.

Veltilrettelagt tur.
Dygtig rejseleder

2025幎6月24日

Smilrejser からの回答

Hej Bente, tusind tak for denne flotte tilbagemelding fra din Flodkrydstogt på Rhinen. Den glÊder. Mange hilsner Anja og Anette.

Flodkrydstogt

SkÞnneste rejse med Kultur Rejser. Vi var på dejlig flodkrydstogt på Rhinen med Anja som rejseleder. Hun er fantastisk god,meget vidende, og usÊdvanlig omsorgsfuld for gÊsterne, og udviser stort arrangement samt involverer sig gerne i gÊsternes fÊrden.
MVH Ruth & John Andersen, TÃ¥strup.

2025幎6月13日

Smilrejser からの回答

KÊre Rikke, det er en stor glÊde for os at modtage din flotte anmeldelse. Tak for det! Mange hilsner Anja og Anette

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。